- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.061
Yag oranı azildikca kilo verme hızı düşüyor. O yüzden sabırlı olacaksınİnşaAllah tekrar vermeye başlarım
TmYag oranı azildikca kilo verme hızı düşüyor. O yüzden sabırlı olacaksın
Kesinlikle çok doğru bizde macigk ile aynı konuda çok zorlandık hatta bir iki deneyip vazgeçmişliğmiz oldu 50lilere geçmek baya zorladı yağ azalınca gitmesi baya zor oluyor artk eski si gibi kolayca verilmiyorYag oranı azildikca kilo verme hızı düşüyor. O yüzden sabırlı olacaksın
Bu güzel bişey o zmnKesinlikle çok doğru bizde macigk ile aynı konuda çok zorlandık hatta bir iki deneyip vazgeçmişliğmiz oldu 50lilere geçmek baya zorladı yağ azalınca gitmesi baya zor oluyor artk eski si gibi kolayca verilmiyorMehfam
Evet kesinlikle öyle canımBu güzel bişey o zmn
Ama kendi irademle yaptım. Diğerine zorlanıyordumSen bazlamayla cig köfte icin kiyameti kopar sonra git pizza kek ye cik cık cıkdamak zevki tabii
Canımİyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
Batsın bu dünya.. 200 puan nedir ya zalım hayat.. korudan bu saate kadar giremedim :) geldim yıkıldım
MerhabaKızlar merhaba benide araniza alırmısınız
Ama kendi irademle yaptım. Diğerine zorlanıyordumaslında planda bu yoktu ama arkadaşım da pizza söyleriz diye düşünmüş ben de açtım yememezlik edemedim. Keke gelince ona da mazeretim var evde hurmalı yulaf ezmeli toplarla idare ediyorum ama orada görünce gömdüm resmen. Tatlı isteğim hala geçmedi regl olamıyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim :) bende mazeret çok
Sana bi teklifim var vazgecmeden yazayım
Hala 60 a dusmek istiyormusun?
Senide benide kaçamaklar dan kurtaricak bu.
Resmen kendi topuguma sıkıyorum.
Sana meydan okuyorum
Sen 60a inicen bende listeye giricem.
Haftada senin verdiğinin 5 te birini vermeyi hedefliyorum malum 3 kilo bile verebiliyorsun
Evde spora baslayip suyuda arttirmam laxim.
Haftaya bende regl bekliyorum ama olsun sende bekliyosun nasil olsa
Böylece menude yazarim belki ,once defterime
Ne dersinn
Ama kendi irademle yaptım. Diğerine zorlanıyordumaslında planda bu yoktu ama arkadaşım da pizza söyleriz diye düşünmüş ben de açtım yememezlik edemedim. Keke gelince ona da mazeretim var evde hurmalı yulaf ezmeli toplarla idare ediyorum ama orada görünce gömdüm resmen. Tatlı isteğim hala geçmedi regl olamıyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim :) bende mazeret çok
Hosgeldin, nick tanidik geldi ama animsayamadim
Kızlar kendimi tanitayim 35 yaşındayım iki çocuğum var hamileyken çok kilo aldım diyetisyenle verdim sonra kk ya geldim 1.takımdan mezun oldum sonra 14.takim tabi iki takimda kapandı sonra 5.Takımdan da mezun oldum eski mezunlardanım yani o zaman morordek vardı takım kaptanı yine burdan mezun olmak istiyorum kilom 62 falan tartılmadım iki haftadır ama 58 e düşmek istiyorum fitblondeyle 1.takımdan beri arkadaşız o da buraya gelince bende geldimhepimiz hedefimize ulaşırız umarım
Rabbim hayırlı rızık kapilari acsin
İyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
Tekrar Hoşgeldin canım arkadaşımhadi bakalım bu son 4-5 kiloyu da yine birlikte motive olarak mutlu mutlu atıcaz yaşasııınnnn
Hosbulduk kızlarHoşgeldin canım ben de hatırladım seni kısa sürede mezun olmuştun bize geldikten sonra.
İnşallah hedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın canım
Merhaba hosbuldumMerhaba
Hoşgeldin aramıza
Geçmiş olsun, Allah şifa versin İnşaAllahKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Aa geçmiş olsun. Bizi de haberdar edin..Allahim kolaylastirsin isleriniziKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?