- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.021
Sen bazlamayla cig köfte icin kiyameti kopar sonra git pizza kek ye cik cık cıkSabah ; 2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir 5 zeytin 2 ceviz
ara; sütlü kahve
öğlen ; 3 dilim pizza, 1 bardak zero ( 4 peynirli ortaboy pizzanın yarısını hüplettim)
ara; 1 sade Türk kahvesi 1 dilim kek
ara; 1 avuç fındık
Akşam ; 3 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi yarım muz tarçın
2 lt su
Spor yok
Darisi basimaaÇok şükür ya ama çok iyi geldi bıkmıştım artık psikolojik olarak ilaç gibi geldi
Geçmiş olsun duzelmedin mi halenBen kaç gündür hastalıktı bilmem ne gelemiyorum her gün mahcup oluyorum sizlere biraz daha kendi halimde takılayım olmaz mı size ayıp ediyorum çünkü ..
Canım ekleyecektim emnis eklemiş kızlae tebrik ediyorum hepinizi yeniden haftasonu fazla giremeyebilirim fırsat bulursam uğrarımHemen paylasayim kaptanim..nerede yaziyorum link paylasabilir misiniz
Tesekkur ederim sevgili emnisBurada :))
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Hiç spor yapamadan birinci olan takımdayım ortim sağolsun C Cagrihilal1Buyrun spor tablomuzabireysel de 1. 1868 puanla C Cagrihilal1 canim tebrik ederim ilk defa karşılığını gordun ❤ vee Yine biz yes fit tebrikler kizlar ❤❤
Eki Görüntüle 2597883
Sizi de tebrik ederim birincimiz de var artık sırtımız yere gelmezTesekkur ederim sevgili emnis
Teşekkür ederimm ikimiz için de tekrar gelmez inşallah öyle zor süreçlerpawlover ben 15.şubat haftasini kacirmisim..o donem boraz kolay olmayan bir surrcten geciyirdum..keza senin icin de kolay olmayan bir surec varmis..hem gecmis olsun dileklerimi hem de o haftaki birinciligin icin tebriklerimi lutfen kabul et
Azmettin başardın canım helal sana. Aynen böyle devam.İyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
Maşallah.. Devamı gelir artık. Geçmiş olsun ve hayırlı rızık kapıları açılsın, bu sıkıntıdan biran önce feraha eresiniz İnşaAllahİyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Bu arada eşim işe girecekti ya giremiyor dipnot paylaşayım. Bu gün belli oldu. Her şey üst üste geldi bu gün
2 li rakamları gormene senin kadar inan bizde çok sevindik. Inşallah devamı da gelecek. Sana iyi bir motivasyon oldu buİyi geceler kızlar bu gün 2 hanelileri gördüm ya içimde değişik bir mutluluk var pek giremedim hem çok yoğundum hem de bu gün migrenim tuttu. Burada sizlerle olmayı seviyorum. Hepinizin benim üzerimde emeği var. Hakkınızı helal edin. Kendi başıma başaramadığım şeyleri başarıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyo.
.
.
Sen bazlamayla cig köfte icin kiyameti kopar sonra git pizza kek ye cik cık cıkdamak zevki tabii
Insallah canim. Ben tam 5 hafta 100 gr la gittim. Sende vazgeçme olacaktır illakiDarisi basimaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?