- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.201
Daha aksama çok varKizlar ben oglen ve aksam yemegimi cikarttim su saatten sonra bisey yemicem kizimi uyuttuktan sonra spor uyanana kadar
Dusunmemeliyim dusunmemeliyim acligi dusunmemeliyim diye geciricem ilerleyen saatlerdeDaha aksama çok var
Hoşgeldin nickini çok sevdimMerhabapawlover in davetiyle geldim birazdan kendimi tanitacagim :)
Hem bize söyler öğün atlama diye kız öğün atlamak yok öyle sütün giderKizlar ben oglen ve aksam yemegimi cikarttim su saatten sonra bisey yemicem kizimi uyuttuktan sonra spor uyanana kadar
Okey baktim dayanamiyorum bir elma yerim sözHem bize söyler öğün atlama diye kız öğün atlamak yok öyle sütün gider
Emnis keser cezanı suicide squat merak etmeBalık ekmeğe ceza olmaz dimi???
Yaniiii Yarım dilim Meyveli pasta ???
Salata bol bol elma yetmezOkey baktim dayanamiyorum bir elma yerim söz
Tamam salata o zaman :)Salata bol bol elma yetmez
Sabit diyosun o zamaanCuma 59 çıkmıştım
Teşekkür ederim bende çok seviyorumHoşgeldin nickini çok sevdim
ay keşke .Ama hiç güvenemiyorum kendime.Sabit diyosun o zamaan58.8 filan mı desek ki
Aa olmaz evrene pozitif enerji lütfenay keşke .Ama hiç güvenemiyorum kendime.
Önümüzdeki hafta da regl haftam. Ben şimdiden razı oldum zaten , 3 hafta daha 59 ları aşamam.
Hoşgeldin canim rumuzuna asinayim listelerden hatırlıyor olabilirim :)25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
Oy birliği sağlanamadi henüz ama zaten bizde çoğu kişi foto atıyor sorun degil kurala göre hareket ederizarkadaşlar tartı fotoğrafları atılacak sanırım bundan sonra, okuyor musunuz genel grubu?
1 ay anca olmuştur:) hosbuldumm evet listelerden hatırlıyor olabilirsinHoşgeldin canim rumuzuna asinayim listelerden hatırlıyor olabilirim :)
Düğün gibi çok güzel bir motivasyon kaynagin var sahane :)yaza kadar eminim çok güzel bir gelin olmuş olursunhemen hemen aynı kilodayiz kapisiriz
İzne ayrılalı ne kadar olmuştu ? 3 aydan fazla oldu ise ve %5uzeri kilo aldıysan eski kiloya dönme sarti aranmıyor ama tabi donupte girsen ne âlâ
çok iyi olmuş tatlım buşimdi ben haddi olmayarak şöyle birşey yaptım
***5. Takım 661. Etap*** İKİNCİ
emnis (68,1/67,8/0,3/%0,44)
umutumut82(86,7/86,3/0,4/%0,46)
Zynpelf(90/89/1/%1.11 )
Cagrihilal1(79,4/79,3/0,1/%0,13)
hezeyan538(101,8/101/0,8/%0,79)
kardelelen321(83,9/83,4/0,5/%0,59)
ayvacicegi(53.3/53.2/0.1/%0.19)
annecicegi(64,3/63,7/0,6/%0,93)
Pawlover(55,4/ 53,2/2,2/%3,97)
Elifcig93(59,3/59/0,3/%0,51) 12. takımdan transfer
iken pazartesi tartısına bakalımmm
Cherry Mom +300grm
C Cagrihilal1 +600grm
hezeyan5381 +1000grm
@kardelelen321 +?
pawlover +500grm
Elifcig93 +300grm
ayrıca
@reyyanmeftuni +600grm
A Ajsgeidnwk sabit
@Leyl-i-fer sabit
@missERE -100grm
sopa yok mu sopa bu takıma
bu akşam toplu spor mu yapsak sanki hepimiz aynı anda spor salonuna gitmişiz gibi
var mı böyle grupça gaza gelmelerimiz
CanımUykum kaçtı kızlar bu ara eşimle aramız pek iyi değil. Çok kafaya takıyorum belki de. Şimdi de kitaplara daldım ama yemek yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?