Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bazlamayla cig köfte icin kiyameti kopar sonra git pizza kek ye cik cık cık damak zevki tabii

Ben kaç gündür hastalıktı bilmem ne gelemiyorum her gün mahcup oluyorum sizlere biraz daha kendi halimde takılayım olmaz mı size ayıp ediyorum çünkü ..
Geçmiş olsun duzelmedin mi halen
Bize mahcup olunacak bir durum yok canım kendini daha iyi hissettiğinde bekleriz rahat ol sen ama sakın diyeti bırakma olur mu

Tesekkur ederim sevgili emnis

İyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün

Teşekkür ederimm ikimiz için de tekrar gelmez inşallah öyle zor süreçler

Azmettin başardın canım helal sana. Aynen böyle devam.
Eşinin işe giremrmesine üzüldüm. İnşallah istediği gibi bi iş bulur en yakın zamanda. Ne demek olduğunu bilirim çünkü.

Maşallah.. Devamı gelir artık. Geçmiş olsun ve hayırlı rızık kapıları açılsın, bu sıkıntıdan biran önce feraha eresiniz İnşaAllah

2 li rakamları gormene senin kadar inan bizde çok sevindik. Inşallah devamı da gelecek. Sana iyi bir motivasyon oldu bu esin içind e hayırlısı neyse o olsun diyelim. Inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…