- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.161
HoşbuldummHoşgeldiniiiizzz
Hoşgeldinnnnnn boylarimiz yakin istedigin kiloya ulasicaksin merak etme burasi insana baya motive veriyor :))Merhabapawlover in davetiyle geldim birazdan kendimi tanitacagim :)
HosbuldummHoşgeldinnnnnn boylarimiz yakin istedigin kiloya ulasicaksin merak etme burasi insana baya motive veriyor :))
Inşallahakşamları yürüyüş planladık nişanlımla. Bugun ip de eklerim belki uygun bi yerler buldum dun yürürken
Bence de atilsinarkadaşlar tartı fotoğrafları atılacak sanırım bundan sonra, okuyor musunuz genel grubu?
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
Tamamdır gun sonunda ekleyeceğim ilk listemi :)5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Iyi aksamlar Kahvaltı 1 yumurtadan sucuklu omlet 5 zeytin 2 dilim ekmek Ara 1 kase yoğurt Akşam 1 lavastan karışık dürüm kendim yaptım 2 lt su 25 dk yürüyüş 30 dk bölgesel 10 dk alt bacak @emniswww.kadinlarkulubu.com
Menü ve sporlarımızı bu sayfada paylaşıyoruz
Hoşgeldinnnn25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
Ben 80 kiloyum. Hedef 63Hosbuldummsizin kilonuz kac su an :)
Hedefim 60 olması lazım bu arada yanilmiyorsam 60 yazmisti Anka kaptanımpawlover
Yemek ve tatli yapmayi cok seviyorum bu da zorluyor beniahhh hoşgeldiniz :)
ben de yarı-tontik gelindim, evli kategorisine geçince +5 kilo ile tontik oldum
en güzeli düğünden önce zayıflamak, zira düğünden sonra yemek içmekten alınıyor o kilolar
Yarına kadar aç durmayı düşünmüyosun dimi? Kilo vercem diye sağlığından olacaksınKizlar ben oglen ve aksam yemegimi cikarttim su saatten sonra bisey yemicem kizimi uyuttuktan sonra spor uyanana kadar
Bizim kaptanımızHosbuldummsizin kilonuz kac su an :)
Hedefim 60 olması lazım bu arada yanilmiyorsam 60 yazmisti Anka kaptanımpawlover
Daha kesinleşmedi sanırımarkadaşlar tartı fotoğrafları atılacak sanırım bundan sonra, okuyor musunuz genel grubu?
Benim de asil hedefim 55 aslinda ama olamam belki diye 60 dedim şimdilikk yoksa benim boyuma gore 60 da cokBen 80 kiloyum. Hedef 63
hosbuldum bu aradaa insallah beraberce veririz kiloları
Sıkıntı yapma verirsin.Benim de asil hedefim 55 aslinda ama olamam belki diye 60 dedim şimdilikk yoksa benim boyuma gore 60 da cok
Bildigim kadarıyla 64.9 a donmem lazim ama baska kural var mi bilmiyorum onuYarına kadar aç durmayı düşünmüyosun dimi? Kilo vercem diye sağlığından olacaksın
Bizim kaptanımıztoplight ben , Cherry Mom ve kardelelen321 kaptan yardımcılarıyız. Listeye girebilmek için olman gereken kilo kaçtır tam hesabını bilmiyorum bakayım ben bulamazsam kızlar yardımcı olurlar
Daha kesinleşmedi sanırım
Balık ekmeğe ceza olmaz dimi???Kız yaz menuyude cezaları keselim
Evet bir de hedefin belli bi yüzde de olması gerekiyodu diye biliyorum ama emin de olamadım bakcam şimdiBildigim kadarıyla 64.9 a donmem lazim ama baska kural var mi bilmiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?