- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.781
Bence elma bağırsakları çalıştırdı. Normalde yerken öyle bir etkisi yok ama ilk kez pişmiş tükettim.Elma ve karabiber koydun ekstra ne olacak ki
Herkesin ödem atıcısı başka baksanaBana o da yaramadı
Mısır püsküllu kiraz saplı onun çöpü bunun sapıbir detoks suyu yapacağım ve sirke son ümit bu hafta bunlari deneyeceğim bakalım
Mezun olsan da burada olacaksın. O yüzden bence mezun olma bak ben mezun oldum 65 te sürünüyorum. Listede olsam şu an 5 Li kilolarda olurdum eminim ki.Bunlarda olmazsa yakacam kendimi
Paylasim sayfasına gidip bende mezunn olmak istiyorum leeeeenn diycem
Romantik olmayana bak hemen kactiİyi geceler kızlar rüyanızda kaçamak yapmayın gerekirse ruyaniza da girer cezayı yazarim
Kızlaaarrr ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınızAyy kuzum.bende seni çok seviyorumsaka yaptım sırf böyle karşılık alayım keyfim yerine gelsin diye :))) zorla kendimi sevdirdim ❤
Bizde seni seviyoruz tatlimKızlaaarrr ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınız
Bana da adet döneminde pek etki göstermediHerkesin ödem atıcısı başka baksanabana yarayan sana yaramıyor. kardelelen321 e yarayan ikimize de yaramıyor :) senin ödem atıcını da acilen bulmak lazım :)
Ne yapmış anlat bakalım tamam okudum sonraKamu Spotu - Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! :))
Dedikodu - Şifa orucu yapan kızda diskalifiye edildi yarışmada bir uyanıklık yapmışayaaaaginizi denk alin
Ay yok benim geceler oglumdan dolayı saçma sapan ya o yüzden yatayim.bir an önce dedimRomantik olmayana bak hemen kacti
Doğru diyorsun listede böyle isem çıkınca ne olurum benMezun olsan da burada olacaksın. O yüzden bence mezun olma bak ben mezun oldum 65 te sürünüyorum. Listede olsam şu an 5 Li kilolarda olurdum eminim ki.
Kızlaaarrr ben de sizi çok seviyorum iyiki varsınız
Bizde seni seviyoruz tatlim❤heleCherry Mom i oyle boyle degil yani❤❤❤❤
Ayy sevgi kelebeği olmuşuzSevdiginiz ve seveniniz eksik olmasin kizlar iyi geceler,haftasonu kacirmayin
Evet ya reklamlar çok sinirKizlar bu web uzerinde telefondan yazismalari okumak ne kadar zor, her yer reklam doluumarim kisa surede tekrar adapte olabilirim, hafta ici bilgisayardan daha kolay olur eminim
Sabah tartilacagim icin heyecan varherkese iyi geceler :)
Günaydın canim bence başlangic kilosu olarak çok iyi bir kiloGunaydinlar
Ilk kilo bildirimimi yapiyorum 65.9
Hadi bismillah
Sabah kalkildi once makinaya camasirlar atildi, sonra iki bardak su icildi ☆
Gunaydinlar
Ilk kilo bildirimimi yapiyorum 65.9
Hadi bismillah
Sabah kalkildi once makinaya camasirlar atildi, sonra iki bardak su icildi ☆
Tarayıcı olarak safari kullanırsanız sıfır reklamEvet ya reklamlar çok sinir
A valla miTarayıcı olarak safari kullanırsanız sıfır reklam
Evvet başta biraz zor alışılıyo ama hiç reklam yok çiçek gibiA valla mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?