- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.481
Sakın sakın planlı bir.sekilde gidersen halledersin canım.
Kıyafet internet buyuk kolaylık hem.daha.cok seçenek var
Mahkemeye yapılacak birseeyin yok zaten değil mi belki ertelenebilr bile yine hayırlısı ne ise o olsun hiç düşünmemeye calis
Taşınma içinde evden eve anlaşmak büyük rahatlık zaten ağrılarin var bulabilirseniz bence öyle anlasın derim ben çocuk küçük diye hep öyle anlaştım son 3 senedir .kolay gelsin kuzum
Gerçekten her şey üst üste gelmiş canım. Kolay gelsin.. ama her şeyin başı sağlık ve bu koşturmacada kendini ihmal etmemeye çalış..
Umutumut82 menü sayfasında paylaşım altında alintila yapıp bu sayfaya geliyorsun yazı penceresinden alıntıları ekle diyip paylasabilirsin bilmiyorum anlatabildim mi :)
pawlover amin, seninde canim
Üç aylarimiz mubarek olsun hanimlar,rabbim hayir dualarınızı kabul etsin
Tasinma düğün den sonra olsaymis keske,kolay gelsin,siraya koydunmu hersey yolunu bulur,dusunupte sıkma canini,plan yapmaya calisSagol canim benim rabbim saglik versin hepimize. Zaten omirilikten ameliyatli oldugumdan bir noktada o bana dur diyor.
Sporumdan kesme onu yarın ayrı yapacağımPide diyet menülerinde pek yok o yüzden ❤50 puan ceza yazdım.
Menülerin çok iyi çok istikrarlı gidiyorsun bravoSabah : 1 portakal, 1yk lor peynir
Ara:sade türk kahvesi, 2 kuru hurma
Öğlen:1 havuç, 1 elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam :1 porsiyon soğanlı karna bahar kavurması, 1 kk yoğurt
2 litre su
Leslie 3 mil, 50 squat, 1 dk plank, 10 mekikCherry Mom
Benim diyet menümde var aslındaPide diyet menülerinde pek yok o yüzden ❤50 puan ceza yazdım.
Aslında spor salonlarında yemek listesi de veriyolar ama yok mu sizde? Eşim 7 öğün falan yiyodu ama yağ diye bişey kalmamıştı vücudundaYine büyük acılarım, dram dolu rejim hayatımla ben bir soru sorayim..
Ben spora yazılali çok acıkıyorum kendimi tutamıyorum.
Senin diyet menüsü yanlış olmuş benceBenim diyet menümde var aslında
Yok liste falan diyetisyen var oda ekstra ucretliAslında spor salonlarında yemek listesi de veriyolar ama yok mu sizde? Eşim 7 öğün falan yiyodu ama yağ diye bişey kalmamıştı vücudunda
Kahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açıkSenin diyet menüsü yanlış olmuş bence1 değil 2 değil 5 parcaaaaaa mi var
Hıı o kötüymüş hocayla plan yapılsa daha iyi olurduYok liste falan diyetisyen var oda ekstra ucretli
Spordan ac geliyorum. Çok yiyorum diye sabah kahvaltı yapmadan gidiyorum. Gelince kahvaltı yapayım bi dè aksam yemeği iki ogune düşürmüş olurum diye. Kahvaltı yapıp gidince de ac geliyorum.Hıı o kötüymüş hocayla plan yapılsa daha iyi olurdu
Aslında işte spor programın ağırsa yaktığın kalori yoksa öncesi sonrası hafif şeylerle atlatabilirsin belkiSpordan ac geliyorum. Çok yiyorum diye sabah kahvaltı yapmadan gidiyorum. Gelince kahvaltı yapayım bi dè aksam yemeği iki ogune düşürmüş olurum diye. Kahvaltı yapıp gidince de ac geliyorum.
Bayılıyorum senin bu hesaplarınaKahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açık
Oo cheesecake yiyebiliyomuymuşuuuuzBayılıyorum senin bu hesaplarına
Dolapta cheesecake var labnesini sabah yemedigim peynir yerine,limon sosunu salatada sikmadigim limon niyetine yiyeyim ben o halde thanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?