Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
Önceden iyi gidiyodun bu sefer istikrar sağlayamadın bi türlü

Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
Bu sabah ben 55.1 geldim ama yakınız yine de galiba cnm?

Sabah
1 kase tel şehriye çorbası

Ara.1/2 portakal

Öğle
1 kase yogurt
1 kase bamya
1 dl ekmek

Ara
1 elma

Akşam
2 kepçe nohut
1/2 turp

Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
afiyet olsun canım. Ara öğünlerde meyvelerin yanı bir çay bardağı süt eklersen kan şekerin hızlı çıkmaz ve tokluk süreni de uzatırsın böylece

Canım ikisi bir arada içeriğindeki süt tozu sağlıksız ve çok yağlı olduğu için pek tercih etmediğimiz bir şey. Sade kahveye süt eklediğimiz gibi nescafeyi de sade alıp içine süt ekleyerek içmek daha doğru olacaktır. Sonuçta gerçeği varken neden yapayını tüketelim ki?

Nohut köftesi nasıl oluyo? Nohutu çok seviyorum ilgimi çekti
Ben de bakliyat yemek istedim ama yemeğini istendi canım. Böyle deneyeyim dedim. kıyma yerine nohut oluyor aslında. Onu da robottan çekiyorsun. Soğan yumurta un maydanoz dereotu baharatlar ile yoğurup yağda ya da fırında pişiriyorsun. Fırında pişirirsen biraz zeytinyağı da eklemek lazım. Kıtır kıtır olmasını sevdiğim için ben irmik de ekledim.

ben 2 su bardağı nohut, 1 soğan, 1 yumurta, 10 kaşık un,1 kaşık irmik (bunu ben ekledim, köfteye de ekliyorum) maydanoz dereotu, kırmızı biber kimyon tuz karabiber ile yoğurdum.

Yarın deneyeyim çok heves ettim bide bu tantuni gibi nohutla yapıyolar onu da merak ediyorum da o diyetten sonra

Seni vurmayacağız, sen bize sağ lazımsın Çünkü tabiki bu yediklerinin bir cezası olacak ve sen cezanı çekerken seni izleyeceğiz, aslansın kaplansın bir daha yemezsin diye gaz vereceğiz :)
Menünü paylaşırsan Cherry Mom bakacaktır. Ama ekmekten patladın sanki :)
Neyse yarın yeni bir gün olacak daha önce yaptın, yine yapabilirsin.. yarın tekrar başla canım

Yarın deneyeyim çok heves ettim bide bu tantuni gibi nohutla yapıyolar onu da merak ediyorum da o diyetten sonra
Onu bilmiyorum ben de onu deneyeyim ama neden diyetten sonra. Çok kalorili bir şey mi.. o gün ekmeği tek öğüne sığdırsak olur bence :)
Sen tabi az ekmek yiyorsun ben çok ekmek yediğim için yapabilirim sanki ne dersin?

Cok zor canım o.diyet boşver sonra başarısız oldum diye toptan vazgececeksin diyetten
Sen ekmeğe çok alışkın bir insansın İsveç hiç sana uymuyor bence

Bu işte, biraz yağlı gözüküyo ama yağı azaltılır ve tek lavaşla yapılırsa olur bence

Hiic isvec yapma o zaman,6 ogunlu bi diyet basla ,sen isyerinde yururken iyi kilo vermemusmiydin yuruyuslere basla bence motive olursun

Ölçümü sadece diyetisyenler mi yapıyor? Mesela devlet hastaneleri hemen isteyince yapar mı cnm?
Yapmaz,tahlil yaptirip doktora göstermen lazim, diyetisyen e gitmek istiyorum diyeceksin,saglik ocagindada yaptirabilirsin tahlili ama diyetisyen hastanelerde var.ama olcum bazi eczanelerde yapılıyor ne kadar doğru bilmiyorum hic yaptirmadim,bazi ev tartilarida ölçüyor ama bilmiyorum orantiylami nasıl hesapliyo

Ölçümü sadece diyetisyenler mi yapıyor? Mesela devlet hastaneleri hemen isteyince yapar mı cnm?
Devlette dahiliyeye gidiyorsun diyetisyene gitmek istediğini söylüyorsun oda gerekli tahlilleri veriyor kan sonucları çıkınca sonuçla beraber diyetisyene gidiyorsun ölçüm yapıyor liste falan veriyor. Diyetisyenler de var o ayrıntılı tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…