- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.101
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini bildirebilir misin buraya. Bir de kendini tanıtırsan çok seviniriz. Kaç kilosun hedef kaç...Kolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
Hoşgeldin canımBen Hacer 22 yaşındayım 83 dan 73 e düstüm geçen ay spora başladım dogum kilolarımı veriyorum hedefim 65 boyum 168
Hoşbulurum inşallahHoşgeldin canım
Geçmiş olsun. Dikkat et boş ver evi falan önemli olan sağlığınKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Var var gidi hareketleri var olmaz mıBen gölgesel yapamıyorum şu an ağrımayan tek bölgem kafam.. kafa egzersizi de yok maalesef :)
Hosbuldum canımHoşgeldin canım
Aa geçmiş olsun. Bizi de haberdar edin..Allahim kolaylastirsin islerinizi
Geçmiş olsun. Dikkat et boş ver evi falan önemli olan sağlığın
çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi dikkatli ol
Canım benim çok geçmiş olsun. İnan merakla bekliyorum mr sonuçlarını senden iyi haber almayı. Ne olur sen de biraz dikkat et kendine.
Geçmiş olsun canım. Boşver evi hiç bir şey senden önemli değil. Umarım sadece yorgunluktadır MR da her şey yolunda çıkar
Çok geçmiş olsun kendini yıpratma bu kadar bişeyde eksik olsun de bi nefeslen soluklan
Gecmis olsun neyiniz var neden bayildiniz bir hastaliginiz mi var
Ya kuzum çok yukleniyorsun kendine acil sana yardımci lazım hem bu taşınma sürecinde destek olur hemde Allah korusun yine bir bayılma durumunda tek olmazsın yok mu kardeş abla anne ? Gelebilecek birileri çok geçmiş olsun
Öncelikle gecmis olsun.bunu kendine neden yapiyorsun canim.herseyi sen yapmak zorunda degilsin, mükemmel olmasada olur eksik kalsin,varsin gec olsun.cocuklarina sen lazimsin diger seyler degil
İlacı dinlenmekse mecbur yatacaksın kuzum. Evladın bi daha aynı korkuları yaşamasın. Herşey zamanla olur. Yada olduğu kadar olsun. Sağlığın herşeyden önemliSagol canim benim. Bende korktum daha iyilesmemisim. Emar icin istersen hemen cekelim istersen 2 ay bekle dediler .bekliyecegim cünkü diger ilacli emar 4 ay önceydi en azindan 6 ay gecmeli. Isin dogrusu malak gibi yatiyorum. Benim bu hastalik yatarak iyilesme ihtimali var Allah tan
Günaydın herkese.
Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
İlacı dinlenmekse mecbur yatacaksın kuzum. Evladın bi daha aynı korkuları yaşamasın. Herşey zamanla olur. Yada olduğu kadar olsun. Sağlığın herşeyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?