Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kendimi tanitayim 35 yaşındayım iki çocuğum var hamileyken çok kilo aldım diyetisyenle verdim sonra kk ya geldim 1.takımdan mezun oldum sonra 14.takim tabi iki takimda kapandı sonra 5.Takımdan da mezun oldum eski mezunlardanım yani o zaman morordek vardı takım kaptanı yine burdan mezun olmak istiyorum kilom 62 falan tartılmadım iki haftadır ama 58 e düşmek istiyorum fitblondeyle 1.takımdan beri arkadaşız o da buraya gelince bende geldim hepimiz hedefimize ulaşırız umarım

Selam canım bende inan kendimden daha çok mutlu oldum özellikle bu hafta bu eksiği görmeye çok ihtiyacin vardı sanki şimdi adim adim birlikte ilerleyeceğiz yüklerini attıkça agrilarinda azalacak inşallah. Sende hakkını helal et burda herşey karşılıkli iyi ki aramızdasin senin ilerleyişini görmek beni heyecanlandırıyor
Esin içinde hayırlısı olsun Allah'tan bozmayın morallerinizi

Evet evet ama mezuniyet sonrası yine gelmişti sanki karistiyorda olabilirim :) güncel kilon ne magickk
Yok canim mezun olduktan sonra gelmedim 62 diye biliyorum canım da iki yada 3 haftadır tartılmadım almış olabilirim yarın tartılayım tartının pili bitmiş bugün alicam

Tekrar Hoşgeldin canım arkadaşım hadi bakalım bu son 4-5 kiloyu da yine birlikte motive olarak mutlu mutlu atıcaz yaşasııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…