- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.541
İlk gideceğim. Tm öyle yapayım İnşaAllahDaha onceden olcumun varsa karsiladtirnmak icin onuda gotur.yoksa birdahaki sefere karşılaştırsın
Tm. Teşekkürler bilgi içinDevlette dahiliyeye gidiyorsun diyetisyene gitmek istediğini söylüyorsun oda gerekli tahlilleri veriyor kan sonucları çıkınca sonuçla beraber diyetisyene gidiyorsun ölçüm yapıyor liste falan veriyor. Diyetisyenler de var o ayrıntılı tartı
O zaman bunu da deneyeyimTam buğday lavaşı var onunla süper olur bence bu tarif :) 2 dilim ekmek bir lavaş.. sen kahvaltıda zaten ekmek yemiyorsun öğlen yemeğinde bu yenebilir bence..
Dediğin gibi az yağlı ve buğday lavaşı ile bunu bence giyebiliriz. Dediğin gibi önce hangimiz yaparsak diğerimize nasıl olduğunu söylesin..O zaman bunu da deneyeyimnohuta aşığım galiba hangimiz önce denersek iyiymiş kötüymüş diyelim de diğerimiz ona göre yapsın bari
Cuma gunu iyi bi sonuc alirsam size bi tavsiyem olabilirr bekleyin anaciiim.insallah ise yaramaya devam ederrBen de anormal şekilde artıyım. Ben 65 i kabullendim ya.. artık 6 ay sonra listeye girer bir daha mezun olup o zaman veririm. Arkadaş bu nedir aylardır 63 görmedim yahu :) Bizim bu sık tartılmalarımız da ayrıca başa bela.
Kız şimdiden söyle ne yapacağımızı şaşırdık zaten batarsak beraber batarızCuma gunu iyi bi sonuc alirsam size bi tavsiyem olabilirr bekleyin anaciiim.insallah ise yaramaya devam ederr
Ay süper çok sevindim.. işe yaramaya devam etsin. En güzel eksiler senin olsun canımCuma gunu iyi bi sonuc alirsam size bi tavsiyem olabilirr bekleyin anaciiim.insallah ise yaramaya devam ederr
Sahane gözüküyor ama evet çok salçalı yağlı bişeye benziyor yağsız oluncada guzel olmaz bukadar bence :)
Bu işte, biraz yağlı gözüküyo ama yağı azaltılır ve tek lavaşla yapılırsa olur bence
Salça yok galiba ama yağı yeter tabiSahane gözüküyor ama evet çok salçalı yağlı bişeye benziyor yağsız oluncada guzel olmaz bukadar bence :)
Aynen cnm yÖnceden iyi gidiyodun bu sefer istikrar sağlayamadın bi türlü
Halledersin senAynen cnm y
En son geldigim kilodasin cnm ama yine de yakinizBu sabah ben 55.1 geldim ama yakınız yine de galiba cnm?
Dimi basarabilirim eskisi gibiSeni vurmayacağız, sen bize sağ lazımsınÇünkü tabiki bu yediklerinin bir cezası olacak ve sen cezanı çekerken seni izleyeceğiz, aslansın kaplansın bir daha yemezsin diye gaz vereceğiz :)
Menünü paylaşırsanCherry Mom bakacaktır. Ama ekmekten patladın sanki :)
Neyse yarın yeni bir gün olacak daha önce yaptın, yine yapabilirsin.. yarın tekrar başla canım
cnm,Kizlar öldürün beniiiiiiii off yaaaaaa
Aksam diyeti bozdum yarim ekmek iki kase corba istim yine midemi tika basa doldurdum .
Suan 59.5 civarindayim bana yakin kiloda olan vardi galiba acil rekabete girmem lazim
Nedense isvec sana hic uymuyor deyince icimdeki hisrli kadini uyandirdin cnm sadece 4 gun bile yapsam bende cok guzel uariyor ve yarin tekrardan baslicamCok zor canım o.diyet boşver sonra başarısız oldum diye toptan vazgececeksin diyetten
Sen ekmeğe çok alışkın bir insansın İsveç hiç sana uymuyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?