Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Allah yardımcınız olsun.
Bunları okumak benim için de iyi oluyo aslında. Hiç düşünmemiştim böyle durumları ben. Demek öncesinde açık açık bu konuları konuşmak gerekiyomuş.
Bende dusnmemeistimGozun korkmasin canim benim,bazen konuşmakta yetmiyo esin de bilemiyo boyle olacagini ,tavsiyem gozlem yapman es ailesinin yasam tarzini,hatta esinle senin ailenin uyumunuda hayirlisi olur inşallah hakkinda

Bölgesel hareketleri bende hiç sevmiyorum. Ayakta sorun yok ama yere yatınca basim dönüyor midem bulanıyor. Bi zayıflayayım bi daha kilo alanın Allah belasını versin. Biktim biktim rejimdende spordan da
Kesinlikle sana katılıyorum. Bir daha kilo almak yok. Mezun olduğunda bunu yapabilmek çok önemli. Bu günlerimizi hiç unutmamalıyız..

Öyle pis bir inadım vardır ki, birisi beni bir şey yapmaya zorlarsa imkanım varsa kesinlikle yapacağım varsa da yapmam :) eşim de hayattaki en büyük şansım sanırım, huzurumu kaçıran şeyi çözme fırsatı varsa mutlaka ortadan kaldırır.
Akşam eşim iki arkadaşı ile oyun oynadı çay kahve içti. Ben de biraz onlarla oturdum sonra oyun beni sarmadığı için aldım çayımı odada kitap okudum. Uykum gelince de yattım uyudum. bu organizasyonu yapmak isteyen kişiyi de çağırmadım :)
Haklısın her zaman çevremizde olan birisi ve normalde beni pek etkilemez bu tavırları. Ama insanın ruh hali her zaman bunu kaldırmıyor. Sakinlik istediğim bir dönemde sürekli birisinin beni dürtmesi gibi bir histi.. geçti gitti :)

kimler ne yapiyor nasillar diyetleri sporlari nasil gidiyor simdilik bilemiyorum gecmisi okumaksa baya bi sayfa birikmis affola cok uzun olacak....

herkesler iyidir insallah
Ben 15 dakika cardio 500 bölgesel yaptım. Yemek öncesi.. öğlenden sonra da devam edeceğim kalan kısmına.. sen neler yapıyorsun canım..

merhabalar araniza döndüm sonunda internet paketim yenilendi diyetim iyi gidiyor yarin sabahi bekliyorum 59.9 gelir mi diye ama iki kez bozdum o yuzden emin olamiyorum
Umarım gelir canım. Bazen bozmak sanki dünyaları yemişsin gibi etki yapıyor, bazen de hiç etkilemiyor yoluna devam ediyorsun. Umarım senin de yoluna devam ettiğin bir hafta olur..

Bende dusnmemeistimGozun korkmasin canim benim,bazen konuşmakta yetmiyo esin de bilemiyo boyle olacagini ,tavsiyem gozlem yapman es ailesinin yasam tarzini,hatta esinle senin ailenin uyumunuda hayirlisi olur inşallah hakkinda
Off ne karışık işler bunlar yaa. Şimdiden strese girdim.

Umarım gelir canım. Bazen bozmak sanki dünyaları yemişsin gibi etki yapıyor, bazen de hiç etkilemiyor yoluna devam ediyorsun. Umarım senin de yoluna devam ettiğin bir hafta olur..
aynen pisman oldum ama yapacak bise yok birde hedefe cok yaklaşınca şu 60 lilari kirmak istiyorum

Ben 15 dakika cardio 500 bölgesel yaptım. Yemek öncesi.. öğlenden sonra da devam edeceğim kalan kısmına.. sen neler yapıyorsun canım..
süpersin valla ben sadece yürüyüş yapiyorum ama bu hafta bende bolgesel hareketlerde yapacagim benim kalca basende yag birikimi fazla...beslenme duzenim oturdu cok şükür o yuzden kilo vermeye devam ediyorum ama 59.9 hedefim gelir mi bilemiyorum

çocuklarla kismen zor oluyor ama yapmaya calisiyorum hayirlisi olsun artik

Arkadaşlar merhaba..
Bugun 2 kişiden ne kadar zayifladin sozunuduydum..
Yarin tartida gordugum rakam ne olursa osun ben bu 21 gunluk surecin son haftasina hakkiyla geldigimi biliyorum..hayir demek.ne kadar kiymetliymis..başkalari kirilmasin diye yediklerimiz hem yemek hem laf bizi şişiriyor gercektenn..hafifleyelim..esneyelim bu yeni ay ile inşallah

Ay başkasından zayıflamışsın sözünü duymak ne kadar güzel. Tebrik ederim . Harikasın

harika birde seni incecik gördüklerinde dusun neler diyecekler

Merak ettim 21 gunde ne yaptiniz

Selam kizlar
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
Böyle sayfalar birikince okumak hiç bana göre değil adapte olamadım bu hafta gruba kusura bakmayın bir daha şuursuzca video indirmeyecegim
Ben bugünde tartilmadim çünkü regli baya yoğundu yine lahanadan galiba pek cesaret edemedim hemde durayım dedim okadar sabrettim :) sonuçta kaçamak yapmadım bol yeşil çay içtim sporu arttirdim dahada artı gelirse

Gelmicek bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…