- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.081
Öncelikle gecmis olsun.bunu kendine neden yapiyorsun canim.herseyi sen yapmak zorunda degilsin, mükemmel olmasada olur eksik kalsin,varsin gec olsun.cocuklarina sen lazimsin diger seyler degilKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Tesekkur ederimm :) ben ayrildigim kiloma dojene kafar ara ara geleyim alismaya calisayim :)Geçmiş olsun duzelmedin mi halen
Bize mahcup olunacak bir durum yok canım kendini daha iyi hissettiğinde bekleriz rahat ol senama sakın diyeti bırakma olur mu
Kizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Gecmis olsun neyiniz var neden bayildiniz bir hastaliginiz mi varKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Çok geçmiş olsun kendini yıpratma bu kadar bişeyde eksik olsun de bi nefeslen soluklanKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Çok geçmiş olsun canmKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Hosbulduk kızlarblonde ambition bu sefer şu 5 leri görelim canım kardelen bende seni hatırladım evet inşallah bu seferde hedefimi görürüm
Geçmiş olsun canım. Boşver evi hiç bir şey senden önemli değil. Umarım sadece yorgunluktadır MR da her şey yolunda çıkarKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Ben gölgesel yapamıyorum şu an ağrımayan tek bölgem kafam.. kafa egzersizi de yok maalesef :)
Kurallar gereği Watsapp grubu yasak diye biliyorumKolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
AA dogrudur iyiki söylediniz ozamn burada motive olurumKurallar gereği Watsapp grubu yasak diye biliyorum
Canım benim çok geçmiş olsun. İnan merakla bekliyorum mr sonuçlarını senden iyi haber almayı. Ne olur sen de biraz dikkat et kendine.Kizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi dikkatli olKizlar iyi aksamlar en sonunda dün bu yogunluk ve stresten kişturmacadan sonra patladim. Dün akşam bir anda wc de bayilmisim esim isteydi sürüne sürüne salonda telefonla esimi aradim ölüyorum diye hemen gelip hasraneye götürdü.tansiyon 8/3 resmen ruhum bedenimden cikip geri geldi. Acil beyin emari istediler ama özele güvenmiyorum haftaya kendi doktoruma gidicem. Evin içi dandini ...
Hoşgeldin canımMerhaba hosbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?