Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle gecmis olsun.bunu kendine neden yapiyorsun canim.herseyi sen yapmak zorunda degilsin, mükemmel olmasada olur eksik kalsin,varsin gec olsun.cocuklarina sen lazimsin diger seyler degil

Geçmiş olsun duzelmedin mi halen
Bize mahcup olunacak bir durum yok canım kendini daha iyi hissettiğinde bekleriz rahat ol sen ama sakın diyeti bırakma olur mu
Tesekkur ederimm :) ben ayrildigim kiloma dojene kafar ara ara geleyim alismaya calisayim :)

Ya kuzum çok yukleniyorsun kendine acil sana yardımci lazım hem bu taşınma sürecinde destek olur hemde Allah korusun yine bir bayılma durumunda tek olmazsın yok mu kardeş abla anne ? Gelebilecek birileri çok geçmiş olsun

Gecmis olsun neyiniz var neden bayildiniz bir hastaliginiz mi var

Çok geçmiş olsun kendini yıpratma bu kadar bişeyde eksik olsun de bi nefeslen soluklan

Çok geçmiş olsun canm
Hosbulduk kızlar blonde ambition bu sefer şu 5 leri görelim canım kardelen bende seni hatırladım evet inşallah bu seferde hedefimi görürüm
5ler bizi bekliyor bu kez bizden kaçamazlar

Geçmiş olsun canım. Boşver evi hiç bir şey senden önemli değil. Umarım sadece yorgunluktadır MR da her şey yolunda çıkar

Kolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
Kurallar gereği Watsapp grubu yasak diye biliyorum

Canım benim çok geçmiş olsun. İnan merakla bekliyorum mr sonuçlarını senden iyi haber almayı. Ne olur sen de biraz dikkat et kendine.

çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…