- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.841
Eline sağlık canım..Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Ehe yazdım kasıla kasıla
Ben 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta yiyordum. Gözüm doymazsa da bir dilim peynir :)Kabagimi rendeledim biraz işler var sonra yoğurtlu kabak :) bakalım iki gun öğle akşam deneyeceğim umarım bende de ise yarar. Sabah ne yedigimizin önemi yok değil mi?
Aynen sirke içmeyi bıraktım. Vücut unutsun yine başlarım :)Vay kurnaz ondan sırrını paylaşmadındeniz sirkeyi hemen paylaştı büyü bozuldu daha da eksilmemişti
Selam canim.paylas tabi beni de gaza getirirSelam kizlar, ben boyle motivasyon sozlerini cok seviyorum, grupta da paylasmak isterim
Senin vücut hiç aptal değil her haltı anlıyor yemezAynen sirke içmeyi bıraktım. Vücut unutsun yine başlarım :)
Bari adam akıllı yeseydin ne olacak ben bu kadar sıkmaya karşıyım
YiyemiyorumBari adam akıllı yeseydin ne olacak ben bu kadar sıkmaya karşıyım
Yarın öyle yapayım o zamanBen 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta yiyordum. Gözüm doymazsa da bir dilim peynir :)
Aa ben de hedefime 52,9 yazmıştımpawlover bu hafta direnç kilosunda olduğum için yeni birşey deneyecegim. Sporu ve yediklerimi artırmayı planlıyorum yoksa hedefe ulaşana kadar çok az yer hale gelirim. O nedenle çok veremem hedef 52.9
Oh supersin afiyet olsun :)Cherry Mom 45 dk leslie yaptım ceza için fırsat olursa başka spor yaparım. Şimdi kabağımı yiyeyim
Salebe ceza var mı kızOh supersin afiyet olsun :)
Ooo sahlep çok kalorili icmediysen tavsiye etmemSalebe ceza var mı kız
İşte bakış açısı çok şeyi değiştiriyor. Ben olsam madem yiyorum ağzıma sürdüğüme değsin derdim. Ama burada doğru olan senin yaptığın. Afiyet olsun canım.Evetttt aksam yemedigim pastayı şimdi türk kahvesi ile yedim
Ama ince kesmek için zar haline getirdigim pastacik incelikten o kadar dağıldı ki parça parca tabağa koydumgörüntüden feragat ettik
Eşimde dalga geçiyor arkasından yazı okunuyor mu bari diye - baklava hamuru misali ince oluncaneyse inceside bir kalinida hepsi bitiyor nitekim ne gerek var değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?