- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.321
Kan şekeri sınırda bir arkadaşımız var. Yaptıklarıma ilgi duyan şu an sadece o :) illa hasta mı olmakBiraz ovmek lazim malzemeleri sir kalacako zaman yenebilirmi
Ben bir de iki saat geriden geliyorum. 9 da günaydın diyorum saat orada 11 :)Bize pek ayamiyoda o yuzden
Bide kendine degil de karsidakine verirken o uurma toplarijin ustune çikolata sosu sıksaydin bi tane kalmazdi benceKan şekeri sınırda bir arkadaşımız var. Yaptıklarıma ilgi duyan şu an sadece o :) illa hasta mı olmak
gerekiyor temiz beslenmek için bilmem :) Ama ben biraz öveyim dediğin gibi
GünaydınlaarGünaydın herkese
Günaydın herkese
Günaydın kizlarGünaydınlaar
Bence de değişiklik her zaman iyidirİpimi kocama saklattım , o kadar kararlıyım yanihaftaya yürüyüş ve belki de Leslie yaparım, o kadar zaman oldu ki yapmayalı.. Vücut şaşırtacaktır :)
Esin seve seve yapmıştır bu işiİpimi kocama saklattım , o kadar kararlıyım yanihaftaya yürüyüş ve belki de Leslie yaparım, o kadar zaman oldu ki yapmayalı.. Vücut şaşırtacaktır :)
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
ozaman ben bugun basladım canım güncel kilo 69.2 . ben devam edicem gecen seneki hatalarımı yapmamaya calışarak. en devam ederken en uygun hafta listeye dahil edilirim. bir de kişi etiketlemeyi unutmusum bi yardım edermisiniz :)Haftaya bakar @toplight kaptanım ona göre ekler canım ☺ hepimiz izin sonrasi ilk girişte listeleri bir alt üst ediyoruz
Günaydın canımozaman ben bugun basladım canım güncel kilo 69.2 . ben devam edicem gecen seneki hatalarımı yapmamaya calışarak. en devam ederken en uygun hafta listeye dahil edilirim. bir de kişi etiketlemeyi unutmusum bi yardım edermisiniz :)
1. Olmayınca kaçırdın demekSpor listesini ben kaçırdım mi görmedim
C Cagrihilal1Sporlarımiz
No kilo ekibi iki haftadir eziyoruz sizi biraz kapissak olmaz mı:)))
Bireyselde 1. 2665 puan ilepawlover sahanesin kuzum ❤ ve yes fit kizlar yine iyi iş çıkardık
Eki Görüntüle 2594397
Deniz spor yapmayı bırakınca no kilo otomatik kaybediyor.
EvetDeniz spor yapmayı bırakınca no kilo otomatik kaybediyor.
Evet o bizde de öyle, bu sefer de miktardan patlıyor. Puding yapsam bir günde biter :)Takip ettim ama problem şu ki bunları yapınca sadece ben yiyorum. Geçen çok karbona düştüm diye yulaflı hurmalı toplar yaptım ben yedim. Ama bir tart yapıyorum ertesi güne kalmıyor :)
Aynen bizde de öyle canım :)Evet o bizde de öyle, bu sefer de miktardan patlıyor. Puding yapsam bir günde biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?