- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.241
25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
kesinlikle yaa allahtan konyada 3-4 gün kalayım demişti değilse ermenekten gelmezdi 8 saat çünküGeçmiş olsun canım umarım ikisi de hızla toparlar.. neyse ki anneanneleri yanında senin de aklın kalmaz. Çalışan annelerde en büyük lüks çocuğunu güvendiği birisine emanet edebilmek çünkü.
Balık ekmek yarım ekmek olmuyor mu canım :) bence oradan da ceza yiyebilirsin diğer öğünlerdeki ekmek tüketimine bağlı olarak.Balık ekmeğe ceza olmaz dimi???
Yaniiii Yarım dilim Meyveli pasta ???
Tamam itiraf ettin tez zamanda başın vurulmayacak ağzın dikilecekKızlar itiraf ettim rahatladım. Herkese tavsiye ederim.
Böylece belki pişmanlık indirimi felan gelir
Ömrünü bu kişi ile geçireceksen, bir şekilde onunla beslenme düzenine sadık kalmayı, arada kaçamak yapmayı öğreneceksin. senin öğrenmen gereken şey belki de bu :)Benimki hem yiyo hem de yediriyoBi de öyle iştahla yiyo ki önümde, canım istiyor.
Ben zaten tek başıma dışarı çıktığımda böyle beslenmiyorum. Genelde elimde su şişesi ile dolaşırım.
Tabiki kaptanim aslahoşgeldin tatlım bi daha resim ekleyip silme kuzum özledik seni
İnşallah ya çok üzdü beni sabahtan beri
Evet daha dün sabah eksiydim uykusuz kalmayınız uykunuzu güzelce uyuyunuz
Gecmis olsun insaallah hemen atlatir kaptanzaten sıkıntımız kaşıntı tatlım aşılı olduğu için fazla döküntü yok işin kötüsü büyük de hastalandı anneanne geri döndü şimdi her ikisine de bakacak
Benim bebem 12 1 gibi yatiyor sabaha kadar da kalkiyor emmek icin gozlerimin alti hep morrrİnşallah ya çok üzdü beni sabahtan beri
Evet daha dün sabah eksiydim uykusuz kalmayınız uykunuzu güzelce uyuyunuz
Çocuk olunca el mahkum yapabilecek bişey olmuyo malesef. Uyku düzeni oluşur kısa sürede inşallahBenim bebem 12 1 gibi yatiyor sabaha kadar da kalkiyor emmek icin gozlerimin alti hep morrr
Canlari sag olsun da ben uyanim guzel guzel sutunuiciyor yavrum♡Çocuk olunca el mahkum yapabilecek bişey olmuyo malesef. Uyku düzeni oluşur kısa sürede inşallah
Ay ne bileyim. şimdiye kadar hep sen de yeme felan dedim. Onu da engellemeye çalıştım, ama bi sonuç alamadım.Ömrünü bu kişi ile geçireceksen, bir şekilde onunla beslenme düzenine sadık kalmayı, arada kaçamak yapmayı öğreneceksin. senin öğrenmen gereken şey belki de bu :)
Evet bende okudum sonradan canim sagolBen sabah aç akşam yatmadan önce içiyordum.
Birde baya spor yaptı onunda kesin ödemi varAslında sen bu konuda çok güzel bir örneksin şu an. Düne kadar eksiydin değil mi? Uykusuzluk insana ne yapıyor adlı çalışmamız oldun :)
30 puan kuzum az tuzlu az yağlı yiyebilirsin canım bizede alt katın havalandırmasindan devamlı geliyorOcağı silerken dışardan enfes bi patlamış mısır kokusu geldi ağliciğiimCherry Mom kaçı kaç ceza bunun ona göre kendimi başka şeylere adayayım
Öyle yapim azıcık yiyim bari çok güzel koktu bi yerim şişmesin sonra da zıplıyım30 puan kuzum az tuzlu az yağlı yiyebilirsin canım bizede alt katın havalandırmasindan devamlı geliyor
Evet canım inan kalktıgimda yüzümü gözümu görseniz oradan bile belli oluyor durumumCherry Mom bu senin sabahki ödemlerinin de cevabı aslında. Emre uyuduktan sonra spor yapıp geç uyuyorsun bir de gece kalkıyorsan ertesi gün tam bir ödem canavarı oluyorsun :)
Benimde zayıflamam için ac kalmam lazım açlıktan ölmem lazımAcından ölmek sana yaramıyor olabilir mi? Ben az yediğimde kilo alıyorum mesela. Kesinlikle açlık bana yaramaz..
Aramıza hoşgeldin canım. Kısa zamanda fazlalıkları atıp fıstık gibi bi gelin olacağına eminim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?