- 23 Mart 2016
- 31.100
- 92.384
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.281
Bunlarıda eklesin miEvet evet sağlıklı sarkmadan taş gibi
Ilk ben olurum mezun aşk olsun emnis beni niye listeye koymuyorsun altı üstü 15 kilocuk kaldi@Elifcig93 @annecicegiayvacicegi pawlover @Nefesimmmsin hanginiz önce mezun olacak ❤❤ cidden mezuniyet sınırında çok kişi var güzel birşey
Hahaah pardon cahillikIlk ben olurum mezun aşk olsun emnis beni niye listeye koymuyorsun altı üstü 15 kilocuk kaldi
36 beden pantolon alalım mezun olanlaraTabiki ödül var işte ödül bu
Bende iki metre yürüsem tartılıyorum. Her tuvaletten sonra tartılıyorum. Bende bu hafta tartiyi kaldıranlardanımEn güzeli öylesi aslında ama ben de sürekli tartılıyorum bazen günde 5 kezbu hafta hedefi tutturanlarımız çok olur inşallah
Bu hafta benimde koşuşturmam çok olcak iyiki de çok olcak tartışamam böylelikle. Genetik test sonuçları çıkmış hastane uzak biraz bi günüm oraya gider iki gün yüzmem var bi gün işe gidiyorum derkeeen cuma geliyo
Bence de canim ne coş ne koş felsefesiBen haftaya sakin sessiz hafif beslenecek ve kendimi kesinlikle yormadan sakince sporumu yapacağım. bol su içeceğim.. cuma hedefimin karşısında Gülen bir yüz göreceğim :))) AA tartıyı ben de kaldırdımCherry Mom gibi.. Cuma’ya göreceğiz kiloyu.. pazartesi tartılmayı düşünmüyorum, zaten listede de değilim..
Takımca güzel bi karar oldu bu işBende iki metre yürüsem tartılıyorum. Her tuvaletten sonra tartılıyorum. Bende bu hafta tartiyi kaldıranlardanım
Çarşambadan başlarız tartılmaya cuma günü supriz yaşamayalım diyeTakımca güzel bi karar oldu bu iş
Ben 100 gr larla devam edersem siz mezun olursunuz geri kilo alır gelirsiniz bi daha mezun olursunuz ben daha burda olurumHahaah pardon cahillik
Ne çarşambası dur asıl o zaman strese girersin nolursa olsun artıda olsan sen kaçamak yapmadıktan sonra önemi yokÇarşambadan başlarız tartılmaya cuma günü supriz yaşamayalım diye
İşte öyle olunca burda kariyer yapıyorsun yardimcilik kaptanlık.bas kaptanlikBen 100 gr larla devam edersem siz mezun olursunuz geri kilo alır gelirsiniz bi daha mezun olursunuz ben daha burda olurum
Ne kadar tutabilirsem kendimi artık.Ne çarşambası dur asıl o zaman strese girersin nolursa olsun artıda olsan sen kaçamak yapmadıktan sonra önemi yokcuma tartıl sen
Önüm açık desene yerleşirim ben buraya bi dè maaş olsa ne güzel olurİşte öyle olunca burda kariyer yapıyorsun yardimcilik kaptanlık.bas kaptanlik
Ben iyiyim de çevrem kötüDur kız okları bana çevirme heyecan yapıyorum
tamam yaa hemen mezun olcam sonra kilo alıp geri gelirim
Ben altta olunca çok kaçamak yapıyorum gerçi sen de öyle oldun sanki bu sefer
E dur daha ben geri gelcemmGençlere yer açmanız lazım nice evlenecek kız bekliyor kapıda koltuk sevdalısı olmayalımayy bunu diyende listeyi en çok meşgul eden ben
Sen ya aşırı yapıyorsun ya da hiç yapmıyorsun hiç ortan yok hiçBen iyiyim de çevrem kötüMisafir gelince düzen ister istemez bozuluyor.. ama evet liste dışı olunca sonra telafi ederim kafası oluyor. Bir de spor yok.. benim en büyük sorunum bu bence.. ama bu arayı iyi değerlendireceğim aşırı spor ile dönmeyeceğim gelecek hafta sahalara :)
Ben ediyorumBenim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9Ama bugün öyle görmek iyiydi, az artıymış gibi takılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?