- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.461
Çok tuhaf ya.. spor salonunda seni izlemekten spor yapamıyordu herhalde :)En son spor salonuna yazıldığımda kuzenim var annemle yaşıt o da yazılmıştı görümcesi felan.
Ben bir aletle hareketi yapamayınca sen onu yapamıyo musun diyordu banaben de eğer onlar gelirse çıkıyordum ya da girip bakıyordum beni farketmedilerse hiç girmiyordum
Ben boynum çok ağrıyor diye mekik çekmezdim. Ayaklarımın altına pilates topu boynuma da havlu verip çektiriyordu. Ondan önce böyle bir şey bilmiyordum mesela ben.. her durumda bir faydaları oluyor bence. ama senin üst bacakları çözse süper olur.Varmış bir antrenör ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Benim bacaklar büyük sıkıntı
Benim bacaklar erimeye başlasa kilo vermeye başlayacağım. Evde ne yapsam da olmadi. Bakalim birde bunu deneyelim. Benim bacaklar bilekten itibaren kalın komple kesip atasim geliyorBen boynum çok ağrıyor diye mekik çekmezdim. Ayaklarımın altına pilates topu boynuma da havlu verip çektiriyordu. Ondan önce böyle bir şey bilmiyordum mesela ben.. her durumda bir faydaları oluyor bence. ama senin üst bacakları çözse süper olur.
çocuğu küçük annelerin bu korkuları hep oluyor canım. Ne zaman büyür kendine yeterler senin de bu duydun değişir sanırımBen de aynı durumdayım. O yüzden hep dua ederim başıma bişey gelmesin diye. Ben olmasam çocuklar ne olur korkusu var
Traşlatmak lazım bacakları. Salon işe yarar umarım :)Benim bacaklar erimeye başlasa kilo vermeye başlayacağım. Evde ne yapsam da olmadi. Bakalim birde bunu deneyelim. Benim bacaklar bilekten itibaren kalın komple kesip atasim geliyor
Ahhh ne guzel olurdu kızları çok severGetir biraz bizimkilerle oynasın diicem ama...
Arkadaş kime çemkirmiş anlayamadım bana mı demiş
Sağol tatlım ne yapıyorsun nasılsın ?Geçmiş olsun kuzum
Hahaha evet evet ordada vardı öyle birşey kapının önünde çardak vardı orda hep yiyip içiyorlardıAy ben de koptumCherry Mom
Ben de bir kere eve yakın diye senin tarif ettiğin gibi bir salona gittim. Teyzeler gün yapıyordu ya.. her antremana kek börekle geliyorlardı. Spor sonrası yiyip içiyorlardı. Kilo vermek isteyenler, çalışanlar kafayı yiyordu.
Sorma bir de dışarda karşılaştık o kadar spora geliyosun git gide kilo mu alıyosun demiştiÇok tuhaf ya.. spor salonunda seni izlemekten spor yapamıyordu herhalde :)
Kimse senin nasıl kilo verdiğine karışmıyor canım. Sadece bu konuda tecrübeli kişiler hatalarını söylüyor. şu an söylenenleri yanlış yorumluyorsun ama bi süre sonra sen ne demek istenildiğini anlayacaksın. Öncelikle burda kimsenin sana garezi yok yada kimse kötülüğünü istemiyor. Yapılan bi eleştiri varsa böyle savunmaya geçmek yerine samimiyetle ne demek istenildiğine kafa yormalısın. Burda hepimiz aynı durumdayız. Kimsenin bi üstünlüğü de yok.Kaptanim bu arkadas surekli benim mesajlara bi olumsuz yaklasma durumu icerisinde bundan onceki mesajinda da bu tarz bisey yapti engel kalkti cikis yapip okuyup cevap vermiyor diye bi dusunce atti lutfen bilmeden birsey yapip ban yedim ama burada kavga cikartip ban yemek istemiyorum mesajimda denisim zaten onceden 3 saat spora gidip agirlik ve cardio yaptigimi baska bi arkadas sormus simdi mi onceden mi diye cevap yazarken bu yazisini gordum simdi tabiki yapamam cocugum yokken gityim spora ve eve gelmeye yokus inmeye bacaklar tutmuyordu akabinde meyvesini yedim ve 93 den 75 e dustum Allaha sukur hersey sonradan geldi cocugumu buyuturken kilolarimdan kurtulmak icin herseyi yaparim ama bu ugurda kizim sutunden olacaksa baslarim diyete. Sabah tartildugimda yine eksi gordum bu arkadasi lutfen benin yorumlarima katmayin cunku motivasyonumu dusuruyor dedigim gibi istersem gunumu sadece su icerek geciririm kimseyi ilgilendirmez yeterki zayiflayayim ama yapamazsam da dunyanin sonu degil ayrica dun ki kahvaltim ve yemegimde gayet iyiydi aksami pas gecip oglen yedim yemegimi yapabilirsem aksam yemek dedigimde baska arkadas olurmu canim sutun gider salata elma falan ye dediginde olur cok acikirsam dayanamazsam yerim demistim ki dun o kadar acikmamama ragmen sadece canim istiyor diye yedim internetimin bittigini bugun ara ara girecegimi soyledikten sonra yapilan bu yorum bana saçma geldi bu onun degisiyle tutarsizlik olayi dun yasandi dün diyebilirdi bugun diyeceklerini
Senin bu akrabalarda acayip değişik gerçi biz uzakta olunca etrafta akraba yok. Bildiğin kıskançlık destek olmuyorsun madem karışma. Sen boşver bu aralar bende aynı kiloda saydığım için bende çok duyuyorum o kadar da spor yapıyorsun o kadarda dikkat ediyorsun veremiyorsun ama takmıyorum çok kızıyorum tabi ama kıskanıyorlar deyip geçiyorum.Sorma bir de dışarda karşılaştık o kadar spora geliyosun git gide kilo mu alıyosun demişti
Benim ufak olan arkadaş arkadaş diye coşardı. Apartmanda pek akranı yok. Ne güzel oynarlardı vallaAhhh ne guzel olurdu kızları çok sever
Aaa ben kilo vermek için spor yapmıyorum ki kaşlarıma bak diye sağını solunu elletmek lazım :)Senin bu akrabalarda acayip değişik gerçi biz uzakta olunca etrafta akraba yok. Bildiğin kıskançlık destek olmuyorsun madem karışma. Sen boşver bu aralar bende aynı kiloda saydığım için bende çok duyuyorum o kadar da spor yapıyorsun o kadarda dikkat ediyorsun veremiyorsun ama takmıyorum çok kızıyorum tabi ama kıskanıyorlar deyip geçiyorum.
Ne yapayım kuzum çocuklarla ugraşıyorum. Bugün hamburger yemeye götürdüm okul çıkışı kızları. Bi güzel oynadılar orda da. Birkaç patates tırtıklamış olabilirimmSağol tatlım ne yapıyorsun nasılsın ?
Aaa ben kilo vermek için spor yapmıyorum ki kaşlarıma bak diye sağını solunu elletmek lazım :)
çok iyi biliyorum hergün önünden geçiyorumKaptanim sen orayı biliyorsundur Cevizlidere caddesi üzerinde yakın diye gidiyordum ama hiç devam edemedim :))
Zannetmiyorum canım. Yeterli miktarda karbonhidrat zaten diğer besinlerden de alıyorsun. D vitamini değerlerine de bakıldı mı canımBen ekmek yemiyorum kızlar mesela.sıkı diyet yaptığım çok kilo verdiğim zaman tamamen bıraktım mesela. Menülerimden farkettim iseniz hiç ekmek yok. Çok nadir yerim. O da işte tb. Dün yedim korka korka. Ama annem hep der ki kızım ekmek ye bak hafızan için zararlı yememek. Az da olsa ye beynin erken yaşlanır.. Tabi ben dinlemedim. Ondan mıdır bilmiyorum son aylarda inanılmaz unutkanlık başladı ama öyle çok ki herkes farkediyor. Bütün değerlerim iyi. B12 gayet iyi dedi Dr. Kısacası gerçekten etkisi olur mu yememenin?
İnşallah canımYoksa bende mi ben izinsiz düşerim inşallah
Offf onlar da kabak tadı verdi. Ben senin yerinde olsam bu tavırlardan beslenir daha çok hırslanırım. üniversitede çok kilo almıştım. Beni çok seven ama sivri dilli bi komşumuz vardı. Bana sen veremezsin artık o kiloları kendinle barışık olmayı öğren demişti. Nasıl bir hırsla ben diyetisyene gittim her sabah 6_7 arası sahilde yürüyüş yaparak 4 ayda 15 kilo vermiştim. 64 kiloya inmiştim. Bacaklarım incelmişti basen filan kalmamıştı. Komşu teyze beni gördüğünde çok şaşırdı tabi. Helal olsun demeye başlamıştı.En son spor salonuna yazıldığımda kuzenim var annemle yaşıt o da yazılmıştı görümcesi felan.
Ben bir aletle hareketi yapamayınca sen onu yapamıyo musun diyordu banaben de eğer onlar gelirse çıkıyordum ya da girip bakıyordum beni farketmedilerse hiç girmiyordum
:) İyi yapmissin kuzum.Ne yapayım kuzum çocuklarla ugraşıyorum. Bugün hamburger yemeye götürdüm okul çıkışı kızları. Bi güzel oynadılar orda da. Birkaç patates tırtıklamış olabilirimm
Cezam neyse çekerim
Valla ya keşkeBenim ufak olan arkadaş arkadaş diye coşardı. Apartmanda pek akranı yok. Ne güzel oynarlardı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?