Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün yarın bizde maç gündemi ile geçecek muhtemelen.. bu ne demek oluyor bol karbon bol içecek. Benİm valizi toplayıp babamın yanına gitmem gerekiyor, şu an en güzel diyeti o yapıyor şaka bir yana olabildiğince uzak duracağım kendime yulaf topları yapmayı planlıyorum zaten. Ama pazartesi misafirler eve, eşim işe ben diyete :)

Benden de suyu arttirmami,taze yerine kuru meyve yememi istedi diyetisyen 1,5 anca içiyorum yaz degilki hararet yapsin.

Kizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak

Bende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime ya

Diyestisyene yeni mi başladınız? Duraklama yaşayınca cok mantıklı aslinda..
Evet yeni, aslinda yag ölçümü beni oraya goturdu ama devam edicem sanirim.buraya gelmeden once gittigim diyetisyen den memnun kalmamistim, inşallah uygulayabilirim

Bende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime ya
Ama bugunn ben bunada cok kafayı yordum
Şuan eski goruntume dönmekten o kadar çok korkuyorum ki hayatım boyunca hiç bu kadar zor kilo vermemistim. Zor vermedigim içinde yeterki isteyeyim aman yine veririm mantığı kafamda hakimdi..her diyet bir öncekinden zor olur çünkü diyetlerle metabolizma yavaşlar ( sende benim gibi hayatın boyunca diyet döngüsündesin değil mi ) şimdi bir sonraki diyeti hiç hayal bile edemiyorum her halde yılda 5 kg ancak gider .. sende böyle olacaksın zor verdin almaya kiyamayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…