- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.821
Bizimkiler puan olacak iştehaftaya 1-0 önde başlıyoruz
Gayet güzel olmuş canımBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Ehe yazdım kasıla kasıla
Çok güzel olmuşBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Ehe yazdım kasıla kasıla
Gayet güzel olmuş canım
Çok güzel olmuş
Evet sabah normal kahvaltıKabagimi rendeledim biraz işler var sonra yoğurtlu kabak :) bakalım iki gun öğle akşam deneyeceğim umarım bende de ise yarar. Sabah ne yedigimizin önemi yok değil mi?
Beni hiç motive etmedi. 2 satır yazmışın yine ayrıca bana da hiç parantez açmamışsınBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Ehe yazdım kasıla kasıla
Cezalara zam istiyorumSelam canim valla kalorisini bilmiyorum ama ceza olarak 30 puan yazdım sana:))
:) 50 puan canim eminim fazlasinida yaparsin ☺
1. Likten biktim diyorsunDarısı sizlere olsun bana 2inclik 3üncülük falan gelsin artık
Yok kız ne bıkması yazı işi olmayacaksa her hafta olabilirim1. Likten biktim diyorsun
Ben sana yazmıştım. Kopyala yapıştır yapacaktın daha etkili bir konuşmaydı herkes gaza gelip zıplamaya başlayacaktıYok kız ne bıkması yazı işi olmayacaksa her hafta olabilirim
Herkes gaza gelirse nasıl birinci olcaz kız hiç işi bilmiyosunBen sana yazmıştım. Kopyala yapıştır yapacaktın daha etkili bir konuşmaydı herkes gaza gelip zıplamaya başlayacaktı
Vay kurnaz ondan sırrını paylaşmadınHerkes gaza gelirse nasıl birinci olcaz kız hiç işi bilmiyosun
Bu haftadan gözüm korkuyo benim de büyüm bozulacak diyeVay kurnaz ondan sırrını paylaşmadındeniz sirkeyi hemen paylaştı büyü bozuldu daha da eksilmemişti
Umutumut82 dava ne oldu tatlim
Belki de o yuzden kendini bu kadar moralsiz hissediyorsun Allah'ın izniyle biter canım sende rahatlarsın insÖnümüzdeki aya ertelendi canim. Valla zaten hastayim bu dava işi hepten hasta etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?