Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam basladik bile

Kolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
Hosgeldiniz

Aynen canim biranda iyilestim sandim ama daha iyilesmemisim.zaten doktor 2 yil kontrollü yasayacaksin demisti.
Bütün bunlar omurganla ilgili yasadigin sorundanmi kaynaklaniyor canm bide kalp sorunun vardı sanirim

Bütün bunlar omurganla ilgili yasadigin sorundanmi kaynaklaniyor canm bide kalp sorunun vardı sanirim

Kalbimde problem yok sukür ama omiriligim yirtildı beyin sıvım boşaldi 3 operasyon gecirdim.

Bir tanidik var çok ihtiyaci var gel temizle para vereyim diyicem. insallah kabul eder yoksa esim ben yaparim dedi. Takmiyorum artik hersey olacagina variyor zaten

Günaydın herkese .

Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Gecmis olsun canım hemen gargaraya baslasaydin,sende yorma kendini corba salata yemek ne varsa onu yesinler zaten hastasin

Bir tanidik var çok ihtiyaci var gel temizle para vereyim diyicem. insallah kabul eder yoksa esim ben yaparim dedi. Takmiyorum artik hersey olacagina variyor zaten
Onyemizlesin, esin yemek yapsin sen gosterirsin,haftada bir cagirirsin kadini napcan kuzum hersey insanlar icin buda gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…