- 23 Mart 2016
- 31.058
- 92.329
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.041
Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız
Bugün artı ile uyandım bendeInsallah canim. Ben tam 5 hafta 100 gr la gittim. Sende vazgeçme olacaktır illaki
Değiştirebilirsin canım
HoşgeldiinKızlar merhaba benide araniza alırmısınız
Aaa beni tanıdım dimi
Magick de sizle mezun olmuş diye biliyorum canım
Evet evet ama mezuniyet sonrası yine gelmişti sankiMagick de sizle mezun olmuş diye biliyorum canım
Düşündüm de, değiştirmem demek pes etmek, ümitsizlik yapmak olur. çabalıcam İnşaAllah. Aynı dursun cnmDeğiştirebilirsin canım
Selam canım bende inan kendimden daha çok mutlu oldum özellikle bu hafta bu eksiği görmeye çok ihtiyacin vardı sankiİyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
Yok canim mezun olduktan sonra gelmedim 62 diye biliyorum canım da iki yada 3 haftadır tartılmadım almış olabilirimEvet evet ama mezuniyet sonrası yine gelmişti sankikaristiyorda olabilirim :) güncel kilon ne magickk
Tekrar Hoşgeldin canım arkadaşımKızlar kendimi tanitayim 35 yaşındayım iki çocuğum var hamileyken çok kilo aldım diyetisyenle verdim sonra kk ya geldim 1.takımdan mezun oldum sonra 14.takim tabi iki takimda kapandı sonra 5.Takımdan da mezun oldum eski mezunlardanım yani o zaman morordek vardı takım kaptanı yine burdan mezun olmak istiyorum kilom 62 falan tartılmadım iki haftadır ama 58 e düşmek istiyorum fitblondeyle 1.takımdan beri arkadaşız o da buraya gelince bende geldimhepimiz hedefimize ulaşırız umarım
Ödem olabilir. Menülerin çok az suyumu az iciyorsun acabaBugün artı ile uyandım bendeanlamadım neden böyle. O kadar da az yiyorum. 1000 kalori üstüne çıkmadım mesela dün. 800 küsür de kaldı. Anlamıyorum neden böyle oldum
Dün yazmayı unutmuşum ama 2 buçuk litre içtim aslında. İçine elma ve limon dilimledim.Ödem olabilir. Menülerin çok az suyumu az iciyorsun acaba
Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız
Hoşgeldin canım ben de hatırladım seni kısa sürede mezun olmuştun bize geldikten sonra.Aaa beni tanıdım dimicanım mezun olmuştum 60 kiloyla şimdiki hedefim 58 inşallah
Umutsuzluğa kapılma bekle bakalım bu hafta olmazsa haftaya beslenme düzenini değiştirirsinDün yazmayı unutmuşum ama 2 buçuk litre içtim aslında. İçine elma ve limon dilimledim.
İnşaAllah tekrar vermeye başlarımUmutsuzluğa kapılma bekle bakalım bu hafta olmazsa haftaya beslenme düzenini değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?