- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.401
Galiba kaçamak yapıyolaaarrKimseden ses yok
Geçmiş olsunKizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Geçmiş olsun cnm,Kizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Ay yine mi maç. Ne anlıyolar şundan. Hayır oynayanlar iyi para kazanıyo da izleyenlere noluyo ki???Hakeden kazansin
Gecmis olsun canım çabuk toparlarsin insKizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Sirke - lahana suyu harikasınSlm kızlar dünki menüm
Sabah 1.5 haslama yumurta 1 sosis 5 zeytin peynir çay 1dilim ekmek
Ara turk kahvesi
Öğle ekmeksiz döner salata
Ara 1portakal
Aksam peynirli salata soda
1 bardak sirkeli su
2litee suCherry Mom
Bugün
Sabah 1 yumurta 1dilim ekmek domates salatalik sögüs 6 yesil zeytin 2 parca peynir cay
Ara türk kahvesi
Öğle fırında çupra diyet kola salata 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam salata soda 2 salatalik turşusu
2 litre su
3 bardak lahana suyu
Cherry Mom
Ben de bu nedenle sordum aslında. Kısa hamilelik maceramda diyetisyen daha şekerli diye kuru meyveleri yasaklamıştı burada.. onun için merak ettim :)Seker le ilgili bi cümle kullandi ama tam anlamadim canim
Yarın geliyor benim menüler. Hatta sabah yazıp gün boyu uymayı planlıyorum. suçlarım buradan oraya yol olur muhtemelen karbon ve tatlı krizleri beni bekliyor ama kararlıyım bitti nokta :)Hani menüler kizlarrr alt liste üst liste en az 20 kişi varız ama menü yazan 3 5 kişi
Geçmiş olsun canımKizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Galatasaray Fenerbahçe’ye değil bana gol atıp durdu bu akşam. Bir Beşiktaşlı olarak yedim içtim ve bu işe noktayı koydum. Yarın fabrika ayarlarıma geri dönüyorum artık :)Kimseden ses yok
Bence aynı gün yapma ama ben bu hafta az içince lavabo sorunu falan olmadı, geçenki etkiyi alamadım sanki. Bi bardak anca içtim çünküSirke - lahana suyu harikasınbu hafta gecen cuma gibi olmayacak belli ki ❤
Bende Çarşamba Perşembe lahana suyu yapacaktım yine amapawlover senin brokoli suyuda aklımda hangisini önce sonra yapsam ayni gün yapmayayim değil mi
İnşallah canımBugün bi programda doktor anlatıyordu. 10 kilo ağırlık dizlere 40 kilo baskı yaparmış. Yani 10 kilo verdiğimizde dizlerde 40 kiloluk baskıdan kurtuluyoruz. İnşallah sen de kilo verdikçe kurtulacaksın dizindeki problemlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?