Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemek saatlerini benimde düzeltmem lazım günler uzadıkça benim yemek saati gece kalıyor. Güneşe göre yemek yiyorum resmen

Gecmis olsun arkadasina spora arabayla?cokmu uzak,ben salona gidip 2 ay hic veremedigimi bilirim.ama bu diyet yapmadigim icindi.muhtemel yag yakip kas alıyordum.oda bisey metabolizman hizlanir.

Yok yok öyle de değil benim. En fazla 2 kez. Hatta bazen sadece sabah
Mesela reyyancim cumaya göre arti 1.5 um cunku sahur yaptim aksama dogru inerim hic moralimi bozmuyor um.biraz artim kalir oda haftasonundan kaynakli belki oda gider

Gecmis olsun arkadasina spora arabayla?cokmu uzak,ben salona gidip 2 ay hic veremedigimi bilirim.ama bu diyet yapmadigim icindi.muhtemel yag yakip kas alıyordum.oda bisey metabolizman hizlanir.
Arkadaşım çocuğu var küçük onuda götürüyorduk. O arabayla gidince bende onunla gidiyordum. 20 dk falan yürüyerek yürüyeceğim artık

arkadaşına geçmiş olsun mesafe ne kadar salonla ev arası ekstra spor oldu al sana ne güzel

günaydınlarr canım kolay hgelsin hepsi üstüste geldiş 9 köyün çarşambaı gibi

Cok tesekkür ederim aynen öyle oldu valla. Bir yandan ogluma esime kiyafet diger tarafta avizesi perdesi sarhoş gibiyim .henüz bana sıra gelmedi saclarim bembeyaz 10.000 bakım şart oldu

arkadaşına geçmiş olsun mesafe ne kadar salonla ev arası ekstra spor oldu al sana ne güzel
20 dk evet ekstra yürüyüş oldu bana. Zaten arkadaş 1 ay gidecekti sonra havalarda ısınır yürürüm demiştim ama onun spor hayati erken bitti

Hocammm,
Dakikası kaç kalori acaba?
Tarife dakika üzerinden mi? yoksa göz yaşı üzerinden mi?
Ağlarken aynı zamanda leslie yaparsak faydası artar mı?
Ben konuya hakim değilim ama şöyle bi yazı okudum

Eski Türkiye güzellerinden Bayan X, hazırlayıp sunduğu yemek programında yapılan yemekleri tadarken 4 kilo aldı. Kilo vermek için acıklı aşk filmleri izlediğini söyleyen Bayan X, "Üzüntü ve stres iştah kesip kilo verdiriyor. Ben de acıklı aşk filmleri izleyip her akşam ağlayarak üç haftada 7 kilo verdim" dedi.

Yeni diyet programımız belli o zaman,
Öyle Keto, if, isveç...felan arayışa gerek yok öyleyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…