Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste dışındayken de aktif olduğumuz için istediğimiz zaman güzel kilolar veriyoruz. Sen de yeni düzenine alışırken burada aktif olursan eminim kısa sürede listelere dönersin

Geçmiş olsun canım umarım ikisi de hızla toparlar.. neyse ki anneanneleri yanında senin de aklın kalmaz. Çalışan annelerde en büyük lüks çocuğunu güvendiği birisine emanet edebilmek çünkü.
kesinlikle yaa allahtan konyada 3-4 gün kalayım demişti değilse ermenekten gelmezdi 8 saat çünkü

Benimki hem yiyo hem de yediriyoBi de öyle iştahla yiyo ki önümde, canım istiyor.
Ben zaten tek başıma dışarı çıktığımda böyle beslenmiyorum. Genelde elimde su şişesi ile dolaşırım.
Ömrünü bu kişi ile geçireceksen, bir şekilde onunla beslenme düzenine sadık kalmayı, arada kaçamak yapmayı öğreneceksin. senin öğrenmen gereken şey belki de bu :)

İnşallah ya çok üzdü beni sabahtan beri

Evet daha dün sabah eksiydim uykusuz kalmayınız uykunuzu güzelce uyuyunuz
Cherry Mom bu senin sabahki ödemlerinin de cevabı aslında. Emre uyuduktan sonra spor yapıp geç uyuyorsun bir de gece kalkıyorsan ertesi gün tam bir ödem canavarı oluyorsun :)

Ömrünü bu kişi ile geçireceksen, bir şekilde onunla beslenme düzenine sadık kalmayı, arada kaçamak yapmayı öğreneceksin. senin öğrenmen gereken şey belki de bu :)
Ay ne bileyim. şimdiye kadar hep sen de yeme felan dedim. Onu da engellemeye çalıştım, ama bi sonuç alamadım.
Bi de senin dediğin gibi yapayım . Bakalım ne olacak.

30 puan kuzum az tuzlu az yağlı yiyebilirsin canım bizede alt katın havalandırmasindan devamlı geliyor
Öyle yapim azıcık yiyim bari çok güzel koktu bi yerim şişmesin sonra da zıplıyım ne kötü ya başkası pişiriyo cezasını sen çekiyosun

Cherry Mom bu senin sabahki ödemlerinin de cevabı aslında. Emre uyuduktan sonra spor yapıp geç uyuyorsun bir de gece kalkıyorsan ertesi gün tam bir ödem canavarı oluyorsun :)
Evet canım inan kalktıgimda yüzümü gözümu görseniz oradan bile belli oluyor durumum
Şimdi şu misir püsküllü çayı yapacagim ins yarar

Aramıza hoşgeldin canım. Kısa zamanda fazlalıkları atıp fıstık gibi bi gelin olacağına eminim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…