- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.761
Evet yaKötü komşu insanı ev sahibi edermiş seni manken edecek
Nereye düştüm ben ya nazi kampı gibi herşey yasakKilo aldığı hafta bildirim yapmadan izne ayrılmış ve kendi zayiflama sayfasında kilo aldigini falan yazmışkendince iyi niyeti vardır belki ama ekibi etkilemek istememis - ama zaten o kadar birinciliği vardı ekip ona ne diyebilirdi 1.ken güzel sonuncuyken tü kaka mi diyeceklerdi,diğer takımdaki üyelere haksızlık oldu
Olur da yarın eksi görürsek bence ikimizde de tartı sendromu var canım :) geçen hafta da pazartesi Cuma’ya göre neredeyse eksi 1 dim :)Bende ayniyim.deniz ya salı günkü kilom direk bana kabak ve bu cay etki etmedi net
O çay bütün gün icilebiliyor aslında ama sana ıyi gelmemiş bi dè sen çayı geç yaptın ve kısa sürede bitirdin. Gün içind e yavaş yavaş içecektinOlur da yarın eksi görürsek bence ikimizde de tartı sendromu var canım :) geçen hafta da pazartesi Cuma’ya göre neredeyse eksi 1 dim :)
Bu arada bende bağırsak hareketleri devam ediyor. Sabah iki bardak kalmıştı onu da içtim halt ettim :) patlayacağım yahu. Bir de mekik ağırlarım da var. Birbirine karışıyor karnım berbat halde
Seni de seviyoruz. ben bir haftadır cips diye meliyor ama yemiyorum. Sen olmasan çoktan yemiştim. Ceza sporu candır gerisi heyecandır :) sen iyi ki böyle yapıyorsun ben sana takılıyorum
Ben beceremedim bu çayı. Bana maydanoz zencefil tarçın limon iyi geliyor ödem varsa.. bir daha ihtiyaç olursa onu içeceğim. Ama umarım olmaz bu beni ödem atıcı çaylardan soğuttu :)O çay bütün gün icilebiliyor aslında ama sana ıyi gelmemiş bi dè sen çayı geç yaptın ve kısa sürede bitirdin. Gün içind e yavaş yavaş içecektin
Elma ve karabiber koydun ekstra ne olacak kiBen beceremedim bu çayı. Bana maydanoz zencefil tarçın limon iyi geliyor ödem varsa.. bir daha ihtiyaç olursa onu içeceğim. Ama umarım olmaz bu beni ödem atıcı çaylardan soğuttu :)
Sen sen yokmusun sen omrumuzu yedin çürüttün bizi mahvettin yaşamdan soğuttun nasıl sevelim seni. Şahsen ben hiç şikayetçi değilim.
Bana o da yaramadıBen beceremedim bu çayı. Bana maydanoz zencefil tarçın limon iyi geliyor ödem varsa.. bir daha ihtiyaç olursa onu içeceğim. Ama umarım olmaz bu beni ödem atıcı çaylardan soğuttu :)
Yazınca sana özel teşekkür etcem bildirim gelir ahahaYazdin mi kız 1.lik yazını bana da link atsana okuyayım kendim bulamıyorum
Bence seni seviyolar ben aman yiyin bi kereden bişey olmaz diyip kötü yola sevk ediyorum
Oysaki hiçte romantik değildi lokumun tuvalet keyfini bekliyodum
Ayy kuzum.bende seni çok seviyorumBence seni seviyolar ben aman yiyin bi kereden bişey olmaz diyip kötü yola sevk ediyorumben seni çok seviyorum
Hahhaha.tmm.bu sayılmazOysaki hiçte romantik değildi lokumun tuvalet keyfini bekliyodum
Dur bari orda yiyelim yahuuİyi geceler kızlar rüyanızda kaçamak yapmayın gerekirse ruyaniza da girer cezayı yazarim
Çok teşekkür ederim davetiniz içinCanım biz burdayız sağlık sorunları yüzünden izinli yazdırsaydın düzelince hemen gelirdin bekleriz bize eğer istersen
Çok çok teşekkür ederimTeşekkür ederiz :)
Gecmis olsun donmeye karar verdiginde bekleriz :)
Sende pasta vardı bende o da yok
Yak kız benzin bendenBunlarda olmazsa yakacam kendimi
Paylasim sayfasına gidip bende mezunn olmak istiyorum leeeeenn diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?