- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.261
Hangimiz değil kiAynı ben
O soru benimde aklımda dönüp dolaşırken yine akşam olduHangimiz değil kiakşama ne pişircen yaa? Bana da fikir olsun
Sozde bisey yemeyecektimBen kizima makarna yaptim makarnaya dayanamadigim icin yarim paket pisirdim esim pek sevmiyor ama yedim yogurtla bide kofte yapmistim onuda yedim ceza var mi aksam avm ye gidip dambil ve atlama ipi alacagim ins esimi ikna edersem gitmeye
Sorun yok makarna sade yağsız vs olduktan sonra ölçüsünde yenebilirBen kizima makarna yaptim makarnaya dayanamadigim icin yarim paket pisirdim esim pek sevmiyor ama yedim yogurtla bide kofte yapmistim onuda yedim ceza var mi aksam avm ye gidip dambil ve atlama ipi alacagim ins esimi ikna edersem gitmeye
Hayır cikartilmazsin bilgi vermen yeterliKaptan bugun netim bitiyor paketimin yenilenmesine daha cok var yazamazsam gruptan cikartilmam degil mi ?
Gruptan cikmazsinda gruba giremiyorum diye diyeti boslamaKaptan bugun netim bitiyor paketimin yenilenmesine daha cok var yazamazsam gruptan cikartilmam degil mi ?
Yaaaaaaaa
Ne var ki 3.8 kilocuk@MorVampirella baktım canım 658.etapta ayrilmissin dediğin gibi 1 ay bile olmamış eski kilona bence kısa zamanda dönüp listeye girersin3.8 kg verdin mi tamamdir:))
Moral bozmaNe var ki 3.8 kilocuk
Emzirmeseydim dayamirdim bundan once oyle yaparak kilo vermistim ama acikiyorum emzirrdigim icinDedim ben aksama çok var diye
Tamam zaten benimkiyle arayi duzeltince ondan baglanir yazarimGruptan cikmazsinda gruba giremiyorum diye diyeti boslama
Sen birde emziriyorsun nasıl öğle yemeği ile günü kapatmayı düşünmüstun kiEmzirmeseydim dayamirdim bundan once oyle yaparak kilo vermistim ama acikiyorum emzirrdigim icin
Ay napayim ya canima yetti bu kilolarSen birde emziriyorsun nasıl öğle yemeği ile günü kapatmayı düşünmüstun kidaha çocuk 1 yaşında sutun kesilir az öz sağlıklı şeyler yemenn lazım
Sabır sabır bir iki günde almadık ki hemencik verelim ne kadar sakin verirsek o kadar geri gelmesi zorlaşır bu kilolarin.Ay napayim ya canima yetti bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?