Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben regl olacağım tatlı isteğimi şöyle tarif edeyim ağzımı çikolata çeşmesine dayayıp sek içmek istiyorum :) ama ne yapıyorum? Su içiyorum

Canim çayina tarcin koy bastiriyor .bende aynilarini yasiyorum markette nutella kavanozunu alip alip birakiyorum

Kizlar bu arada tamamen cikmazdayim martta kardesimin dügünü var,5 martta mahkeme var, martin 2.haftasi emarim var,ve tasiniyoruz kafayi yememek elde degil. Bir yandan kiyafet vs arastiriyorum bir yandan evi topluyorum,bas agrilarimda devam ediyor 7bilinmeyenli denklemin icinde gibiyim

Lahana suyunu denedim, pek bi fark hissetmedim aslında.
Ben bir günde 1.5 litreye yakın içmiştim ve bende fark.yok diye tartıya çıkıp şaşırmıştım hemde uyanır uyanmaz sis halimle çıkmıştım .
Bunyeden bünyeye fark var tabi bendede diğer sular yaramadı neler neler yaptım

Sakın sakın planlı bir.sekilde gidersen halledersin canım.
Kıyafet internet buyuk kolaylık hem.daha.cok seçenek var
Mahkemeye yapılacak birseeyin yok zaten değil mi belki ertelenebilr bile yine hayırlısı ne ise o olsun hiç düşünmemeye calis
Taşınma içinde evden eve anlaşmak büyük rahatlık zaten ağrılarin var bulabilirseniz bence öyle anlasın derim ben çocuk küçük diye hep öyle anlaştım son 3 senedir .kolay gelsin kuzum

Gerçekten her şey üst üste gelmiş canım. Kolay gelsin.. ama her şeyin başı sağlık ve bu koşturmacada kendini ihmal etmemeye çalış..

Selam kizlar herkes iyidir ve tam gaz diyete devam ediyordur inşallah
Tum gün giremeyince baya yoksunluk çektim
Bugün hava guzeldi yuruyusumu yaptim halen tartilmadim oğlum bile benden alıştigi icin tartiyi soruyor bozuldu dedim dünyası yıkıldı baya isyan etti
Aksam yemeği ağır geldi şuan onun vicdan azabıyla yeşil çay içiyorum

Cuma günü en son saatte bildirim yaparsın canım o zamana kadar sahurun siskinligi gider Allah kabul etsin ❤
Amiin cümlemizin cuma tutmicam salı çarşamba ve perşembe tutcam inşallah ama yeme düzeni değişince vücut bişiler der mi bilemedim. Yaa yicem onu tatlı çocuk
Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…