- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.181
EvetYarına kadar aç durmayı düşünmüyosun dimi? Kilo vercem diye sağlığından olacaksın
Bizim kaptanımız @toplightben , Cherry Mom ve @kardelelen321 kaptan yardımcılarıyız. Listeye girebilmek için olman gereken kilo kaçtır tam hesabını bilmiyorum bakayım ben bulamazsam kızlar yardımcı olurlar
Daha kesinleşmedi sanırım
Daha kesinleşmedi sanırım
Bence yanlış bi yol izliyosun, böyle yaparsan kalıcı olmaz verdiğin kilo
Kaptanımız hayır demiş ve 9uncu takımda hayır demiş. Tekrar soralım demişlerdi en son bakalım ne olacakevet şu an iki gruptan cevap gelmemiş sanırım veya hayır olarak da gelmiş olabilir
bizim kaptanımızı da etiketlemişler ama çocuğu su çiçeği çıkartıyordu hastaneye götürecekti, göremeyebilir mesajları
Listeye girebilmek için olman gereken kilo kaçtır tam hesabını bilmiyorum bakayım ben bulamazsam kızlar yardımcı olurlar
Kızlar itiraf ettim rahatladım. Herkese tavsiye ederim.
Kaptanımız hayır demiş ve 9uncu takımda hayır demiş. Tekrar soralım demişlerdi en son bakalım ne olacak
En azindan 70 kiloya inene kadar erken yiyip aksam yemeyecegimBence yanlış bi yol izliyosun, böyle yaparsan kalıcı olmaz verdiğin kilo
Böyle sağlığına zarar verirsin...En azindan 70 kiloya inene kadar erken yiyip aksam yemeyecegim
Ama yiyorum sonucta sadece erkendenBöyle sağlığına zarar verirsin...
Elifcig93 missERE Mor Vampirella kızlar bir de bizim haftalık hedef listemiz var kendi aramızda tuttuğumuz. Cuma hedefinizi söylerseniz sizi de ekleyeyim
Canım yiyorum dediğin saat 1, 12 saatten fazla açlıktan bahsediyorsunAma yiyorum sonucta sadece erkenden
cnm bugüngü artıdan sonra 59 yazsam olu mu?Elifcig93 missERE Mor Vampirella kızlar bir de bizim haftalık hedef listemiz var kendi aramızda tuttuğumuz. Cuma hedefinizi söylerseniz sizi de ekleyeyim
Cuma hedefim 68 olsun duzleyim kiloyuElifcig93 missERE Mor Vampirella kızlar bir de bizim haftalık hedef listemiz var kendi aramızda tuttuğumuz. Cuma hedefinizi söylerseniz sizi de ekleyeyim
Tesekkur ederim beni dusundugunuz icin ama yapacagimCanım yiyorum dediğim saat 1, 12 saatten fazla açlıktan bahsediyorsun
Benimki hem yiyo hem de yediriyoo zaman napıyoruzz ödem attırıcı çaylar çorbalara yükleniyoruz, ben bu hafta yapıyorum isterseniz tarif paylaşabilirim, belki daha önce paylaşılmıştır, ben baya etkisini görüyorum :)
Ödem suyu
1 kupa yeşil çay (demledikten sonra soğumaya bırakıyoruz)
1 lt su
1-2 dilim limon
1 parça kabuğu soyulmuş taze zencefil (ben serçe parmağımın ucu kadar koyuyorum, acı tad veriyor pek hoşlanmıyorum)
1 çubuk tarçın
hepsinin akşamdan karıştırıyoruz, ertesi gün tüketiyoruz, buzdolabına koyabilirsiniz serin serin daha güzel oluyor :)
ben de çok severim dışarıda yemeyi
genelde 1 küçük şişe bitirir öyle çıkarım evden, böylece midem dolu olur, tabi gittiğimiz yerde WC olması önemli
sen ne dersen o iyiçok sevinirim, asıl listeye girmeden önce liste psikolojisine girmek işe yarayabilir
ben bugün 65,8 çıktım, 65.5 olsun hedefim, iyi mi
Cuma kaçtı? Yazmamışımcnm bugüngü artıdan sonra 59 yazsam olu mu?
YazdımmCuma hedefim 68 olsun duzleyim kiloyu
Cuma 59 çıkmıştımsen ne dersen o iyi
Cuma kaçtı? Yazmamışım
Yazdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?