Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Geçmiş olsun

Kizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Geçmiş olsun cnm,

Gecmis olsun canım çabuk toparlarsin ins

Sirke - lahana suyu harikasın bu hafta gecen cuma gibi olmayacak belli ki

Bende Çarşamba Perşembe lahana suyu yapacaktım yine ama pawlover senin brokoli suyuda aklımda hangisini önce sonra yapsam ayni gün yapmayayim değil mi

Hani menüler kizlarrr alt liste üst liste en az 20 kişi varız ama menü yazan 3 5 kişi
Yarın geliyor benim menüler. Hatta sabah yazıp gün boyu uymayı planlıyorum. suçlarım buradan oraya yol olur muhtemelen karbon ve tatlı krizleri beni bekliyor ama kararlıyım bitti nokta :)

Bence aynı gün yapma ama ben bu hafta az içince lavabo sorunu falan olmadı, geçenki etkiyi alamadım sanki. Bi bardak anca içtim çünkü sen biraz bol iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…