- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.421
mısır püskülü kiraz sapı ve yeşil çaydan ödem atıcı çaylar yap tatlımKızlar,
59,5 Çıktım. Şişkinliği hissediyorum. ay inşallah yarınö, en geç bür gün regl olabilirim. Belki cumayı kurtarırım.
Benim de çarşamba görünüyor umarım olurum ben deKızlar,
59,5 Çıktım. Şişkinliği hissediyorum. ay inşallah yarınö, en geç bür gün regl olabilirim. Belki cumayı kurtarırım.
İyi günler, Ben burdayım ve hala hastayım. Yazılanları okuyorumevet kızlar neredesinizCherry Mom in neti bitti ama sizinde mi bitti
dennisgo misafirler ve maç gitti sonuç nasıl
Kız yazsaydin ceza verirdik.Galatasaray Fenerbahçe’ye değil bana gol atıp durdu bu akşam. Bir Beşiktaşlı olarak yedim içtim ve bu işe noktayı koydum. Yarın fabrika ayarlarıma geri dönüyorum artık :)
Olsun ortim cumaya daha 4 günümüz var eksi göreceksin eminim bozma moralini artı değilsin en azından ödemle falan uğraşmayacaksınGünaydın kızlar ne kadar soyunsam da sonuç aynı
Ben cuma artıydım kaptanım.evet kızlar neredesinizCherry Mom in neti bitti ama sizinde mi bitti
dennisgo misafirler ve maç gitti sonuç nasıl
Bu hafta bana spor puanı yazmamak lazım cezalarımı ancak öderim benceKız yazsaydin ceza verirdik.
Şu lahana suyuna bugün de devam ediyim bakiim.mısır püskülü kiraz sapı ve yeşil çaydan ödem atıcı çaylar yap tatlım
Geçen ay bende demir eksikliği çıktı, önce iğne sonra da ilaç kullanamaya başladım. Düzenim değişti benim de. Yada düzensizdim de düzene girmiş de olabilirim.Benim de çarşamba görünüyor umarım olurum ben de
canım inşallah umreye gitmeden topaarlarsın iyiceİyi günler, Ben burdayım ve hala hastayım. Yazılanları okuyorum
bende başlayayım menü yazmaya kızlar yazmazsam beni uyarın ok miBen cuma artıydım kaptanım.Cherry Mom gibi tartıyı kaldırdım ama şu an bence daha da artıyım. Ödem atıcı bir şeyler yapacağım ama bugün yarın regl olacağım.. olduktan sonra başlayayım dedim ödem atıcıya.. bugün spora ve temiz beslenmeye başlıyorum ama.. hatta ben menü paylaşayım :)
canım bende bugün if + keto karışımı gibi bişeylere başladım bakalım becerebilecekmyim yulaf ezmesi diyeti ne ola kitoplight kaptanım ben 16/8 if yapmaya calısıyorum simdilik 14 saati basardım yakında 16 saate ulasırım. 8 saat beslenmede olabildigince yulaf ezmesi diyeti uyguluyorum birde sekersiz 21 gün de yapıyorum . gecen sene dukanla hızlı baslayıp sonra cok afallamıstım o yüzden haftalık 500gr ortalama vermeyi ama istikrarlı gitmeyi planlıyorum. bu diyet planım insallah spor da ilerleyen zamanlarda dahil olacak.
şimdi her fırsatta kpss calısıyorum gündüz cocuguma bakıp gece ders calısıyorum. o yüzden her mesajı okuyamıyorum yada eskisi gibi aktif olamıyorum bu bi sorun olur mu
tatlım sen devam et gel bak ben bile moda girmiş durumdayımherkese selam kızlar ...tam anlamıyla eski moda giremesem de başladım çok şükür....kendime planlar oluşturmak lazım....aslında beni motive eden cuma sonuçları...bu cumadan sonra daha düzene girer inş.... grubun maaşallahı var...yazılara yetişemiyorum....bir zamanlar üç dört kişi kalmıştık azimle devam etmiştik....şimdi daha iyi olur inş....bol ekşili günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?