Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım aramıza biraz geç yazdım ama haftasonu giremeyince böyle kopuk oldu

hoşgeldin tatlım bi daha resim ekleyip silme kuzum özledik seni

Dün dışarılarda acimdan öldüm. Bugün artı falan görmeyeyim diye bist yemedim dışarda yine artı arkadaş kafayı yiyeceğim ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Acından ölmek sana yaramıyor olabilir mi? Ben az yediğimde kilo alıyorum mesela. Kesinlikle açlık bana yaramaz..

zaten sıkıntımız kaşıntı tatlım aşılı olduğu için fazla döküntü yok işin kötüsü büyük de hastalandı anneanne geri döndü şimdi her ikisine de bakacak

Geçmiş olsun canım umarım ikisi de hızla toparlar.. neyse ki anneanneleri yanında senin de aklın kalmaz. Çalışan annelerde en büyük lüks çocuğunu güvendiği birisine emanet edebilmek çünkü.

Geçmiş olsun canım lokum kızına. Bir an önce toparlasın..
İnşallah ya çok üzdü beni sabahtan beri
Aslında sen bu konuda çok güzel bir örneksin şu an. Düne kadar eksiydin değil mi? Uykusuzluk insana ne yapıyor adlı çalışmamız oldun :)
Evet daha dün sabah eksiydim uykusuz kalmayınız uykunuzu güzelce uyuyunuz

Dışarda olunca bisey yemek istemedim. Salata falan da yiyip dışarda bi dünya para veresim hiç gelmiyor benim
Hep yapıyorum hep söylüyorum, diyet yapınca çantadan fındık fıstık kuru meyve olursa bu durumlarda bir avuç yiyorsun. Hem aç kalmıyorsun hem vücut strese girmiyor. Bana da diyetisyen demişti. Çok fayda gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…