Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun cnm

Aaa geçmiş olsun

canım geçmiş olsun günlük 5 mesaj yazmak zorunda değilsin eğer listede kalmak istersen bir süre sadece kilo bildir

Geçmiş olsun ayrilmana gerek yok,hergun yazmanada ,cuma bildirimlerine gel yeter sıkıntı lari atlatana kadar,sonra kaldigin yerden devam edersin.

Ben öğle yemeğinde pide yedim. Cezası car mi varsa erkenden yapayım.@emnis in net yok pawlover sen mi verecen cezaları
Böyle bir iştahla ceza çekmek isteyen başka bi grup var mı şu forumda yaa.
Ne güzeliz

Geçmiş olsun canım..

Ben öğle yemeğinde pide yedim. Cezası car mi varsa erkenden yapayım.@emnis in net yok pawlover sen mi verecen cezaları
Yarım pide menü sayılsa yarısından ceza yersin bence. Sen 50-70 arası bir şey yaparsan Cherry Mom akşama netleştirir muhtemelen.. eğer cezaları bu süreçte pawlover vermeyecekse tabii :)

Yarım pide menü sayılsa yarısından ceza yersin bence. Sen 50-70 arası bir şey yaparsan Cherry Mom akşama netleştirir muhtemelen.. eğer cezaları bu süreçte pawlover vermeyecekse tabii :)
Akşamları gelcem dedi akşam gelince konuşuruz. Cherry Mom in yokluğunda cezalarda indirim yaparım belki yada daha katı cezalar

Geçmiş olsun

Akşamları gelcem dedi akşam gelince konuşuruz. Cherry Mom in yokluğunda cezalarda indirim yaparım belki yada daha katı cezalar
Cezalardaki indirim oranı nedir acaba? Ona göre itiraflar olabilirrKendim için değil bi arkadaş için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…