- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.121
Geçmiş olsun hemencik geçsin gitsinGünaydın herkese.
Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Gecmis olsun tekrar dikkat edin kendinizeCok tesekkür ederim canim. Intrakraniyel hipotansiyon hastasiyim.
Tamam basladik bileTamam varım ben bugün oluyorum. Bir ay sonraki hedefim 62 olacaktı benim de ama seni mi kıracağım 60 olsun. Bu ikimizi de motive edecektir bence.. iki ileri bir geri yapmaktan sıkıldım ben de.. süper oldu bu.. hadi uygulayalım :)Leyl-i-fer
HosgeldinizKolay gelsin arkadaşlar saglıkla zayıflayın inşallah bende bu gruba girebiliyorum degil mi birde acaba birde bura haricinde bildiğiniz WhatsApp grubu falan var mı motive amaçlı olup sitemiz
Geçmiş olsun kuzum yaGünaydın herkese.
Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Bütün bunlar omurganla ilgili yasadigin sorundanmi kaynaklaniyor canm bide kalp sorunun vardı sanirimAynen canim biranda iyilestim sandim ama daha iyilesmemisim.zaten doktor 2 yil kontrollü yasayacaksin demisti.
Bütün bunlar omurganla ilgili yasadigin sorundanmi kaynaklaniyor canm bide kalp sorunun vardı sanirim
Umutumut82 canım kimseye değil sen oğluna lazımsın dinlen yıpratma kendini Allah işlerinizi aksatmadan su gibi yürütsun inşallah yeni evinde temizlgini çok dert etme ne yapalım kirliyse yum gözünü biraz canından kıymetli mi yapma
Gecmis olsun canım hemen gargaraya baslasaydin,sende yorma kendini corba salata yemek ne varsa onu yesinler zaten hastasinGünaydın herkese.
Ve buda tansiyon dusuklugumu yapiyo, kesinlikle kendini koruman lazimKalbimde problem yok sukür ama omiriligim yirtildı beyin sıvım boşaldi 3 operasyon gecirdim.
Ay inşallah canım olmadı bir kaç kişiye daha sordurun bakalımBir tanidik var çok ihtiyaci var gel temizle para vereyim diyicem. insallah kabul eder yoksa esim ben yaparim dedi. Takmiyorum artik hersey olacagina variyor zaten
Ve buda tansiyon dusuklugumu yapiyo, kesinlikle kendini koruman lazim
Onyemizlesin, esin yemek yapsin sen gosterirsin,haftada bir cagirirsin kadini napcan kuzum hersey insanlar icin buda gecicekBir tanidik var çok ihtiyaci var gel temizle para vereyim diyicem. insallah kabul eder yoksa esim ben yaparim dedi. Takmiyorum artik hersey olacagina variyor zaten
Ay inşallah canım olmadı bir kaç kişiye daha sordurun bakalım
Cokmus, o kadar oldumu fiyatlar,yarim gun al,merdiven silen birine teklif et,allah yardimcin olsunBir kadina sordum 400 istedi yuhhh dedim icimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?