- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.721
Hoşgeldiniz hedef yakınmış mezuniyetinizi beraber görürüz artıkHoşbuldum,
Anka sağolsun, çok ilgiliydi aslında. Ama yeterli paylaşım olmuyordu galiba. Sanırım böylesi daha iyi oldu, takım devam etseydi Anka daha çok yıpranırdı belki. Hayırlısı diyorum.
Sonuçta burdayım ve yaklaşık 5 aydır devam eden diyet maceramda hedefime burada ulaşırım umarım.
Tebrikler çok iyi geldin aynı kilodayız galiba artık.Yeni hedefleri alabiliriiimm
Yaa ben de şimdi menü yazicam ama pasta yicez biz deİnsafsız ben pastaya 60.puan verdim herkesevazgeçtim yemiycem
Simdi bide o cikti cezalarınızda az buz degilki sıkıysa yap (ye). yapabildiğim sporlar sınırlı korkuyom valla yazmayaMenü yazmaya başlayınca insan daha dikkat ediyor. Menü yazmaya başla bir iki ceza kitleyelim sana sonra menü düzelir
Cezalarda indirim yapmayi düşünüyorum yoksa ekipte sağlam adam kalmayacakSimdi bide o cikti cezalarınızda az buz degilki sıkıysa yap (ye). yapabildiğim sporlar sınırlı korkuyom valla yazmaya
Hangisi kaloriAynen labne oldukca düşükpawlover
Beyaz peynir (yağlı) 2901 kibrit kutusu (30gr) 87Beyaz peynir (light) 1611 kibrit kutusu (30gr) 48Kaşar peyniri (taze) 3921 kibrit kutusu (30gr) 117Kaşar peyniri (eski) 4021 kibrit kutusu (30gr) 121Kaşar peyniri (tost) 3221 kibrit kutusu (30gr) 97Kaşar peyniri (light) 2451 kibrit kutusu (30gr) 73Ezine peyniri 2801 kibrit kutusu (30gr) 84Keçi peyniri 3401 kibrit kutusu (30gr) 102Koyun peyniri 3471 kibrit kutusu (30gr) 105Dil peyniri 3221 kibrit kutusu (30gr) 97Mihaliç peyniri 3481 kibrit kutusu (30gr) 105Çerkez peyniri 3221 kibrit kutusu (30gr) 97Cheddar peyniri 4031 kibrit kutusu (30gr) 121Gravyer peyniri 4131 kibrit kutusu (30gr) 124Lor peyniri 851 /2 çay bardağı 70Otlu peynir 3271 kibrit kutusu (30gr) 98Rokfor peyniri 3691 kibrit kutusu (30gr) 111Krem peynir 1941 yemek kaşığı(20gr) 39Labne peynir 1451 yemek kaşığı(20gr) 29
İlk sütun 100 Gr da kalori öbüru porsiyonda kaloriHangisi kalori
Bende labneyle krem peynire sicak bakmaya basladimİlk sütun 100 Gr da kalori öbüru porsiyonda kalori
Bende merak etmeye başladım. Heyecanlı ve gayretli Bi arkadaştıYa bu @Kuuzucuk a ne oldu acaba neden aktif olmadı hesabı ben 24 saat biliyordum ban süresini
Genc komsuanneleriyiz biz onunKuzum sen kaç yaşındasın ki ben mesela senin teyzen olabilirim 49 yaşonda olarak
Bir foto silmiş birde yazısını silmiş belki o yüzden iki gün verdilerBende merak etmeye başladım. Heyecanlı ve gayretli Bi arkadaştı
Evet eşitledik kiloları böyle devam ederiz birlikte belkiiHoşgeldiniz hedef yakınmış mezuniyetinizi beraber görürüz artık
Tebrikler çok iyi geldin aynı kilodayız galiba artık.
Seninki kaç?
Yaa ben de şimdi menü yazicam ama pasta yicez biz deeklerim onu da yiyince.
Teşekkür ederimm
Ban sebebine ve kaçıncı ban olduğuna göre süresi değişiyo diye biliyorumYa bu @Kuuzucuk a ne oldu acaba neden aktif olmadı hesabı ben 24 saat biliyordum ban süresini
Onunla spor yapmaBen söz veremiyorum. Oz güvenim yıkıldı. Rejim yapıyorum demeye utanıyorum artık. Üst kattaki komşuyla spora başlayacağız. Dün gelmiş bana diyor ki sende bu kadar uğraşıyorsun veremedin kilo spora başlayınca senden önce zayifliyormusum bide ben iyice sinir olursun. Manyak kadın ya sinirimi bozdu
Yaa valla komşu olsak keşke çok severimGenc komsuanneleriyiz biz onun
Hosgeldinnn
Hoşgeldinizzevet inanıyorum :)
peki takımın rutini nedir :) günlük spor vs var mı bilgilendirebilir misiniz, ilk sayfaya baktım ama göremedim sanırım :)
özellikle spor konusunda çok tembelleştim, kilo verdiğim dönemde haftada 2 gün leslie ile 3 mil yapardım, çok da güzel etki ederdi, ahhh şimdi bir gaza gelsem de yapsam diye bekliyorum
Aynı konudan daha önce başka bir arksads bir gün yemişti e bu kızında ilk banidir herhalde yeni üye sonucta :)Evet eşitledik kiloları böyle devam ederiz birlikte belkii
Teşekkür ederimm
Ban sebebine ve kaçıncı ban olduğuna göre süresi değişiyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?