- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.481
Aynen akşamları yoğurt gibi çorba gibi alternatiflerle geçiştirmeyi düşünüyorum bi süre.:) İyi yapmissin kuzum.
Ya o patateslerede ne koyuyorlarsa tadi hiç evdekiler gibi olmuyor yedikçe yedirtiyor insanabir kaç patates azsa sıkıntı yok aksam yemeginde dengelersin kuzum
Canım unutkanlik yapar mı bilmiyorum ama ben bir donem Karatay yaparken annemde bana çok ısrar etmişti günde 1 dilim ye bari kalbine zarar diye inanmadim güldüm sonra nette arastirdim ki gerçekten uzun vadede ekmeksiz hayat kalp sağlığını bozuyormusBen ekmek yemiyorum kızlar mesela.sıkı diyet yaptığım çok kilo verdiğim zaman tamamen bıraktım mesela. Menülerimden farkettim iseniz hiç ekmek yok. Çok nadir yerim. O da işte tb. Dün yedim korka korka. Ama annem hep der ki kızım ekmek ye bak hafızan için zararlı yememek. Az da olsa ye beynin erken yaşlanır.. Tabi ben dinlemedim. Ondan mıdır bilmiyorum son aylarda inanılmaz unutkanlık başladı ama öyle çok ki herkes farkediyor. Bütün değerlerim iyi. B12 gayet iyi dedi Dr. Kısacası gerçekten etkisi olur mu yememenin?
Kıskaninca benBugün başladım yüzmeye
Ben de askeri havuzlara gidiyorum yazın ama kalabalıktan asla yüzmüyorum oturup geliyorum eveKıskaninca ben
Yaz gelsin bende açık havuza giderim oğlusla ama tabi o pek yüzme olmuyor:))))
Tmm o zmn yiyim bende ya.sanki yiyince hemen kilo alacakmış gibi hissediyorum daCanım unutkanlik yapar mı bilmiyorum ama ben bir donem Karatay yaparken annemde bana çok ısrar etmişti günde 1 dilim ye bari kalbine zarar diye inanmadim güldüm sonra nette arastirdim ki gerçekten uzun vadede ekmeksiz hayat kalp sağlığını bozuyormus
Evet hafta sonları çok kalabalik ama biz hafta içi gidiyoruz o zaman şahane oluyorBen de askeri havuzlara gidiyorum yazın ama kalabalıktan asla yüzmüyorum oturup geliyorum eve
Emre de yüzmeyi öğrense birlikte yüzersiniz aslında hevesi yok mu?
Sabah bir dilimden bence birşey olmaz canım yağında hamurunda fazlası zarar azı yararTmm o zmn yiyim bende ya.sanki yiyince hemen kilo alacakmış gibi hissediyorum da
Haftaiçi güzel fikirmiş benim yürüme mesafemde sezon açılınca bi deniyim şansımı bakiimEvet hafta sonları çok kalabalik ama biz hafta içi gidiyoruz o zaman şahane oluyor
Yüzmeye çok meraklı tam bir su kuşuanası kılıklim bende kucukken yerde su birikintisi görsem mayomuuuuu getirinn diye aglarmisim
Emre'de simit veya kollukla su yüzeyinde duruyor güzel el ayak çırpıyor ama ben onuda büyük havuzuna soktuğum için guvenipte yuzemiyorum bir elim devamlı onda :)
Haftaiçi güzel fikirmiş benim yürüme mesafemde sezon açılınca bi deniyim şansımı bakiimaslında kolluk simit falan olunca bi yüzüp dönmelik sürede bişey olmaz sanki ama ana olmayana söylemesi kolay bişey söylemiş olabilirim arkadaş komşu falan yok mu bi süre bakacak?
Tek gidiyorum bayanlara özel zaten istese de gelemezYok canım maalesef kimse yokoğlan akıllı olsa belki anlık bırakılır ama değil anne bak nasıl geri geri yüzüyorum diyor kafayı suya gömüyor bu sene kesin takla falan zibitir
Bencede sende hafta içi arada kaçarsin :) şimdi tek mi gidiyorsun kapaliya eşinle mi
Aman Allah korusun çok kısaymış dedim ya ana olmayana söylemesi kolay sen bakma banapawlover birde geçen sene öğrenmiştim bunu çocuklarin boğulma süresi saddce 20 saniyeymis yani bu demek oluyor ki bir an bile birakmayacaksin allah korusun
A ne güzel yaptın valla fırsatları değerlendirmek lazımTek gidiyorum bayanlara özel zaten istese de gelemezbelediyenin havuzuna gidiyorum
ayy öyle şeyler yapıyosa bırakılmaz evet. ben yeğenimden pay biçmiştim o asla kafasına su değdirmiyo kuğu gibi gidiyo premses
Estağfurullah aklinda kalsın gün gelince tedbirini alırsın bazı bilgiler unutulmuyorAman Allah korusun çok kısaymış dedim ya ana olmayana söylemesi kolay sen bakma bana
Hepsinin derdi bi başka oluyo bizimki tip1 diyabetli. Sağlığı yerinde olsun da büyüdükçe sakinler annesiA ne güzel yaptın valla fırsatları değerlendirmek lazım
:)) Böyle çocuklara hayranım hani yemek yerken falan üstüne bir gram yemek dökmez titizsaçını mümkün değil taratmaZ.pantolon hayatta giymez hep eşofman pijama emre tam bir yaban
Olabilir inşallahHepsinin derdi bi başka oluyo bizimki tip1 diyabetli. Sağlığı yerinde olsun da büyüdükçe sakinler annesi
Yok geçici değil malesef çocuk olması zorluyo şimdilik illaki abur cubur istiyo tabiOlabilir inşallah
Oy kuzu üzüldüm bu yaşta ugrasiyordur şimdiAllah şifasini versin zmNla gecer mi acaba
Ay yavrum istemezmi neyse alışır daha.saglikli bir yaşamı olur belki geçmiş olsunYok geçici değil malesef çocuk olması zorluyo şimdilik illaki abur cubur istiyo tabi
Ekmek yemeyen bi arkadas kaslarindan kilo vermistiTmm o zmn yiyim bende ya.sanki yiyince hemen kilo alacakmış gibi hissediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?