Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Inşallah akşamları yürüyüş planladık nişanlımla. Bugun ip de eklerim belki uygun bi yerler buldum dun yürürken

Menü ve sporlarımızı bu sayfada paylaşıyoruz

Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum

ahhh hoşgeldiniz :)
ben de yarı-tontik gelindim, evli kategorisine geçince +5 kilo ile tontik oldum

en güzeli düğünden önce zayıflamak, zira düğünden sonra yemek içmekten alınıyor o kilolar

Tamamdır gun sonunda ekleyeceğim ilk listemi :)

Hoşgeldinnnn

ahhh hoşgeldiniz :)
ben de yarı-tontik gelindim, evli kategorisine geçince +5 kilo ile tontik oldum

en güzeli düğünden önce zayıflamak, zira düğünden sonra yemek içmekten alınıyor o kilolar
Yemek ve tatli yapmayi cok seviyorum bu da zorluyor beni hosbuldum bu aradaa insallah beraberce veririz kiloları

Kizlar ben oglen ve aksam yemegimi cikarttim su saatten sonra bisey yemicem kizimi uyuttuktan sonra spor uyanana kadar
Yarına kadar aç durmayı düşünmüyosun dimi? Kilo vercem diye sağlığından olacaksın
Hosbuldumm sizin kilonuz kac su an :)
Hedefim 60 olması lazım bu arada yanilmiyorsam 60 yazmisti Anka kaptanım pawlover
Bizim kaptanımız toplight ben , Cherry Mom ve kardelelen321 kaptan yardımcılarıyız. Listeye girebilmek için olman gereken kilo kaçtır tam hesabını bilmiyorum bakayım ben bulamazsam kızlar yardımcı olurlar
arkadaşlar tartı fotoğrafları atılacak sanırım bundan sonra, okuyor musunuz genel grubu?
Daha kesinleşmedi sanırım

Bildigim kadarıyla 64.9 a donmem lazim ama baska kural var mi bilmiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…