- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.461
AA geçen hafta olsa kesin benim için soruyor derdimCezalardaki indirim oranı nedir acaba? Ona göre itiraflar olabilirrKendim için değil bi arkadaş için soruyorum.
Ben regl olacağım tatlı isteğimi şöyle tarif edeyim ağzımı çikolata çeşmesine dayayıp sek içmek istiyorum :) ama ne yapıyorum? Su içiyorum
Ben bir günde 1.5 litreye yakın içmiştim ve bende fark.yok diye tartıya çıkıp şaşırmıştım hemde uyanır uyanmaz sis halimle çıkmıştım .Lahana suyunu denedim, pek bi fark hissetmedim aslında.
Eksiye girdin he denizcimBu hafta bana spor puanı yazmamak lazım cezalarımı ancak öderim bence
Pide diyet menülerinde pek yok o yüzdenBen öğle yemeğinde pide yedim. Cezası car mi varsa erkenden yapayım.@emnis in net yokpawlover sen mi verecen cezaları
Sorumluluk durustluk bilinci süper ama yemeye engel olmuyor orasi garipBöyle bir iştahla ceza çekmek isteyen başka bi grup var mı şu forumda yaa.
Ne güzeliz
Cezalardaki indirim oranı nedir acaba? Ona göre itiraflar olabilirrKendim için değil bi arkadaş için soruyorum.
Öyle böyle değil hem de.. resmen yerin dibindeyim :) ama bugün iyi gidiyor..Eksiye girdin he denizcim
Cuma günü en son saatte bildirim yaparsın canım o zamana kadar sahurun siskinligi gider Allah kabul etsinBen 3 gün oruç tutcam inşallah tartıyı kötü etkilemez
Sakın sakın planlı bir.sekilde gidersen halledersin canım.Kizlar bu arada tamamen cikmazdayim martta kardesimin dügünü var,5 martta mahkeme var, martin 2.haftasi emarim var,ve tasiniyoruz kafayi yememek elde degil. Bir yandan kiyafet vs arastiriyorum bir yandan evi topluyorum,bas agrilarimda devam ediyor 7bilinmeyenli denklemin icinde gibiyim
Gerçekten her şey üst üste gelmiş canım. Kolay gelsin.. ama her şeyin başı sağlık ve bu koşturmacada kendini ihmal etmemeye çalış..Kizlar bu arada tamamen cikmazdayim martta kardesimin dügünü var,5 martta mahkeme var, martin 2.haftasi emarim var,ve tasiniyoruz kafayi yememek elde degil. Bir yandan kiyafet vs arastiriyorum bir yandan evi topluyorum,bas agrilarimda devam ediyor 7bilinmeyenli denklemin icinde gibiyim
Bende inşallahBen 3 gün oruç tutcam inşallah tartıyı kötü etkilemez
Amiin cümlemizinCuma günü en son saatte bildirim yaparsın canım o zamana kadar sahurun siskinligi gider Allah kabul etsin ❤
Yaa yicem onu tatlı çocukSelam kizlar herkes iyidir ve tam gaz diyete devam ediyordur inşallah
Tum gün giremeyince baya yoksunluk çektim
Bugün hava guzeldi yuruyusumu yaptim halen tartilmadimoğlum bile benden alıştigi icin tartiyi soruyor bozuldu dedim dünyası yıkıldı baya isyan etti
Aksam yemeği ağır geldi şuan onun vicdan azabıyla yeşil çay içiyorum
Allah kabul etsinBende inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?