Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) İyi yapmissin kuzum.
Ya o patateslerede ne koyuyorlarsa tadi hiç evdekiler gibi olmuyor yedikçe yedirtiyor insana bir kaç patates azsa sıkıntı yok aksam yemeginde dengelersin kuzum
Aynen akşamları yoğurt gibi çorba gibi alternatiflerle geçiştirmeyi düşünüyorum bi süre.

Canım unutkanlik yapar mı bilmiyorum ama ben bir donem Karatay yaparken annemde bana çok ısrar etmişti günde 1 dilim ye bari kalbine zarar diye inanmadim güldüm sonra nette arastirdim ki gerçekten uzun vadede ekmeksiz hayat kalp sağlığını bozuyormus

Kıskaninca ben
Yaz gelsin bende açık havuza giderim oğlusla ama tabi o pek yüzme olmuyor :))))
Ben de askeri havuzlara gidiyorum yazın ama kalabalıktan asla yüzmüyorum oturup geliyorum eve
Emre de yüzmeyi öğrense birlikte yüzersiniz aslında hevesi yok mu?

Tmm o zmn yiyim bende ya.sanki yiyince hemen kilo alacakmış gibi hissediyorum da

Ben de askeri havuzlara gidiyorum yazın ama kalabalıktan asla yüzmüyorum oturup geliyorum eve
Emre de yüzmeyi öğrense birlikte yüzersiniz aslında hevesi yok mu?
Evet hafta sonları çok kalabalik ama biz hafta içi gidiyoruz o zaman şahane oluyor
Yüzmeye çok meraklı tam bir su kuşu anası kılıklim bende kucukken yerde su birikintisi görsem mayomuuuuu getirinn diye aglarmisim
Emre'de simit veya kollukla su yüzeyinde duruyor güzel el ayak çırpıyor ama ben onuda büyük havuzuna soktuğum için guvenipte yuzemiyorum bir elim devamlı onda :)

Haftaiçi güzel fikirmiş benim yürüme mesafemde sezon açılınca bi deniyim şansımı bakiim aslında kolluk simit falan olunca bi yüzüp dönmelik sürede bişey olmaz sanki ama ana olmayana söylemesi kolay bişey söylemiş olabilirim arkadaş komşu falan yok mu bi süre bakacak?

Yok canım maalesef kimse yok oğlan akıllı olsa belki anlık bırakılır ama değil anne bak nasıl geri geri yüzüyorum diyor kafayı suya gömüyor bu sene kesin takla falan zibitir
Bencede sende hafta içi arada kaçarsin :) şimdi tek mi gidiyorsun kapaliya eşinle mi

Tek gidiyorum bayanlara özel zaten istese de gelemez belediyenin havuzuna gidiyorum

ayy öyle şeyler yapıyosa bırakılmaz evet. ben yeğenimden pay biçmiştim o asla kafasına su değdirmiyo kuğu gibi gidiyo premses

Tek gidiyorum bayanlara özel zaten istese de gelemez belediyenin havuzuna gidiyorum

ayy öyle şeyler yapıyosa bırakılmaz evet. ben yeğenimden pay biçmiştim o asla kafasına su değdirmiyo kuğu gibi gidiyo premses
A ne güzel yaptın valla fırsatları değerlendirmek lazım
:)) Böyle çocuklara hayranım hani yemek yerken falan üstüne bir gram yemek dökmez titiz saçını mümkün değil taratmaZ.pantolon hayatta giymez hep eşofman pijama emre tam bir yaban

Hepsinin derdi bi başka oluyo bizimki tip1 diyabetli. Sağlığı yerinde olsun da büyüdükçe sakinler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…