- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.581
Spor öncesi kahvaltı edip git bence, spordan gelince de süt yoğurt gibi bir şeyler yesen.. tutmaz diyorsan yulaf ve meyve eklesen mesela ?Spordan ac geliyorum. Çok yiyorum diye sabah kahvaltı yapmadan gidiyorum. Gelince kahvaltı yapayım bi dè aksam yemeği iki ogune düşürmüş olurum diye. Kahvaltı yapıp gidince de ac geliyorum.
1 dilim yiyene -300 gr bedava :)Damping
kesinlikle hadi ağlamayaYeni diyet programımız belli o zaman,
Öyle Keto, if, isveç...felan arayışa gerek yok öyleyse..
Tebrikler canım if sana yaramış gibi duruyor.. devamı gelecek muhtemelen bu eksiler :))kızlar selam artık bende listeye yazacağım menümü dün gayet güzel gtti akşam 6,30 da kestim yemeyi 600 gr gitmiş regli olamadım hala bakalım dün 19/ 5 saat oldu bugün de aynısını becerebilecekmiyim niyetim en kötü 16/8 gitmek bakalım nasıl gidecek
Evet ya geçen hafta berbattı bu yüzden. Freni patlamış araba gibiydim. Neyse ki iki gündür iyi gidiyor. Dün akşam aranıyordum yine bir şeyler ama su içtim durdum :)Ipin ucu bir kaçtı mi çorap söküğü gibi devam ediyor.
Ben bu hafta yürüyüş yapıyorum. Dün yaptım bugün de yapacağım.hilal sen hangi takımdaydın no kilo mu yes fit mi ne güzel dennisgo yerine senin sporların fazla olur
Bu akşam 3 saat ağlamayı hedefliyorumAğlamaya başlıyo muyuz??
Cidden oturup ağlarmışızBu akşam 3 saat ağlamayı hedefliyorum
Ağlayınca da burnum tıkanıyor nefes alamıyorum ama kilo vermek için katlanacağız artık yapacak bir şey yok :)
Hocammm,
Dakikası kaç kalori acaba?
Tarife dakika üzerinden mi? yoksa göz yaşı üzerinden mi?
Ağlarken aynı zamanda leslie yaparsak faydası artar mı?
Ama sen listedeki ilk hafta çok iyi verdin. Neden bu mı acaba ?Cidden oturup ağlarmışızbu teoriye göre çöpe dönmeliydim ama hala maşallahım var
bakalım tatlım şu regli olayı olmayaydı daha iyi olurdu gibi ama olamadım daha regli düzenim bozuldu biraz gecen ay ilaç kullanmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak gayet iyi gidyorum şimdilik bozmazsam öğleyin gene yürüyüş yaptım ama bugün az oldu şu ana kadar9300 adımTebrikler canım if sana yaramış gibi duruyor.. devamı gelecek muhtemelen bu eksiler :))
Aa evet bak cidden işe yaramış haberimiz yokAma sen listedeki ilk hafta çok iyi verdin. Neden bu mı acaba ?
Sofra kurarken ayy öğlen öyle çok yemişim ki midemin ağrısından mafoldum falan deLeslie yapamıcam bugün malesef. Ama yine de boş durmadım küçük de olsa harektler yaptım. Annemle babam oruçmuş iftara çağırdım. Eşimin anne babası da gelecek İnşaAllah. Yemek hazırlıyorum. Ama dua edin bana. Yine yüklenecekler. Yemiyosun ye diye kızacaklar. Özellikle kendi babam çok zayıfladı, yüzü çöktü demiş anneme. Yani demem o ki gazam mubarek ola
He he kızım kesin yen zaten sen diyeceklerSofra kurarken ayy öğlen öyle çok yemişim ki midemin ağrısından mafoldum falan de
İnsanın öz mutluluğuna hiç saygı yokHe he kızım kesin yen zaten sen diyecekler
Perşembe akşamı herkes acıklı film izliyor öyleysekesinlikle hadi ağlamaya
Bu teoriye göre benim iğne ipliğe dönmem gerekiyordu bazen gülerken bile ağlarım. Aşırı duygusalım
Onerisi olanPerşembe akşamı herkes acıklı film izliyor öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?