Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok tuhaf ya.. spor salonunda seni izlemekten spor yapamıyordu herhalde :)

Varmış bir antrenör ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Benim bacaklar büyük sıkıntı
Ben boynum çok ağrıyor diye mekik çekmezdim. Ayaklarımın altına pilates topu boynuma da havlu verip çektiriyordu. Ondan önce böyle bir şey bilmiyordum mesela ben.. her durumda bir faydaları oluyor bence. ama senin üst bacakları çözse süper olur.

Benim bacaklar erimeye başlasa kilo vermeye başlayacağım. Evde ne yapsam da olmadi. Bakalim birde bunu deneyelim. Benim bacaklar bilekten itibaren kalın komple kesip atasim geliyor

Hahaha evet evet ordada vardı öyle birşey kapının önünde çardak vardı orda hep yiyip içiyorlardı

Kimse senin nasıl kilo verdiğine karışmıyor canım. Sadece bu konuda tecrübeli kişiler hatalarını söylüyor. şu an söylenenleri yanlış yorumluyorsun ama bi süre sonra sen ne demek istenildiğini anlayacaksın. Öncelikle burda kimsenin sana garezi yok yada kimse kötülüğünü istemiyor. Yapılan bi eleştiri varsa böyle savunmaya geçmek yerine samimiyetle ne demek istenildiğine kafa yormalısın. Burda hepimiz aynı durumdayız. Kimsenin bi üstünlüğü de yok.

Ben iki çocuk büyütüyorum, senin gibi yaşadığım şehirde yalnızım. Kv var ama varlığı da yokluğu da bişey ifade etmiyor. Çocuklarıma bebekliklerinden itibaren hep ben baktım 1 saat yardım görmedim. Neyse yani benzer şeyler yaşıyoruz. Burda hepimiz aynı sorunu çözmek için varız. Ben de sende şunu fark ettim bayılana kadar spor, bayılana kadar açlık. Bunları yapmak istiyorsan seni uyarmak zorundayız. Çünkü sana muhtaç küçük bi can var. Sen sağlığını kaybedersen güçsüz kalırsan sütün kesilirse o küçük ne yapsın. Sana tavsiyem bi diyetisyene gitmen ve herşeyden dengeli tüketip sağlıklı kilo vermen. Bence bunu kızına borçlusun. Eşin bile sürekli seni uyardığı halde sen karşı çıkıp bildiğini okuyorsun.

Sorma bir de dışarda karşılaştık o kadar spora geliyosun git gide kilo mu alıyosun demişti
Senin bu akrabalarda acayip değişik gerçi biz uzakta olunca etrafta akraba yok. Bildiğin kıskançlık destek olmuyorsun madem karışma. Sen boşver bu aralar bende aynı kiloda saydığım için bende çok duyuyorum o kadar da spor yapıyorsun o kadarda dikkat ediyorsun veremiyorsun ama takmıyorum çok kızıyorum tabi ama kıskanıyorlar deyip geçiyorum.

Aaa ben kilo vermek için spor yapmıyorum ki kaşlarıma bak diye sağını solunu elletmek lazım :)

Aaa ben kilo vermek için spor yapmıyorum ki kaşlarıma bak diye sağını solunu elletmek lazım :)
zayıflayınca gösteririm artık kaslarımı. Aslında biz zayıflardan daha şanslıyız hiç değilse kilo yüzünden sağlıklı besleniyoruz biz daha çok yaşayacağız

Zannetmiyorum canım. Yeterli miktarda karbonhidrat zaten diğer besinlerden de alıyorsun. D vitamini değerlerine de bakıldı mı canım

Yoksa bende mi ben izinsiz düşerim inşallah
İnşallah canım

Offf onlar da kabak tadı verdi. Ben senin yerinde olsam bu tavırlardan beslenir daha çok hırslanırım. üniversitede çok kilo almıştım. Beni çok seven ama sivri dilli bi komşumuz vardı. Bana sen veremezsin artık o kiloları kendinle barışık olmayı öğren demişti. Nasıl bir hırsla ben diyetisyene gittim her sabah 6_7 arası sahilde yürüyüş yaparak 4 ayda 15 kilo vermiştim. 64 kiloya inmiştim. Bacaklarım incelmişti basen filan kalmamıştı. Komşu teyze beni gördüğünde çok şaşırdı tabi. Helal olsun demeye başlamıştı.

Ne yapayım kuzum çocuklarla ugraşıyorum. Bugün hamburger yemeye götürdüm okul çıkışı kızları. Bi güzel oynadılar orda da. Birkaç patates tırtıklamış olabilirimm
Cezam neyse çekerim
:) İyi yapmissin kuzum.
Ya o patateslerede ne koyuyorlarsa tadi hiç evdekiler gibi olmuyor yedikçe yedirtiyor insana bir kaç patates azsa sıkıntı yok aksam yemeginde dengelersin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…