- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.341
evet gülhancım maşallah kaçamaksız bir haftaydı senini çin tebrik ederim arkadaşım kahvaltı az gibi duruyor ama 1 saat arayla yediğin için güzel olmuş canım aç kalmamışsın :))merhaba kızlar,
Ben pek umutsuzdum bu hafta için ama 900 gram gitmiş. Sporumu aksattım ama pek kaçamak yapmadım ondan verdim heralde.
bugün yediklerimi yazayım
08:00 1 yumurta, 1 domates
11 e doğru bir portakal
12 de 2 tane kuru pasta
12:30 az çorba, bir parça balık, 5 kaşık barbunya.
zaten şu anda ümidimiz var sadece elimizde :)) verirsin elifcim stres yapma kendine hem sana kiloda yakışıyor maşallah çok güzelsin arkadaşımtamam demiyorum o arkadaşına bişey
ya salıya kadar belki veririm diyorum hala ümitliyim
bakalım görcez artık:26:
afiyet olsun canım çok güzel yemişsin benceyemekten ve alışverişten döndüm.
öğle yemeğinde: 1 küçük biber dolması / 1 kase yoğurt / yarım kase sebze çorbası
ardından canım şekerli bişeyler istiyor 1 tane limonlu madensuyu içtim. :82:
yok canım kimse gitmiyor inşallah hepimiz ve hepimizin göbekleri :)) tam takım burdayız :))arkadaşım kimse gitmesin ben daha yeni buldum sizleri bıramayıda düşünmüyorum
sende bizim için değerlisin canımm tabiki birlik beraberlik olduktan sonra kilolar zaten küsüp gidertebrik ederim arkadaşım azda olsa çokta olsa bizi bunlar mutlu ediyor.menün gayet güzel canım ama sütlü keçiboynuzu kahvesini çok merak ettim nasıl bişey
bende merak ettim şimdi o kahveyi :44:
kaptanım sanada bu yakışırdı bencede mantıklı olarak verilmiş olan bir karar zeten hiç olmaması gerekirdi. biz birbirimizi destekliyoruz. düştüğümüz yerde birbirimizi kaldırmalıyız. git sen oyundan çık denmesi yanlış olur siz benim için çok değerlisiniz. kimse gitmesin
afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??slm kızlar iremce hoşgeldin arkadaşım öğlenki menüm şöyle 3 yk tavuk sote 1 br ayran 1 dilim ekmek
kızı uyuttum anca gelebildim takyoncum bizim için zaten en büyük ceza bence izne ayrılmak 4 gündür yoktum maşallah sayfa oku oku bitmiyor yeni bitirdim valla
aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorumama hepinizi çooooooooooooooook özledim kızlar valla ailemden birileri eksik gibi gelio her nekadar sanal da olsa cidden çok alişmşm
yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim vallacanım bencede çok iyi olmuş bizi bi çırpıda silip atamassın
yer elması nas bişeyki acaba :44::44:bende öğle yemeğimi yedim kızlar
4 ç.k. yer elması
1 dilim ekmek
salata
yarım kase yoğurt
afiyet olsun burçakcım Allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdiay canım napim ama suntaya benzemiyo mu hakkaten?
ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da iraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım
1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu
ayrıca o kuralın kaldırılması da iyi olmuş :)))
keçiboynuızu aktarda vardır ama kahvesini bende bilmiyorumm :97:Selam arkadaşlarım. Okuyorum sık sık ama cevap yazmaya fırsat olmuyor :26:
Keçi boynuzunu ben çok severim, kahvesi de emini süperdir. Nerden alıyorsunuz kızlar? Aktarda var mıdır?
ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyonbu arada begümcüm sana da afiyet olsun
yer elması diyette çok faydalıymış
sen z.yağlısını yapıyosun sanırım, nasıl oluyo güzel mi?
kızlar dün gece domates suyu içmiştim ben yarım çay bardağı
bide üstüne greyfurt suyu içtim
bu sabah aç karna yine içtim greyfurtu, tuvalet durumum düzelir gibi oldu, 2 kez çıktım bugün
bide az önce bi elma yedim ara olarak
evet gülhancım maşallah kaçamaksız bir haftaydı senini çin tebrik ederim arkadaşım kahvaltı az gibi duruyor ama 1 saat arayla yediğin için güzel olmuş canım aç kalmamışsın :))
zaten şu anda ümidimiz var sadece elimizde :)) verirsin elifcim stres yapma kendine hem sana kiloda yakışıyor maşallah çok güzelsin arkadaşım
afiyet olsun canım çok güzel yemişsin bence
yok canım kimse gitmiyor inşallah hepimiz ve hepimizin göbekleri :)) tam takım burdayız :))
sende bizim için değerlisin canımm tabiki birlik beraberlik olduktan sonra kilolar zaten küsüp gider
afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??
aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorumsenide özledik arkadaşım hoşgeldin tekrardan
yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim valla
yer elması nas bişeyki acaba :44::44:
afiyet olsun burçakcım Allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdibi adet olsamda kurtulsam
keçiboynuızu aktarda vardır ama kahvesini bende bilmiyorumm :97:
ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyonseni buna benzetiyorum bak
canım kullandığın bir ilaç felan yok dimi senin ? çünki greyfurt içilen ilaçların etkisini 2 kat arttırıyor kayınvalidem kalp krizi geçirecekti onun yüzünden kalp hapını içmiş sonrada greyfurt suyu içmiş kalp atışı 140 oldu bi anda aman dikkat arkadaşım
kıslar bu arada 9. olmuşuz bilginize
hadi artık toparlanalım da haftaya sallayalım şu listeleri
amiinnn canım benim hepimizin gülen yüzü hiç solmasın inşallaahhhhhay gülsümcüm beni çok güldürdün allah da seni güldürsün emi
gözlüğüm de var zaten çalışırken ara sıra kullandığım bide saçları iki yandan bağladım mı tam ben
canım şekilsiz patates gibi bişi bu yer elması denen şey ama hiç yemedim, sadece biliyorum
ben biliyorum da uygulamıyorum, orası kötü işte
kız yumurtanın neresini canın çekti Allah aşkına :)))))
aaa bak bunu bilmiyodum işte
yok canım ilaç falan kullanmıyorum, aslında var bitane bacağım için düzenli kullanmam gereken ama benim genelde atladığım, onun dışında kullandığım bi ilaç yok ama belki kullandığın ilaçtan da değişiyodur bu durum
geçen hafta antibiotiklerle beraber içtim walla, iyi dokunmadı
bundan sonra dikkat ederim canım sağolasın
inşallah canım ya
herkes bi durdu bakalım, kendimize gelsek çok iyi olacak haklısın
amiinnn canım benim hepimizin gülen yüzü hiç solmasın inşallaahhhhh
hmmm ilk defa duydum bu yer elmasını ben sadece halk arasında kullanılan bi tabir olarak biliyodum cahilliğim suyüzüne çıktı malesef :))))
yok kıs ne yumurtası sigara böreği var orda onu çekti canım hem o kadar hafif şeyler canım çekermi illa ağır olacak bol kalorili olacak
bencede dikkat et canım allah korusunhaftaya eminm daha güzel bi listeyle çıkacaz karşılarına çok pis gaza geldim şimdi
amin canım inşallah, hepiciğimiz gülelim :))
kız o da yarımdı ya, nerden gördün hemen :)))))
sırf değişiklik olsun diye yedim ama
hep aynı şeyleri yiyorum belki de ondan kaynaklanıyo kilomun durmasının sebebi
ay evet ben de bi düzeleyim, şu ağrılarım geçsin leslieye başlıcam, pilatesi de yapıcam tekrar
o zaman eminim faydası olur tabi bu arada bide regl olucam ya bakalım
kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
akşam gelirsem siz de buralarda olursanız görüşürükkkkk
bu arada begümcüm sana da afiyet olsun
yer elması diyette çok faydalıymış
sen z.yağlısını yapıyosun sanırım, nasıl oluyo güzel mi?
kızlar dün gece domates suyu içmiştim ben yarım çay bardağı
bide üstüne greyfurt suyu içtim
bu sabah aç karna yine içtim greyfurtu, tuvalet durumum düzelir gibi oldu, 2 kez çıktım bugün
bide az önce bi elma yedim ara olarak
evet gülhancım maşallah kaçamaksız bir haftaydı senini çin tebrik ederim arkadaşım kahvaltı az gibi duruyor ama 1 saat arayla yediğin için güzel olmuş canım aç kalmamışsın :))
zaten şu anda ümidimiz var sadece elimizde :)) verirsin elifcim stres yapma kendine hem sana kiloda yakışıyor maşallah çok güzelsin arkadaşım
afiyet olsun canım çok güzel yemişsin bence
yok canım kimse gitmiyor inşallah hepimiz ve hepimizin göbekleri :)) tam takım burdayız :))
sende bizim için değerlisin canımm tabiki birlik beraberlik olduktan sonra kilolar zaten küsüp gider
Afiyet olsun esracım ama doydunmuki ??
Aynen valla benim içinde öyle sanal değilde gerçekten sizlerle muhabbet ediyor gibiyim bende hepimizi çok seviyorumSenide özledik arkadaşım hoşgeldin tekrardan
Yok kıss ne atması siz olmasanız bende giderim valla
Yer elması nas bişeyki acaba :44::44:
Afiyet olsun burçakcım allah'tan hamile değilim yoksa biyerlerim şişecek yazılanların hepsinden canım istedi şimdiBi adet olsamda kurtulsam
keçiboynuızu aktarda vardır ama kahvesini bende bilmiyorumm :97:
Ne oluyor bu yer elması yaa burçak bilmediğin bişey varmı senin canım maşallah herşeyide biliyonSeni buna benzetiyorum bak
kıslar bu arada 9. Olmuşuz bilginize
Hadi artık toparlanalım da haftaya sallayalım şu listeleri
merhaba canım takımım müsait olduğum zamanlarda geçmişi okumaya çalışıyorum ama hala gerilerdeyim yaklaşık 50 sayfa atlamışsınız . gülsümcüm bu hafta diskalifiye oldummu canım kilo aldım diye bir şey varmı kaçırdığım .
kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
akşam gelirsem siz de buralarda olursanız görüşürükkkkk
merhaba canım takımım müsait olduğum zamanlarda geçmişi okumaya çalışıyorum ama hala gerilerdeyim yaklaşık 50 sayfa atlamışsınız . Gülsümcüm bu hafta diskalifiye oldummu canım kilo aldım diye bir şey varmı kaçırdığım .
güzel oluyo burçakçım denemeni tavsiye ederim.
Bide şuan tam mevsimi.herşeyi mevsiminde yemek en güzeli
2 keremi ben bikere çıkınca tuvaletim düzenli diyorum bacım.iki de neymiş
yer elması şuan meysimi olan bi sebze canım.şu aralar pazarlarda bulursun yani.
Patatese benziyo şekil olarak.zeytinyağlı yemeğini yapıyorum ben,havuçlu az pirinçli.çorbasıda oluyomuş ama ben hiç yapmadım
KEÇİBOYNUZU KAHVESİDE BAMBAŞKA BİŞEY KIZLAR.KEÇİBOYNUZUYLA ALAKASI YOK.AYNEN TÜRK KAHVESİ GİBİ.RENGİ AÇIK KAHVERENGİ OLUYO.SORARSANIZ BELKİ BULURSUNUZ.AMA MÜTHİŞ GÜZEL Bİ TADI VAR
YADA BANA GELİN SİZLERE İKRAM EDİYİM OLMAZMI ?
aynen toparlanalım artık yaaaa
tamam begüm kahveyi koy ocağa toplanıp geliyoz zana :))))
görüşürüz canım.bay bay
yok canım yok.o kuralı biz kaldırdık bugün oy birliğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?