- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.381
Bugün bi programda doktor anlatıyordu. 10 kilo ağırlık dizlere 40 kilo baskı yaparmış. Yani 10 kilo verdiğimizde dizlerde 40 kiloluk baskıdan kurtuluyoruz. İnşallah sen de kilo verdikçe kurtulacaksın dizindeki problemlerdenSelam kızlar girmeyeli epey mesaj birikmiş bu hareket sınırlılığı ruh sağkığımı bozdu resmen bana ders oldu kilo veremezsem ilerde yaşayacağım şeyleri görmüş oldum
Sağol cnmGeçmiş olsun canım..
Seker le ilgili bi cümle kullandi ama tam anlamadim canimTaze yerine kuru meyve neden önerdi canım ?
Hakeden kazansinSelam kızlar
Maç gündemi ile yuvarlanıyoruz. Yoruldum akşam olsa da uyusam diyorum
Geçmiş olsun, benimde cok agrirdiİyi günler arkadaşlar.. Bakıp bakıp çıkıyorum. Çok fena ağrılarım var. Yazamadım. Hiç. Keyfim yok
Teşekkür ederim. Evet bende ilk olduğum yaştan beri hep aynı ağrılıGeçmiş olsun, benimde cok agrirdi
Benim de ayaklara çok baskı yapıyo. Ağrılar genelde ayaklarda oluyo bendeKilonun bele dizlere bacaklara baskısı gerçekten çok fazla.. kurtulmak lazım bir an önce
Çok geçmiş olsun canımKizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
TeşekkürederimmÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunKizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
İyi ol da önemli değilKızlar benim Internet çok azaldi dahada 15gun var yenilenmesine çok giremeyeceğim bilginiz olsunakşamlari esimden girerim
Bendede modemde sıkıntı varrKızlar benim Internet çok azaldi dahada 15gun var yenilenmesine çok giremeyeceğim bilginiz olsunakşamlari esimden girerim
Türk telekom mu? Bana cinnet geçirtiyo çok büyük bi pişmanlıkBendede modemde sıkıntı varr
Malesef ,alt yapiTürk telekom mu? Bana cinnet geçirtiyo çok büyük bi pişmanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?