Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kızlar neredesiniz Cherry Mom in neti bitti ama sizinde mi bitti
dennisgo misafirler ve maç gitti sonuç nasıl
Ben cuma artıydım kaptanım. Cherry Mom gibi tartıyı kaldırdım ama şu an bence daha da artıyım. Ödem atıcı bir şeyler yapacağım ama bugün yarın regl olacağım.. olduktan sonra başlayayım dedim ödem atıcıya.. bugün spora ve temiz beslenmeye başlıyorum ama.. hatta ben menü paylaşayım :)

Benim de çarşamba görünüyor umarım olurum ben de
Geçen ay bende demir eksikliği çıktı, önce iğne sonra da ilaç kullanamaya başladım. Düzenim değişti benim de. Yada düzensizdim de düzene girmiş de olabilirim.
ama hala leke bile yok..

toplight kaptanım ben 16/8 if yapmaya calısıyorum simdilik 14 saati basardım yakında 16 saate ulasırım. 8 saat beslenmede olabildigince yulaf ezmesi diyeti uyguluyorum birde sekersiz 21 gün de yapıyorum . gecen sene dukanla hızlı baslayıp sonra cok afallamıstım o yüzden haftalık 500gr ortalama vermeyi ama istikrarlı gitmeyi planlıyorum. bu diyet planım insallah spor da ilerleyen zamanlarda dahil olacak.
şimdi her fırsatta kpss calısıyorum gündüz cocuguma bakıp gece ders calısıyorum. o yüzden her mesajı okuyamıyorum yada eskisi gibi aktif olamıyorum bu bi sorun olur mu

herkese selam kızlar ...tam anlamıyla eski moda giremesem de başladım çok şükür....kendime planlar oluşturmak lazım....aslında beni motive eden cuma sonuçları...bu cumadan sonra daha düzene girer inş.... grubun maaşallahı var...yazılara yetişemiyorum....bir zamanlar üç dört kişi kalmıştık azimle devam etmiştik....şimdi daha iyi olur inş....bol ekşili günler....

bende başlayayım menü yazmaya kızlar yazmazsam beni uyarın ok mi

canım bende bugün if + keto karışımı gibi bişeylere başladım bakalım becerebilecekmyim yulaf ezmesi diyeti ne ola ki
bugün mesela ilk yemeği şimdi yedim hiç karbonhidrat almadan öğleyin e yürüdüm 7-8 bin adım
bu arada en azından günlük menülerii yaz fırsat buldukça gitmeye çalış önemli bişey olursa seni etiketleriz

tatlım sen devam et gel bak ben bile moda girmiş durumdayım

kızlar merhaba,

cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok

listeye tam girmişken ayrılmak olmaz ama sizlere bu süreçte başarılar diliyorum

ben de diyet serüvenime kendi başıma devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…