- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.561
Daha cumaya var. Düzelir bozma moralini devam et.Günaydın arkadaşlar. Çok moralim bozuldu. Biraz önce tartıldım dayanamadım ve artı geldim iyi bio kadar dikkat etmeye, spora rağmen
Ipin ucu bir kaçtı mi çorap söküğü gibi devam ediyor.artık ipin ucunu tatmak gerekiyordu
Yemek saatlerini benimde düzeltmem lazım günler uzadıkça benim yemek saati gece kalıyor. Güneşe göre yemek yiyorum resmenkızlar selam artık bende listeye yazacağım menümü dün gayet güzel gtti akşam 6,30 da kestim yemeyi 600 gr gitmiş regli olamadım hala bakalım dün 19/ 5 saat oldu bugün de aynısını becerebilecekmiyim niyetim en kötü 16/8 gitmek bakalım nasıl gidecek
Gecmis olsun arkadasina spora arabayla?cokmu uzak,ben salona gidip 2 ay hic veremedigimi bilirim.ama bu diyet yapmadigim icindi.muhtemel yag yakip kas alıyordum.oda bisey metabolizman hizlanir.Ben spordan geldim çok yorgunum. Bugün bende lahana suyu yapacağım. Yeme düzenim çok bozuldu. Bugünden itibaren toparlamam lazım.su ana kadar iyi gidiyor. Tartılmadım ama eksi oldugumu sanmıyorum çünkü bi değişiklik hissetmiyorum. Cuma ya ne olacak hic bir fikrim yok. Spor arkadaşımda spor zede oldu 5 gün de menuskusu yırtılmış şaka gibi onun arabasıyla gidiyorduk artık yürüyerek gideceğim. Daha sıkı sarılacağım artık bakalım. Sizler neler yapıyorsunuz
Mesela reyyancim cumaya göre arti 1.5 um cunku sahur yaptim aksama dogru inerim hic moralimi bozmuyor um.biraz artim kalir oda haftasonundan kaynakli belki oda giderYok yok öyle de değil benim. En fazla 2 kez. Hatta bazen sadece sabah
Arkadaşım çocuğu var küçük onuda götürüyorduk. O arabayla gidince bende onunla gidiyordum. 20 dk falan yürüyerek yürüyeceğim artıkGecmis olsun arkadasina spora arabayla?cokmu uzak,ben salona gidip 2 ay hic veremedigimi bilirim.ama bu diyet yapmadigim icindi.muhtemel yag yakip kas alıyordum.oda bisey metabolizman hizlanir.
arkadaşına geçmiş olsun mesafe ne kadar salonla ev arası ekstra spor oldu al sana ne güzelBen spordan geldim çok yorgunum. Bugün bende lahana suyu yapacağım. Yeme düzenim çok bozuldu. Bugünden itibaren toparlamam lazım.su ana kadar iyi gidiyor. Tartılmadım ama eksi oldugumu sanmıyorum çünkü bi değişiklik hissetmiyorum. Cuma ya ne olacak hic bir fikrim yok. Spor arkadaşımda spor zede oldu 5 gün de menuskusu yırtılmış şaka gibi onun arabasıyla gidiyorduk artık yürüyerek gideceğim. Daha sıkı sarılacağım artık bakalım. Sizler neler yapıyorsunuz
hilal sen hangi takımdaydın no kilo mu yes fit mi ne güzel dennisgo yerine senin sporların fazla olurArkadaşım çocuğu var küçük onuda götürüyorduk. O arabayla gidince bende onunla gidiyordum. 20 dk falan yürüyerek yürüyeceğim artık
cnm senin çayda neler var?Ödem çayını severek içmek için bir takım şirin faaliyetlerEki Görüntüle 2596295
1 yeşil elma, 1 limon, karanfil, karabiber, çubuk tarçın, 2 dilim greyfurt ve sucnm senin çayda neler var?
günaydınlarr canım kolay hgelsin hepsi üstüste geldiş 9 köyün çarşambaı gibi
20 dk evet ekstra yürüyüş oldu bana. Zaten arkadaş 1 ay gidecekti sonra havalarda ısınır yürürüm demiştim ama onun spor hayati erken bittiarkadaşına geçmiş olsun mesafe ne kadar salonla ev arası ekstra spor oldu al sana ne güzel
Yes fit tehilal sen hangi takımdaydın no kilo mu yes fit mi ne güzel dennisgo yerine senin sporların fazla olur
tşk edrm cnm1 yeşil elma, 1 limon, karanfil, karabiber, çubuk tarçın, 2 dilim greyfurt ve su
Hocammm,Ağlamaya başlıyo muyuz??
Ben konuya hakim değilim ama şöyle bi yazı okudumHocammm,
Dakikası kaç kalori acaba?
Tarife dakika üzerinden mi? yoksa göz yaşı üzerinden mi?
Ağlarken aynı zamanda leslie yaparsak faydası artar mı?
Yeni diyet programımız belli o zaman,Ben konuya hakim değilim ama şöyle bi yazı okudum
Eski Türkiye güzellerinden Bayan X, hazırlayıp sunduğu yemek programında yapılan yemekleri tadarken 4 kilo aldı. Kilo vermek için acıklı aşk filmleri izlediğini söyleyen Bayan X, "Üzüntü ve stres iştah kesip kilo verdiriyor. Ben de acıklı aşk filmleri izleyip her akşam ağlayarak üç haftada 7 kilo verdim" dedi.
Yaa keşke böyle kolay olsaydıYeni diyet programımız belli o zaman,
Öyle Keto, if, isveç...felan arayışa gerek yok öyleyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?