Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam buğday lavaşı var onunla süper olur bence bu tarif :) 2 dilim ekmek bir lavaş.. sen kahvaltıda zaten ekmek yemiyorsun öğlen yemeğinde bu yenebilir bence..
O zaman bunu da deneyeyim nohuta aşığım galiba hangimiz önce denersek iyiymiş kötüymüş diyelim de diğerimiz ona göre yapsın bari

O zaman bunu da deneyeyim nohuta aşığım galiba hangimiz önce denersek iyiymiş kötüymüş diyelim de diğerimiz ona göre yapsın bari
Dediğin gibi az yağlı ve buğday lavaşı ile bunu bence giyebiliriz. Dediğin gibi önce hangimiz yaparsak diğerimize nasıl olduğunu söylesin..

Cuma gunu iyi bi sonuc alirsam size bi tavsiyem olabilirr bekleyin anaciiim.insallah ise yaramaya devam ederr

Sahane gözüküyor ama evet çok salçalı yağlı bişeye benziyor yağsız oluncada guzel olmaz bukadar bence :)
Salça yok galiba ama yağı yeter tabi evet yağsız olunca kuru gelebilir biraz ama bakalım güzel olacak mı

Dimi basarabilirim eskisi gibi

Kizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
cnm,
Geçen hafta nerdeydin. Bu hafta59,3 üm ama emin ol en az 2 hafta umutsuz vakayım.

Cok zor canım o.diyet boşver sonra başarısız oldum diye toptan vazgececeksin diyetten
Sen ekmeğe çok alışkın bir insansın İsveç hiç sana uymuyor bence
Nedense isvec sana hic uymuyor deyince icimdeki hisrli kadini uyandirdin cnm sadece 4 gun bile yapsam bende cok guzel uariyor ve yarin tekrardan baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…