Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Abooo listeye bak kim der bu takım gecen hafta 2. Olmuş. bende varım spor olayına

Kız yaz menuyude cezaları keselim

Ama ben ödemli günlere merhaba dedim de o yüzdenbu günler tartıda 1 kaç kilo fazla gözüküyor
o zaman napıyoruzz ödem attırıcı çaylar çorbalara yükleniyoruz, ben bu hafta yapıyorum isterseniz tarif paylaşabilirim, belki daha önce paylaşılmıştır, ben baya etkisini görüyorum :)

Ödem suyu
1 kupa yeşil çay (demledikten sonra soğumaya bırakıyoruz)
1 lt su
1-2 dilim limon
1 parça kabuğu soyulmuş taze zencefil (ben serçe parmağımın ucu kadar koyuyorum, acı tad veriyor pek hoşlanmıyorum)
1 çubuk tarçın

hepsinin akşamdan karıştırıyoruz, ertesi gün tüketiyoruz, buzdolabına koyabilirsiniz serin serin daha güzel oluyor :)

ben de çok severim dışarıda yemeyi
genelde 1 küçük şişe bitirir öyle çıkarım evden, böylece midem dolu olur, tabi gittiğimiz yerde WC olması önemli

Ama spor olayı cidden olmalıYani sözüm kendime 2 gündür tembellik yapıyorum

Teşekkür ederim. Yapmaya çalışırım umarım

olsun ne kadar sert düşersen o kadar hızlı yükselirsin
gider o gramlar giderrrr
Yok bende kilo olduğunu düşünmüyorum ama amacımız cumaya sabit gelmek değil o yüzden güzel hazırlanmak lazım

Bu hafta sabahları aç karnına elma sirkesi icecegim

Birde şu detoks suyunu yapacağım birazdan oglusla aktara gidecegiz:)

Mısır püskülü, kiraz sapı, zencefil, yeşil elma, limon, kabuk tarçın, maydanoz. Bunları 10 dk kaynatıyoruz

25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum

Hoşgeldin tekrar burada istediğin kiloya ulaşıp çok tatlış bi gelin olacaksın inşallah

Hoşgeldiniiiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…