Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye böyle yaparlar ki insan mutlu olacağı kiloyu bilir herşey yüz değil ki genelede bakmak lazım ama yüzün gözün soldu diyorlar hemen
Kişide psikolojik bir sorun yok ise - ki sen gayet aklı basinda bir kadınsın - herkes mutlu olduğu kiloda olmalı. Kimisi ben balık etli kalayım der kimisi kemiklerim biraz belirgin olsun der
Yiyor gibi yap masada boş durma sağlıkli şeyler tüket takilmazlar ama oturup seyredersen takılırlar

Geçmiş olsun hemencecik geçsin gitsin inşallah uzun sürüyomuş regl benim 2-3 günde bitiyo. Kötüysen yat dinlen, benim de 4 gündür başım çok ağrıyo naptıysam geçiremedim

Geçmiş olsun hemencecik geçsin gitsin inşallah uzun sürüyomuş regl benim 2-3 günde bitiyo. Kötüysen yat dinlen, benim de 4 gündür başım çok ağrıyo naptıysam geçiremedim
Uzun sürüyor bu aralar ya ortasında bir kesiliyor sonra yeniden başlıyor :/
Sanada geçmiş olsun canim

Kaptanım ifde kalkınca hiç bişey yok mu ? Çay kahve meyve suyu falan 2ye kadar çalışan insan için zor geldi bana tebrik ederim valla

Kocam ipimi sakladı Ben istedim insan gibi spor yapmak istiyorum :) yürüdüm bugün ama koşu bandı gel cardio yapalım diyor kafamı çeviriyorum :)
Aa doğru :))) aynen bencede uzun süre böyle git ip artık sana yeteri kadar eşlik etti sürdürülebilir olan yürüyüş

Perşembe bir tartılayim diyorum durumlar ne hiç bilmiyorum :)) bugüne kadar çok iyiydim ama bugün ne protein ne yeşil çay hiç bişey yok ://
Kahve tost çubuk kraker herhalde toplam 4 dilim ekmek yemisimdir
Son gün yerine yarın tartıl bari o zaman önlem almak niyetindeysen ben de öyle yapcam

Yaa şimdi kesin bugun + ya geçmişimdir o yuzden üzülmek istemiyorum
1 haftacik bile kemerleri sikamiyor insan tek darbede hemen diyet miyet yalan
O zaman perşembeye sakla dediğin gibi. Ben acayip şiş hissediyorum kendimi hasta gibiyim ama değil de gibiyim bi tuhafım iki gündür

Geçmiş olsun canım yaa. Her ay yokluyor maalesef. Dinlenmeye çalış

Senin vücut alışmış gr gr gider sende. Vücut her türlü spora alışıyor ya ağlamaya da alışınca az kalori yakıyorsun bence..

Aynen öyle valla. Bünye alışmış
Kocam ipimi sakladı Ben istedim insan gibi spor yapmak istiyorum :) yürüdüm bugün ama koşu bandı gel cardio yapalım diyor kafamı çeviriyorum :)
Ama bi kırgınlık olur tabi. İpini saklamış öyle böyle bişey değil, ihanete uğramış gibi

Perşembe bir tartılayim diyorum durumlar ne hiç bilmiyorum :)) bugüne kadar çok iyiydim ama bugün ne protein ne yeşil çay hiç bişey yok ://
Kahve tost çubuk kraker herhalde toplam 4 dilim ekmek yemisimdir
Hadi hayırlısı ben bugün dayanamadım azıcık ucundan tartıldım ama kıyafetlerle tartildigim için artıydı tabi ki sonucu hiç tahmin edemiyorum

Kızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
A annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
missERE listeye girmek yaramadı listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
nrmyn zor olani başardınız alistiniz cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
@reyyanmeftuni bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))

Ne koca bir aile olduk yahu liste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…