- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.801
Gunaydin kizlar
Günaydın kizlar güzel hafta sonlarıniz olsunGünaydınnn,
Dikkattt ,Cezalarımız çok caydırıcı gitmeden bidaha düşün
tşk edrm cnm,Canım yeni takımın hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kilo vermeye devam edersin inş. Yolundan geleceğim. Hedefime ulaşacağım
Merhaba arkadaşlar. 12. Takım üyesiydim. Sağlık sorunlarımdan dolayı izne ayrıldım. İnşallah tekrar döneceğim kilo verme yolculuğuma. Hepinize güzel sağlıklı kilo vermeler
Hoşbuldum,Hoşgeldiniz hedef yakınmış mezuniyetinizi beraber görürüz artık
Tebrikler çok iyi geldin aynı kilodayız galiba artık.
Seninki kaç?
Yaa ben de şimdi menü yazicam ama pasta yicez biz deeklerim onu da yiyince.
hoşbuldummmHosgeldinnn
Yaa kıyamam, uyku düzeni ne zaman oturur ki acabası
Dikkattt ,
Suçlarımı yazıyorum;
1- Akşam Yemeği için pırasa yazmıştım, bunun yerine erkek arkadaşım sürpriz yaptı yemeğe çıktık. ( Ay sinir oldum insan önceden söylemez mi? hiç hazırlanamadım. Gittiğim yerde herkes çok şıktı.Belli hazırlık yapmışlar. Ben saç baş dağınık felannnn.) küçük bi dilim antrikot ve bolca salata yedim.
2- 1 Kadeh şarap kaç kaloridir ki
Ama puan olacak mııı? Yooookkk.Herkes cezasını bekliyorburalar spordan gecilmeyecek belli ki bugün
Bizimkiler puan olacak işteAma puan olacak mııı? Yooookkk.
Selam canim valla kalorisini bilmiyorum ama ceza olarak 30 puan yazdım sanaDikkattt ,
Suçlarımı yazıyorum;
1- Akşam Yemeği için pırasa yazmıştım, bunun yerine erkek arkadaşım sürpriz yaptı yemeğe çıktık. ( Ay sinir oldum insan önceden söylemez mi? hiç hazırlanamadım. Gittiğim yerde herkes çok şıktı.Belli hazırlık yapmışlar. Ben saç baş dağınık felannnn.) küçük bi dilim antrikot ve bolca salata yedim.
2- 1 Kadeh şarap kaç kaloridir ki
:) 50 puan canim eminim fazlasinida yaparsinCherry Mom cezam nedir hafif bir tiramisu görünümlü tatlı yedim.. bugün yapmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?