Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yag oranı azildikca kilo verme hızı düşüyor. O yüzden sabırlı olacaksın
Kesinlikle çok doğru bizde macigk ile aynı konuda çok zorlandık hatta bir iki deneyip vazgeçmişliğmiz oldu 50lilere geçmek baya zorladı yağ azalınca gitmesi baya zor oluyor artk eski si gibi kolayca verilmiyor Mehfam

Sen bazlamayla cig köfte icin kiyameti kopar sonra git pizza kek ye cik cık cık damak zevki tabii
Ama kendi irademle yaptım. Diğerine zorlanıyordum aslında planda bu yoktu ama arkadaşım da pizza söyleriz diye düşünmüş ben de açtım yememezlik edemedim. Keke gelince ona da mazeretim var evde hurmalı yulaf ezmeli toplarla idare ediyorum ama orada görünce gömdüm resmen. Tatlı isteğim hala geçmedi regl olamıyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim :) bende mazeret çok

Canım
İki haneli kilolar için tebrik ederim.. migren için geçmiş olsun. Eşinin durumu da seni geriyor olmalı. Umarım bir an önce bu konuda da güzel gelişmeler olur.

Kizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...

Tekrar Hoşgeldin canım arkadaşım hadi bakalım bu son 4-5 kiloyu da yine birlikte motive olarak mutlu mutlu atıcaz yaşasııınnnn
Hoşgeldin canım ben de hatırladım seni kısa sürede mezun olmuştun bize geldikten sonra.
İnşallah hedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın canım
Hosbulduk kızlar blonde ambition bu sefer şu 5 leri görelim canım kardelen bende seni hatırladım evet inşallah bu seferde hedefimi görürüm

Geçmiş olsun, Allah şifa versin İnşaAllah

Aa geçmiş olsun. Bizi de haberdar edin..Allahim kolaylastirsin islerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…