- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.221
hoşgeldin canım25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
Gün içinde başka ekmek yemediysen sıkıntı olmaz ama o ekstra ise bence cezaya girer bildiğin yarim ekmek oluyor onlar diye biliyorum
Hosbuldum kaptanım gecmis olsun cocugun hastaymış sanırımhoşgeldin canım
hoşgeldin canım aramıza biraz geç yazdım ama haftasonu giremeyince böyle kopuk olduİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
hoşgeldin tatlım bi daha resim ekleyip silme kuzum özledik seniCezam 18 inde kalkiyordu mesaj attim yalvardim resmen sag olsunlar kalkti sukur kesinle cezam vardi o yuzden yazamadim ama okudum hic cikmadim siteden arkadas yazmi bence ceza yok giris yapmadan okuyor ve cevap yazmiyor diye oyle bisey olamaz icerik silmek yasakmis bilmiyordum ve banlandim
Geçmiş olsun kaptanım. Nasıl şimdi oğlun. Kaşıntıları zorluyor mu?kızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
Acından ölmek sana yaramıyor olabilir mi? Ben az yediğimde kilo alıyorum mesela. Kesinlikle açlık bana yaramaz..Dün dışarılarda acimdan öldüm. Bugün artı falan görmeyeyim diye bist yemedim dışarda yine artı arkadaş kafayı yiyeceğim ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Ben sabah aç akşam yatmadan önce içiyordum.Sirkeye basladim bakalım nasıl etki etcek
Aç karnina mi içmek lazım?
Geçmiş olsun canım lokum kızına. Bir an önce toparlasın..aa ne çok artı gelmiş, işe gidemedim bugün lokum hasta durun bakim ben ne haldeyim tartılayım bi
zaten sıkıntımız kaşıntı tatlım aşılı olduğu için fazla döküntü yok işin kötüsü büyük de hastalandı anneanne geri döndü şimdi her ikisine de bakacakGeçmiş olsun kaptanım. Nasıl şimdi oğlun. Kaşıntıları zorluyor mu?
maalesef öyle sağol canımHosbuldum kaptanım gecmis olsun cocugun hastaymış sanırım
+500 de bendenAma ben gece uyuyamadım mayalı bi poğaça gibiyim belkim ondandır hı? Ay inşallah ondandır
zaten sıkıntımız kaşıntı tatlım aşılı olduğu için fazla döküntü yok işin kötüsü büyük de hastalandı anneanne geri döndü şimdi her ikisine de bakacak
İnşallah ya çok üzdü beni sabahtan beriGeçmiş olsun canım lokum kızına. Bir an önce toparlasın..
Evet daha dün sabah eksiydim uykusuz kalmayınız uykunuzu güzelce uyuyunuzAslında sen bu konuda çok güzel bir örneksin şu an. Düne kadar eksiydin değil mi? Uykusuzluk insana ne yapıyor adlı çalışmamız oldun :)
Hep yapıyorum hep söylüyorum, diyet yapınca çantadan fındık fıstık kuru meyve olursa bu durumlarda bir avuç yiyorsun. Hem aç kalmıyorsun hem vücut strese girmiyor. Bana da diyetisyen demişti. Çok fayda gördüm.Dışarda olunca bisey yemek istemedim. Salata falan da yiyip dışarda bi dünya para veresim hiç gelmiyor benim
Güzel düşünmüşsün.eline sağlık canım Bence de motive ediciydi.böyle toplu yazınca daha etkili olur diye düşündüm
MerhabaMerhabapawlover in davetiyle geldim birazdan kendimi tanitacagim :)
çok iyi olmuş tatlım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?