- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.741
Basinsagolsun kaptanimHoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da
BilemedimAynı konudan daha önce başka bir arksads bir gün yemişti e bu kızında ilk banidir herhalde yeni üye sonucta :)
Teşekkür ederimmpawlover tebrik ederim birinciliğini canım. Süpersin.
Bütün takım arkadaşlarımı da kutluyorum. İkinci olduk. Birinciliği görmemize de az kaldı.. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kız kesin 1 kilo aldı şimdiYa bu @Kuuzucuk a ne oldu acaba neden aktif olmadı hesabı ben 24 saat biliyordum ban süresini
Yok onunla yapacam ne yapıyorsa iki katını yapacamOnunla spor yapma
Çok hızlıydı belliydi başına bisey geleceğiAynı konudan daha önce başka bir arksads bir gün yemişti e bu kızında ilk banidir herhalde yeni üye sonucta :)
Yazdin mi kız 1.lik yazını bana da link atsana okuyayım kendim bulamıyorumBilemedim
Teşekkür ederimmevet geliyo birincilik
Evet herşeyi hilale borçluyum demisYazdin mi kız 1.lik yazını bana da link atsana okuyayım kendim bulamıyorum
Kötü komşu insanı ev sahibi edermiş seni manken edecekYok onunla yapacam ne yapıyorsa iki katını yapacam
Ne yapmışkiKamu Spotu - Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! :))
Dedikodu - Şifa orucu yapan kızda diskalifiye edildi yarışmada bir uyanıklık yapmışayaaaaginizi denk alin
Hiç bir etkisi olmadı canım. Salı günü 64.7 idim. Cuma günü yine 64,7.. salıdan Cuma’ya yaptığım hiç bir şey etkili olmadı :)Deniz kilo bildirmismiydi
Cayin etkisini merak ettim
Ayağımız denk. Azıcık yanlış yere adım atsak zopalıyorsun bizi :)Kamu Spotu - Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! :))
Dedikodu - Şifa orucu yapan kızda diskalifiye edildi yarışmada bir uyanıklık yapmışayaaaaginizi denk alin
Kilo aldığı hafta bildirim yapmadan izne ayrılmış ve kendi zayiflama sayfasında kilo aldigini falan yazmışNe yapmışki
Evet canım sonuçta biz kendi içimizde çok özel bir durumu bir sürü duygu ile yaşıyoruz. Ama hayat için o kadar sıradan ki. Zaten tüm kayıplara rağmen hayatın devam etmesi de bundan belki de.deniz cim çok zormuş bugün o günleri tekrar yaşadım şuan bile gözüm yaşlı allah sabır versin hepimize
Bende ayniyim.deniz ya salı günkü kilom direk bana kabak ve bu cay etki etmedi netHiç bir etkisi olmadı canım. Salı günü 64.7 idim. Cuma günü yine 64,7.. salıdan Cuma’ya yaptığım hiç bir şey etkili olmadı :)
Ay adimi cikardiniz bişeycik yapmıyorum ne haddimeAyağımız denk. Azıcık yanlış yere adım atsak zopalıyorsun bizi :)
Ne yapmış kızKamu Spotu - Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?