- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.601
Aaaa.o ne öyle sıradan insanlar gibi 3000 5000 ip yok muBen bu hafta yürüyüş yapıyorum. Dün yaptım bugün de yapacağım.
Niye böyle yaparlar ki insan mutlu olacağı kiloyu bilir herşey yüz değil ki genelede bakmak lazım ama yüzün gözün soldu diyorlar hemenLeslie yapamıcam bugün malesef. Ama yine de boş durmadım küçük de olsa harektler yaptım. Annemle babam oruçmuş iftara çağırdım. Eşimin anne babası da gelecek İnşaAllah. Yemek hazırlıyorum. Ama dua edin bana. Yine yüklenecekler. Yemiyosun ye diye kızacaklar. Özellikle kendi babam çok zayıfladı, yüzü çöktü demiş anneme. Yani demem o ki gazam mubarek ola
Onun için 3 saat ayıracak vakit nerede
Geçmiş olsun hemencecik geçsin gitsin inşallahBugün migrenim tuttu kahvaltı hazırlayamadim yemek yapamadım
Migren olunca tahammül azaldı çocuğunda nazını çekemedim
Tost ekmek arası çok kötü bir gün geçirdim ağrım hafifledi ama halsizlik var muhtemelen sporda yapamam regliyi görünce hiç es gecmiyor bu migren beni
Uzun sürüyor bu aralar ya ortasında bir kesiliyor sonra yeniden başlıyor :/Geçmiş olsun hemencecik geçsin gitsin inşallahuzun sürüyomuş regl benim 2-3 günde bitiyo. Kötüysen yat dinlen, benim de 4 gündür başım çok ağrıyo naptıysam geçiremedim
Kaptanım ifde kalkınca hiç bişey yok mu ? Çay kahve meyve suyu falan 2ye kadar çalışan insan için zor geldi bana tebrik ederim vallagünaydınlar artık bende menü yazıyorum
if oluğu için
öğle 14.00 da
2 yumurta +1 yumurta beyazı
3 cevz
8-9 yeşil zeytin
1 avuç büyüklüğünde fırında balkabağı
1 kk peynir
akşam 18.00 da
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
gün boyu 2,5 lt su
toplamda 13500 adım
Senin vücut alışmış gr gr gider sende. Vücut her türlü spora alışıyor ya ağlamaya da alışınca az kalori yakıyorsun bence..Bu teoriye göre benim iğne ipliğe dönmem gerekiyordu bazen gülerken bile ağlarım. Aşırı duygusalım
Saatleri sen seçmiyor musun ama? Sabah başlayıp öğleden sonra kesebilirsin..Kaptanım ifde kalkınca hiç bişey yok mu ? Çay kahve meyve suyu falan 2ye kadar çalışan insan için zor geldi bana tebrik ederim valla
Kocam ipimi sakladıAaaa.o ne öyle sıradan insanlar gibi 3000 5000 ip yok mu
Aa doğru :))) aynen bencede uzun süre böyle git ip artık sana yeteri kadar eşlik etti sürdürülebilir olan yürüyüşKocam ipimi sakladıBen istedim insan gibi spor yapmak istiyorum :) yürüdüm bugün ama koşu bandı gel cardio yapalım diyor kafamı çeviriyorum :)
Son gün yerine yarın tartıl bari o zaman önlem almak niyetindeysen ben de öyle yapcamPerşembe bir tartılayim diyorum durumlar ne hiç bilmiyorum :)) bugüne kadar çok iyiydim ama bugün ne protein ne yeşil çay hiç bişey yok ://
Kahve tost çubuk krakerherhalde toplam 4 dilim ekmek yemisimdir
Yaa şimdi kesin bugun + ya geçmişimdir o yuzden üzülmek istemiyorumSon gün yerine yarın tartıl bari o zaman önlem almak niyetindeysen ben de öyle yapcam
O zaman perşembeye sakla dediğin gibi. Ben acayip şiş hissediyorum kendimi hasta gibiyim ama değil de gibiyim bi tuhafım iki gündürYaa şimdi kesin bugun + ya geçmişimdir o yuzden üzülmek istemiyorum
1 haftacik bile kemerleri sikamiyor insan tek darbede hemen diyet miyet yalan
Geçmiş olsun canım yaa. Her ay yokluyor maalesef. Dinlenmeye çalışBugün migrenim tuttu kahvaltı hazırlayamadim yemek yapamadım
Migren olunca tahammül azaldı çocuğunda nazını çekemedim
Tost ekmek arası çok kötü bir gün geçirdim ağrım hafifledi ama halsizlik var muhtemelen sporda yapamam regliyi görünce hiç es gecmiyor bu migren beni
Senin vücut alışmış gr gr gider sende. Vücut her türlü spora alışıyor ya ağlamaya da alışınca az kalori yakıyorsun bence..
Ama bi kırgınlık olur tabi. İpini saklamış öyle böyle bişey değil, ihanete uğramış gibiKocam ipimi sakladıBen istedim insan gibi spor yapmak istiyorum :) yürüdüm bugün ama koşu bandı gel cardio yapalım diyor kafamı çeviriyorum :)
Hadi hayırlısı ben bugün dayanamadım azıcık ucundan tartıldım ama kıyafetlerle tartildigim için artıydı tabi ki sonucu hiç tahmin edemiyorumPerşembe bir tartılayim diyorum durumlar ne hiç bilmiyorum :)) bugüne kadar çok iyiydim ama bugün ne protein ne yeşil çay hiç bişey yok ://
Kahve tost çubuk krakerherhalde toplam 4 dilim ekmek yemisimdir
Benim koşu bandım hiç öyle şeyler demiyor. Çamaşır as bana diyor.Kocam ipimi sakladıBen istedim insan gibi spor yapmak istiyorum :) yürüdüm bugün ama koşu bandı gel cardio yapalım diyor kafamı çeviriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?