Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini bildirebilir misin buraya. Bir de kendini tanıtırsan çok seviniriz. Kaç kilosun hedef kaç...

kızlar bugün büyük bir sınav atlattım altın günüüm vardı giderken brokoli karnıbahar havuç haşladım onu götürdüm ev sahibi kereviz salatası patates salatası barbunya pilaki lahana yaprak sarma dolma ve bir sürü börek ve tatlı vardı 3 çeşit ama ben ne yaptım bolca haşlanmış sebze ve kereviz salatası yedim 1 kaşık barbunya ve patates salatası aldım diğerlerinin tadına bile bakmadım bugün tek öğün yaptım o da günde yediğim yemek yanında 1 avuç da badem fındık yedim o kadar ısrar beni hiç etkilemedi

Geçmiş olsun. Dikkat et boş ver evi falan önemli olan sağlığın

Canım benim çok geçmiş olsun. İnan merakla bekliyorum mr sonuçlarını senden iyi haber almayı. Ne olur sen de biraz dikkat et kendine.

Sagol canim benim. Bende korktum daha iyilesmemisim. Emar icin istersen hemen cekelim istersen 2 ay bekle dediler .bekliyecegim cünkü diger ilacli emar 4 ay önceydi en azindan 6 ay gecmeli. Isin dogrusu malak gibi yatiyorum. Benim bu hastalik yatarak iyilesme ihtimali var Allah tan

K.v 5 dakka mesafede canim ama gelse daha cok yük oluyor. Yemegini önüne koy cayini kahvesini ver yatagini aç topla gram yardimi olmaz. aksama kadar tv izler. Annemde 6 saat mesafede dügün telasi var diye haber vermedim kadin hırpalanmasin diye. Esimin akrabalari var ama iyiyken gelirler hastayken hicbiri ortada olmaz. Teyzem var genc dügün sonrasi o gelip evi yerlestirecek. Nakliyeciler evi tasiyacak esim genel olarak yerlestirecek sonra teyzem detayli yerlestirecek . Insallah bu günlerde gecicek

Öncelikle gecmis olsun.bunu kendine neden yapiyorsun canim.herseyi sen yapmak zorunda degilsin, mükemmel olmasada olur eksik kalsin,varsin gec olsun.cocuklarina sen lazimsin diger seyler degil

Haklisin canim oglum cok agladi hastanede yikti ortaligi annem ölecekmi diye. Bende çevremdekilerde alismis herseyi kendimin yapmasina ama dikkat edicem artik

İlacı dinlenmekse mecbur yatacaksın kuzum. Evladın bi daha aynı korkuları yaşamasın. Herşey zamanla olur. Yada olduğu kadar olsun. Sağlığın herşeyden önemli

Günaydın herkese .

Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.

Cok gecmis olsun canim ilerletmeden ilac kullan bu yil gripler ilacsiz gecmiyor. Elma sirkesi kullan bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…