- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.341
Bundan sonra 3 gün 45 dakika yürüyüşDeniz spor yapmayı bırakınca no kilo otomatik kaybediyor.
Ayy inanamıyorum. Bana fitness hocası ekstra spor yapma burdaki yeter dedi.Bundan sonra 3 gün 45 dakika yürüyüş
Benden de suyu arttirmami,taze yerine kuru meyve yememi istedi diyetisyenSelamlar,
Ben geçen hafta sonu niyetlenip yapamadığım kabak olayına başladım bugün, bakalım nasıl olacak. Çok susuz kalmışım simdi telafi etmeye çalışıyorum. Haftanın planlamasını yapıp öğleden sonra alışverişi aradan çıkarayim.
Sen sen ol onu dinleAyy inanamıyorum. Bana fitness hocası ekstra spor yapma burdaki yeter dedi.
Diyestisyene yeni mi başladınız? Duraklama yaşayınca cok mantıklı aslinda..Benden de suyu arttirmami,taze yerine kuru meyve yememi istedi diyetisyen1,5 anca içiyorum yaz degilki hararet yapsin.
Taze yerine kuru meyve neden önerdi canım ?Benden de suyu arttirmami,taze yerine kuru meyve yememi istedi diyetisyen1,5 anca içiyorum yaz degilki hararet yapsin.
6 gün 1 buçuk saatSen sen ol onu dinlehaftada kaç gün kaç saat gideceksin ?
E daha ne yapacaksın bence de haklı :)6 gün 1 buçuk saat
TeşekkürlerGünaydın canım
Haydi hayırlısı umarım sağlıklı bir şekilde güzelce gider kilolar ☺
Etiket icin @uyelik ismi yaparsan olur :)
Bilmiyorum ki çift etki eder diye düşünüyorum.E daha ne yapacaksın bence de haklı :)
Yeter bencede canimBilmiyorum ki çift etki eder diye düşünüyorum.
Hafta sonu cezalar patlıyor
HoşgeldinTeşekkürler
Bende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime yaKizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum ❤ cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak
Evet yeni, aslinda yag ölçümü beni oraya goturdu ama devam edicem sanirim.buraya gelmeden once gittigim diyetisyen den memnun kalmamistim, inşallah uygulayabilirimDiyestisyene yeni mi başladınız? Duraklama yaşayınca cok mantıklı aslinda..
Ama bugunn ben bunada cok kafayı yordumBende tartılmadım bugün bakalım cumaya nasıl etkileyecek bizi. Bugün tanıdığım birini gördüm 3 ayda 12 kilo vermiş spor olarakta sadece 1 saat yürüyüş çok sınır oldum kendime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?