- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.361
Bence verdiğin en doğru karar tartıyı kaldırmak oldu.. cuma çok iyi olacak benceKizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum ❤ cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak
Süpersin kesinlikle karşılığını alacaksın.. çok güzel bir hafta olsun senin için..Normalde 60 dk bisiklet ile 400 kusur kalori yakıyordum şimdi bu cardio etksi ile yakılan kalori 700 olduoldum bittim ama inşallah karşılığını alacagim
İnşallah böyle devam ederim tüm haftaSüpersin kesinlikle karşılığını alacaksın.. çok güzel bir hafta olsun senin için..
tesekkürler :)Hoşgeldin
Tamamdır yarın yapiciğiiimHafta sonu cezalar patlıyor
Simdiiiii normalde sütlü tatlı 50 puan ama öğle yemeği yemedigin için cezanda iyi halden indirime. Gittim40 puan
Oh şahane olmuşKizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum ❤ cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak
Büyük konuşmayayım yine de bi daha almak mi aman aman. Bi iki kilo alırsam hemen kendimi salmadan onları geri vermeyi düşünüyorum. Bi zayıflasam koruma için de biseyler düşüneceğiz ama daha orta da zayıflayan bir ben yokAma bugunn ben bunada cok kafayı yordum
Şuan eski goruntume dönmekten o kadar çok korkuyorum ki hayatım boyunca hiç bu kadar zor kilo vermemistim. Zor vermedigim içinde yeterki isteyeyim aman yine veririm mantığı kafamda hakimdi..her diyet bir öncekinden zor olur çünkü diyetlerle metabolizma yavaşlar ( sende benim gibi hayatın boyunca diyet döngüsündesin değil mi ) şimdi bir sonraki diyeti hiç hayal bile edemiyorum her halde yılda 5 kg ancak gider .. sende böyle olacaksın zor verdin almaya kiyamayacaksin
Herkes yesin yesin kilo almasin ister lakin kilo bazen tedavi,hastalik,menapoz,yaslilik gibi donemlerlede geliyo insallah bu zamanlarida saglikla fit atlatırızBüyük konuşmayayım yine de bi daha almak mi aman aman. Bi iki kilo alırsam hemen kendimi salmadan onları geri vermeyi düşünüyorum. Bi zayıflasam koruma için de biseyler düşüneceğiz ama daha orta da zayıflayan bir ben yok
Geçmiş olsun canım fitik mi yineİyi günler arkadaşlar.. Bakıp bakıp çıkıyorum. Çok fena ağrılarım var. Yazamadım. Hiç. Keyfim yok
Sağol cnm. Fıtıkdan ziyade regl ağrım çok şiddetli geçiyor. 2 günüm felç oluyor resmenGeçmiş olsun canım fitik mi yine
Geçmiş olsun yaSağol cnm. Fıtıkdan ziyade regl ağrım çok şiddetli geçiyor. 2 günüm felç oluyor resmen
İnşaAllah cnmGeçmiş olsun yayarın rahatlarsın inşallah biraz ılık duş falan iyi gelir belki
Geçmiş olsun canım..İyi günler arkadaşlar.. Bakıp bakıp çıkıyorum. Çok fena ağrılarım var. Yazamadım. Hiç. Keyfim yok
Kilonun bele dizlere bacaklara baskısı gerçekten çok fazla.. kurtulmak lazım bir an önceSelam kızlar girmeyeli epey mesaj birikmiş bu hareket sınırlılığı ruh sağkığımı bozdu resmen bana ders oldu kilo veremezsem ilerde yaşayacağım şeyleri görmüş oldum
Çok haklısın hepsinin ağrısını çekiyorum ve yaşım genç daha sanki 50 yaşımda gibi hissediyorum bu ağrıları çektikçeKilonun bele dizlere bacaklara baskısı gerçekten çok fazla.. kurtulmak lazım bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?