- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.521
Önceden iyi gidiyodun bu sefer istikrar sağlayamadın bi türlüKizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
Bu sabah ben 55.1 geldim ama yakınız yine de galiba cnm?Kizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
afiyet olsun canım. Ara öğünlerde meyvelerin yanı bir çay bardağı süt eklersen kan şekerin hızlı çıkmaz ve tokluk süreni de uzatırsın böyleceSabah
1 kase tel şehriye çorbası
Ara.1/2 portakal
Öğle
1 kase yogurt
1 kase bamya
1 dl ekmek
Ara
1 elma
Akşam
2 kepçe nohut
1/2 turp
Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım ikisi bir arada içeriğindeki süt tozu sağlıksız ve çok yağlı olduğu için pek tercih etmediğimiz bir şey. Sade kahveye süt eklediğimiz gibi nescafeyi de sade alıp içine süt ekleyerek içmek daha doğru olacaktır. Sonuçta gerçeği varken neden yapayını tüketelim ki?17subat pazartesi menusu
Sabah 9.30: sutlu sekersiz 2in1 kahve
Ogle 12.30: 3 yk yogurtlu makarna (yagsiz, salcasiz, baharatli)
Ara 16.00: sutlu sekersiz kahve
Aksam 18.00: 1kepce yogurt corbasi, 5yk taze fasulye
Az once 23.00: 1adet mandalina
Gun icinde 2lt su
5.450 adim
Ve maalesef spor yok
Ben geçen sene tatilde çok istikrarlı bi şekilde eşim yerken seyredip zayıflamıştım
Ben de bakliyat yemek istedim ama yemeğini istendi canım. Böyle deneyeyim dedim. kıyma yerine nohut oluyor aslında. Onu da robottan çekiyorsun. Soğan yumurta un maydanoz dereotu baharatlar ile yoğurup yağda ya da fırında pişiriyorsun. Fırında pişirirsen biraz zeytinyağı da eklemek lazım. Kıtır kıtır olmasını sevdiğim için ben irmik de ekledim.Nohut köftesi nasıl oluyo? Nohutu çok seviyorum ilgimi çekti
Hem de ne yemekti ama :)Ben geçen sene tatilde çok istikrarlı bi şekilde eşim yerken seyredip zayıflamıştımdarısı bu seneye
Yarın deneyeyim çok heves ettimBen de bakliyat yemek istedim ama yemeğini istendi canım. Böyle deneyeyim dedim. kıyma yerine nohut oluyor aslında. Onu da robottan çekiyorsun. Soğan yumurta un maydanoz dereotu baharatlar ile yoğurup yağda ya da fırında pişiriyorsun. Fırında pişirirsen biraz zeytinyağı da eklemek lazım. Kıtır kıtır olmasını sevdiğim için ben irmik de ekledim.
ben 2 su bardağı nohut, 1 soğan, 1 yumurta, 10 kaşık un,1 kaşık irmik (bunu ben ekledim, köfteye de ekliyorum) maydanoz dereotu, kırmızı biber kimyon tuz karabiber ile yoğurdum.
Hala öyle eşim dün tv ünitesinden cips çıkarıyoduHem de ne yemekti ama :)
Seni vurmayacağız, sen bize sağ lazımsınKizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Onu bilmiyorum ben de onu deneyeyim ama neden diyetten sonra. Çok kalorili bir şey mi.. o gün ekmeği tek öğüne sığdırsak olur bence :)Yarın deneyeyim çok heves ettimbide bu tantuni gibi nohutla yapıyolar onu da merak ediyorum da o diyetten sonra
Dahiliye gonderiyor devletteHiç gitmedim ki diyetisyene, bilemiyorum o yüzden
Cok zor canım o.diyet boşver sonra başarısız oldum diye toptan vazgececeksin diyettenKizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Onu bilmiyorum ben de onu deneyeyim ama neden diyetten sonra. Çok kalorili bir şey mi.. o gün ekmeği tek öğüne sığdırsak olur bence :)
Sen tabi az ekmek yiyorsun ben çok ekmek yediğim için yapabilirim sanki ne dersin?
Hiic isvec yapma o zaman,6 ogunlu bi diyet basla ,sen isyerinde yururken iyi kilo vermemusmiydin yuruyuslere basla bence motive olursunKizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Yapmaz,tahlil yaptirip doktora göstermen lazim, diyetisyen e gitmek istiyorum diyeceksin,saglik ocagindada yaptirabilirsin tahlili ama diyetisyen hastanelerde var.ama olcum bazi eczanelerde yapılıyor ne kadar doğru bilmiyorum hic yaptirmadim,bazi ev tartilarida ölçüyor ama bilmiyorum orantiylami nasıl hesapliyoÖlçümü sadece diyetisyenler mi yapıyor? Mesela devlet hastaneleri hemen isteyince yapar mı cnm?
Tm teşekkür ederim. Bi gideyim olmazsa çok merak ettim şuanDahiliye gonderiyor devlette
Ozelde direk gidersin zaten
Devlette dahiliyeye gidiyorsun diyetisyene gitmek istediğini söylüyorsun oda gerekli tahlilleri veriyor kan sonucları çıkınca sonuçla beraber diyetisyene gidiyorsun ölçüm yapıyor liste falan veriyor. Diyetisyenler de var o ayrıntılı tartıÖlçümü sadece diyetisyenler mi yapıyor? Mesela devlet hastaneleri hemen isteyince yapar mı cnm?
Tam buğday lavaşı var onunla süper olur bence bu tarif :) 2 dilim ekmek bir lavaş.. sen kahvaltıda zaten ekmek yemiyorsun öğlen yemeğinde bu yenebilir bence..
Bu işte, biraz yağlı gözüküyo ama yağı azaltılır ve tek lavaşla yapılırsa olur bence
Daha onceden olcumun varsa karsiladtirnmak icin onuda gotur.yoksa birdahaki sefere karşılaştırsınTm teşekkür ederim. Bi gideyim olmazsa çok merak ettim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?