Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nereye düştüm ben ya nazi kampı gibi herşey yasak

Bende ayniyim.deniz ya salı günkü kilom direk bana kabak ve bu cay etki etmedi net
Olur da yarın eksi görürsek bence ikimizde de tartı sendromu var canım :) geçen hafta da pazartesi Cuma’ya göre neredeyse eksi 1 dim :)
Bu arada bende bağırsak hareketleri devam ediyor. Sabah iki bardak kalmıştı onu da içtim halt ettim :) patlayacağım yahu. Bir de mekik ağırlarım da var. Birbirine karışıyor karnım berbat halde

O çay bütün gün icilebiliyor aslında ama sana ıyi gelmemiş bi dè sen çayı geç yaptın ve kısa sürede bitirdin. Gün içind e yavaş yavaş içecektin

Ay adimi cikardiniz bişeycik yapmıyorum ne haddime sevin beni hep pawlover i seviyorsunuz :)))))
Seni de seviyoruz. ben bir haftadır cips diye meliyor ama yemiyorum. Sen olmasan çoktan yemiştim. Ceza sporu candır gerisi heyecandır :) sen iyi ki böyle yapıyorsun ben sana takılıyorum

O çay bütün gün icilebiliyor aslında ama sana ıyi gelmemiş bi dè sen çayı geç yaptın ve kısa sürede bitirdin. Gün içind e yavaş yavaş içecektin
Ben beceremedim bu çayı. Bana maydanoz zencefil tarçın limon iyi geliyor ödem varsa.. bir daha ihtiyaç olursa onu içeceğim. Ama umarım olmaz bu beni ödem atıcı çaylardan soğuttu :)

Ben beceremedim bu çayı. Bana maydanoz zencefil tarçın limon iyi geliyor ödem varsa.. bir daha ihtiyaç olursa onu içeceğim. Ama umarım olmaz bu beni ödem atıcı çaylardan soğuttu :)
Bana o da yaramadı
Mısır püsküllu kiraz saplı onun çöpü bunun sapı bir detoks suyu yapacağım ve sirke son ümit bu hafta bunlari deneyeceğim bakalım

Bence seni seviyolar ben aman yiyin bi kereden bişey olmaz diyip kötü yola sevk ediyorum ben seni çok seviyorum
Ayy kuzum.bende seni çok seviyorum saka yaptım sırf böyle karşılık alayım keyfim yerine gelsin diye :))) zorla kendimi sevdirdim

Canım biz burdayız sağlık sorunları yüzünden izinli yazdırsaydın düzelince hemen gelirdin bekleriz bize eğer istersen
Çok teşekkür ederim davetiniz için 5 aylık bir oğlum var. Egzama oldu yakın zamanda. Onun için beslenmemi değiştirdim sütüm azaldı. Beslenme kaynaklı olmadığı için eski düzenime geri döndüm ama sütüm hala az. Yarım gün çalışıyorum ve süt sağmaya uğraşıyorum. O yüzden biraz molaya ihtiyacım vardı. İnşallah toparlanırsam döneceğim
Teşekkür ederiz :)
Gecmis olsun donmeye karar verdiginde bekleriz :)
Çok çok teşekkür ederim biraz zamana ihtiyacım var. İş ev çocuk üçgeninde biraz denge sağlamam lazım. Zorlanıyorum inşallah döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…