Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da
Basinsagolsun kaptanim
O aci hic eskimiyo biliyomusun sadece gunluk telasin arasina sıkışıyor kaliyor.ben annemin butun resimlerini kaldirmistim uzunca bir sure bakamadim.sonra buldukca ozlem giderdim dennisgo gibi.

Kilo aldığı hafta bildirim yapmadan izne ayrılmış ve kendi zayiflama sayfasında kilo aldigini falan yazmış kendince iyi niyeti vardır belki ama ekibi etkilemek istememis - ama zaten o kadar birinciliği vardı ekip ona ne diyebilirdi 1.ken güzel sonuncuyken tü kaka mi diyeceklerdi,diğer takımdaki üyelere haksızlık oldu

deniz cim çok zormuş bugün o günleri tekrar yaşadım şuan bile gözüm yaşlı allah sabır versin hepimize
Evet canım sonuçta biz kendi içimizde çok özel bir durumu bir sürü duygu ile yaşıyoruz. Ama hayat için o kadar sıradan ki. Zaten tüm kayıplara rağmen hayatın devam etmesi de bundan belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…