- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.541
Olsun yarin tutarsinOruç tutcağımı unuttum sahura falan kalkmadım sabahta bi güzel ceviz yedim çok üzgünüm
yarın tutarsın kuzumOruç tutcağımı unuttum sahura falan kalkmadım sabahta bi güzel ceviz yedim çok üzgünüm
Günaydın arkadaşlar. Çok moralim bozuldu. Biraz önce tartıldım dayanamadım ve artı geldim iyi bio kadar dikkat etmeye, spora rağmen
Sizler regl döneminde degilmiydiniz,normal arti cikmaniz.bi yürüyüş,bi Leslie falan odemse attiriricaktir yapin.pes etmek yok yaglarmi kazanicak yani.Kızlar,
Tatıldım, sonucu söylemek bile istemiyorum.
Lahana suyu bende suyu işe yaramadı.
Üstüne bugün salı ve hala leke bile yok. Şimdiden cuma günü durumum berbat
Evet şuan reglim. Ondandır demiSizler regl döneminde degilmiydiniz,normal arti cikmaniz.bi yürüyüş,bi Leslie falan odemse attiriricaktir yapin.pes etmek yok yaglarmi kazanicak yani.
Bende tartidan uzak duramayanlardanim diyette cunku artiysam odemmi diye mudahale ediyorumm
günaydınlarrGünaydın kaptanım
aynen regli çok önemliEvet şuan reglim. Ondandır demi
Adet dönemlerinde oluyo böyle canım sıkma canını. Ödem atıcı bişeyler ysp istersenGünaydın arkadaşlar. Çok moralim bozuldu. Biraz önce tartıldım dayanamadım ve artı geldim iyi bio kadar dikkat etmeye, spora rağmen
Sık tartılmak herkeste farklı etkiler yapıyo canım. Ben de kontrollü gidersem daha iyi gidiyo. Sık tartılmak derken bazen çok abartıyoruz gün içinde defalarca tartılıyoruz bu yanlış bence. 2 güne bir insan kendini kontrol edebilirherkese günaydın ....kızlar tartılmama kararı almışsınız....ve çoğu diyetisyen de bunu öneriyor ama bana göre değildi...düzenli kilo verdiğim bir zamanda bile tartılmama kararı almıştım bi sefercik o kadar da dikkat etmiştim hatta tartılırken büyük sonuçlar beklemiştim ama sonuç hüsrandı...ben bir bardak su içsemde lavaboya gitsemde hemen üstündekileri atar sürekli tartılırım beni bu motive ediyo çoksam dikkat der azsam gaza gelir daha dikkat ederim yiyeceğim varsada yemem...bu benim görüşüm
Selam canimMrb kizlar
Yani gunde 10 kere Tartilmakta abarti tabiAdet dönemlerinde oluyo böyle canım sıkma canını. Ödem atıcı bişeyler ysp istersen
Sık tartılmak herkeste farklı etkiler yapıyo canım. Ben de kontrollü gidersem daha iyi gidiyo. Sık tartılmak derken bazen çok abartıyoruz gün içinde defalarca tartılıyoruz bu yanlış bence. 2 güne bir insan kendini kontrol edebilir
Evet kaptanım, bir an unuttum. Bu hafta Hedefimi gayet düşük tutmam gerekliydi. Ah ah cumaaynen regli çok önemli
Sessizlik motivasyon dusuklugu yapar ,neler yapıyorsunuz 5.takimmkızlar nerelerdesiniz emnis olmayınca hiç sesiniz çıkmıyor
Birazdan bi ödem atıcı hazırlıcam İnşaAllahAdet dönemlerinde oluyo böyle canım sıkma canını. Ödem atıcı bişeyler ysp istersen
Sık tartılmak herkeste farklı etkiler yapıyo canım. Ben de kontrollü gidersem daha iyi gidiyo. Sık tartılmak derken bazen çok abartıyoruz gün içinde defalarca tartılıyoruz bu yanlış bence. 2 güne bir insan kendini kontrol edebilir
saol cnm,Sizler regl döneminde degilmiydiniz,normal arti cikmaniz.bi yürüyüş,bi Leslie falan odemse attiriricaktir yapin.pes etmek yok yaglarmi kazanicak yani.
Bende tartidan uzak duramayanlardanim diyette cunku artiysam odemmi diye mudahale ediyorumm
daha fazla olabilir deYani gunde 10 kere Tartilmakta abarti tabi
Yok yok öyle de değil benim. En fazla 2 kez. Hatta bazen sadece sabah
daha fazla olabilir de
Ben spordan geldim çok yorgunum. Bugün bende lahana suyu yapacağım. Yeme düzenim çok bozuldu. Bugünden itibaren toparlamam lazım.su ana kadar iyi gidiyor. Tartılmadım ama eksi oldugumu sanmıyorum çünkü bi değişiklik hissetmiyorum. Cuma ya ne olacak hic bir fikrim yok. Spor arkadaşımda spor zede oldu 5 gün de menuskusu yırtılmış şaka gibi onun arabasıyla gidiyorduk artık yürüyerek gideceğim. Daha sıkı sarılacağım artık bakalım. Sizler neler yapıyorsunuzSessizlik motivasyon dusuklugu yapar ,neler yapıyorsunuz 5.takimm
Olsun yarın tutarsın saatini kur kalkarsın o zaman yapacak bir şey yokOruç tutcağımı unuttum sahura falan kalkmadım sabahta bi güzel ceviz yedim çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?