- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.561
Ne guzel olmus listee ama ben bugun spor yapamadimmSporlarda son durum kizlar eksik yok umarım,haydi hep birlikte tabloyu dolduralım ❤
Eki Görüntüle 2592778
E devletten diyetisyen için direk randevu alamıyor muyuz?Dahiliye gonderiyor devlette
Ozelde direk gidersin zaten
Gecen haftada burdaydim aslinda ama bu hafta baslariz olmazsacnm,
Geçen hafta nerdeydin. Bu hafta59,3 üm ama emin ol en az 2 hafta umutsuz vakayım.
Bugum adimsayar indirdim zaten cnm bsalicam tekrardanHiic isvec yapma o zaman,6 ogunlu bi diyet basla ,sen isyerinde yururken iyi kilo vermemusmiydin yuruyuslere basla bence motive olursun
Olsun yarın yaparsın insallahNe guzel olmus listee ama ben bugun spor yapamadimm
He soyle ya kim işyerinin koridorunda 10000 adim yürüyorduBugum adimsayar indirdim zaten cnm bsalicam tekrardan
Kesin yapicam soz :)Olsun yarın yaparsın insallah
Yok canım alamıyoruz maalesef :/E devletten diyetisyen için direk randevu alamıyor muyuz?
Oldugunuz illerde toplum sağlığı merkezleri vardır oralardan direkt alabilirsinizYok canım alamıyoruz maalesef :/
Hahahaha allahimNedense isvec sana hic uymuyor deyince icimdeki hisrli kadini uyandirdin cnm sadece 4 gun bile yapsam bende cok guzel uariyor ve yarin tekrardan baslicam
YooookE devletten diyetisyen için direk randevu alamıyor muyuz?
Yok bacim yaa ise gidisgelisle anca 10000 yapiyordumHe soyle ya kim işyerinin koridorunda 10000 adim yürüyordu
Heryerde varmi o yaa.ben burda buldum ona basladim.bi arastirmak lazimOldugunuz illerde toplum sağlığı merkezleri vardır oralardan direkt alabilirsiniz
Bende bu tarz motivasyon ise yariyorHahahaha allahimyok yok kesin yapamazsın diyim o zaman
Herkesin motivasyon biçimi farklı
Evet evet varHeryerde varmi o yaa.ben burda buldum ona basladim.bi arastirmak lazim
Evet bende buldum 9 km uzaklıkta :) randevu almak gerekiyor mu acabaEvet evet var
Devlette dahiliye diyetisyene sevk ediyo diye biliyorum. Özelde direk gidiyorsun yapılıyoHiç gitmedim ki diyetisyene, bilemiyorum o yüzden
Evet yarin arayip alabilirsin:)Evet bende buldum 9 km uzaklıkta :) randevu almak gerekiyor mu acaba
toplight kaptanım aynı yer size daha yakın
Çankaya Toplum Sağlığı Merkezi
Sağol tatlımEvet yarin arayip alabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?