Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Internetten kiyafeti düsündüm ama malum kilolar var birde öyle birseyki ya tam kapali ya tam acik seyler var.yasima ve bedenime uygun derli toplu birsey almam lazim.teseddürlü degilim ama cok acikta giyinmiyorum. Mahkemeyide düsünmeden yapamiyorum bitsede rahatlasak. Tasinmayida esim evden eve nakliyatla anlasicak tasindiktan sonra az az yerlesicem.ama tasinacagim ev korkunc pis banyolar kireç içinde mutfak yag icinde. Kadin tutmaya gücümüz yetmez eşim ben temizlerim diyor ama icime sinmez.annem dügün telaşinda.k.v cagirsam daha cok engel olur. Artik az az yapicam.

Gerçekten her şey üst üste gelmiş canım. Kolay gelsin.. ama her şeyin başı sağlık ve bu koşturmacada kendini ihmal etmemeye çalış..

Sagol canim benim rabbim saglik versin hepimize. Zaten omirilikten ameliyatli oldugumdan bir noktada o bana dur diyor.

Umutumut82 menü sayfasında paylaşım altında alintila yapıp bu sayfaya geliyorsun yazı penceresinden alıntıları ekle diyip paylasabilirsin bilmiyorum anlatabildim mi :)

Heeeeee valla aydinlandim canim.

Sagol canim benim rabbim saglik versin hepimize. Zaten omirilikten ameliyatli oldugumdan bir noktada o bana dur diyor.
Tasinma düğün den sonra olsaymis keske,kolay gelsin,siraya koydunmu hersey yolunu bulur,dusunupte sıkma canini,plan yapmaya calis

Menülerin çok iyi çok istikrarlı gidiyorsun bravo

Yine büyük acılarım, dram dolu rejim hayatımla ben bir soru sorayim..
Ben spora yazılali çok acıkıyorum kendimi tutamıyorum.
Aslında spor salonlarında yemek listesi de veriyolar ama yok mu sizde? Eşim 7 öğün falan yiyodu ama yağ diye bişey kalmamıştı vücudunda

Senin diyet menüsü yanlış olmuş bence 1 değil 2 değil 5 parcaaaaaa mi var
Kahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açık

Hıı o kötüymüş hocayla plan yapılsa daha iyi olurdu
Spordan ac geliyorum. Çok yiyorum diye sabah kahvaltı yapmadan gidiyorum. Gelince kahvaltı yapayım bi dè aksam yemeği iki ogune düşürmüş olurum diye. Kahvaltı yapıp gidince de ac geliyorum.

Spordan ac geliyorum. Çok yiyorum diye sabah kahvaltı yapmadan gidiyorum. Gelince kahvaltı yapayım bi dè aksam yemeği iki ogune düşürmüş olurum diye. Kahvaltı yapıp gidince de ac geliyorum.
Aslında işte spor programın ağırsa yaktığın kalori yoksa öncesi sonrası hafif şeylerle atlatabilirsin belki

Kahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açık
Bayılıyorum senin bu hesaplarına
Dolapta cheesecake var labnesini sabah yemedigim peynir yerine,limon sosunu salatada sikmadigim limon niyetine yiyeyim ben o halde thanks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…