- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.141
Cokmus, o kadar oldumu fiyatlar,yarim gun al,merdiven silen birine teklif et,allah yardimcin olsun
Şirket falan olunca pahalı oluyor ama tek çalışan kadınlar 200 e falan geliyorlar galiba benim komşu öyle veriyorAynen canim bende sok oldum
Şirket falan olunca pahalı oluyor ama tek çalışan kadınlar 200 e falan geliyorlar galiba benim komşu öyle veriyor
Aynen 200e geliyorlar canım o abartmış fiyatıAynen canim bende sok oldum
Şirket falan olunca pahalı oluyor ama tek çalışan kadınlar 200 e falan geliyorlar galiba benim komşu öyle veriyor
Benim tansiyon hep 7-8 en yüksek 9, önce neden bayıldığını anlamadım baktım ben anormalmişimUmutumut82 dikkat et kendine
Benim hep 7 3, 8 3, 9 6 doktora gittim baş dönmelerim için ama beni çok kısıtlamıyo normal oluyorum. Hipotansiyon ileri yaşta çok rahat edersin dedi. Başım dönünce oturup bekliyorum şimdi sadeceBenim normalde kücük 7 8 büyük 11 12 oluyordu. Bu sefer kücük 3 e büyük 8 e düsmüs valla ruhum bedenimden cikip geri geldi resmen. Sende dikkat et Allah muhafaza
Aynen 200e geliyorlar canım o abartmış fiyatı
Benim hep 7 3, 8 3, 9 6 doktora gittim baş dönmelerim için ama beni çok kısıtlamıyo normal oluyorum. Hipotansiyon ileri yaşta çok rahat edersin dedi. Başım dönünce oturup bekliyorum şimdi sadece
Ay aslında olabilir. Kilo alınca hemen gıdı çıkar bende zaten.Var var gidi hareketleri var olmaz mı
Süpersin kaptanım insan karar verince önünde gerçekten bir şey duramıyor. Karşılığını da alacaksın umarımkızlar bugün büyük bir sınav atlattım altın günüüm vardı giderken brokoli karnıbahar havuç haşladım onu götürdüm ev sahibi kereviz salatası patates salatası barbunya pilaki lahana yaprak sarma dolma ve bir sürü börek ve tatlı vardı 3 çeşit ama ben ne yaptım bolca haşlanmış sebze ve kereviz salatası yedim 1 kaşık barbunya ve patates salatası aldım diğerlerinin tadına bile bakmadım bugün tek öğün yaptım o da günde yediğim yemek yanında 1 avuç da badem fındık yedim o kadar ısrar beni hiç etkilemedi
Geçmiş olsun canım benim boğaz ağrılarıma sirke çok iyi gelmişti. İlaç içip dinlenmeden de geçmiyor maalesef bu hastalık. İptal etme şansın olmaz mı?Günaydın herkese.
Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Süpersin canım. Bu yarış seni listelere döndürecek beni tedavi öncesi istediğim kiloya getirecek bence..Cherry Mom dun yatmadan 100 kol dambil,500 bacak bolgesel yaptim,bu yaris isi toplar belki beni umutluyum,zira bu sabah artiyi atmisim
Ben liste dışı serseri gibi dolaşıyorum iki ileri bir geri.. sayende toplarlayacağım canım :)Haddim olmayarak meydan okudum denize
Sağol canım başladım dün gece ilaca sirkeli su da içeyim. Sabah hep yaptığım ödem çayından içtim.Cok gecmis olsun canim ilerletmeden ilac kullan bu yil gripler ilacsiz gecmiyor. Elma sirkesi kullan bol bol.
Sağol canım. Bu arada dün gece seni rüyamda gördümGeçmiş olsun hemencik geçsin gitsin
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum ya
Sağol canım Allahtan yemek getircekmiş. Ne zamandır Cemre babaannesinin sarma istiyormuş. O da sarmış getircekmiş ben de ufak tefek bişeyler hazırladımGecmis olsun canım hemen gargaraya baslasaydin,sende yorma kendini corba salata yemek ne varsa onu yesinler zaten hastasin
Sağol canım. Maalesef erteleyemiyorum alınıyorlar. Koşturmacadan hastalığımı unuttum zaten ılık bişeyler içiyorum sürekliGeçmiş olsun canım benim boğaz ağrılarıma sirke çok iyi gelmişti. İlaç içip dinlenmeden de geçmiyor maalesef bu hastalık. İptal etme şansın olmaz mı?
Tabi ki leyliyiKimi tutsak acaba
Sağol canım başladım dün gece ilaca sirkeli su da içeyim. Sabah hep yaptığım ödem çayından içtim.
Sağol canım. Bu arada dün gece seni rüyamda gördüm
Sağol kuzum
Sağol canım Allahtan yemek getircekmiş. Ne zamandır Cemre babaannesinin sarma istiyormuş. O da sarmış getircekmiş ben de ufak tefek bişeyler hazırladım
Sağol canım. Maalesef erteleyemiyorum alınıyorlar. Koşturmacadan hastalığımı unuttum zaten ılık bişeyler içiyorum sürekli
Geçmiş olsun canı. Dikkat et kendine o şekilde tansiyon da duymamıştım hiçCok gecmis olsun canim ilerletmeden ilac kullan bu yil gripler ilacsiz gecmiyor. Elma sirkesi kullan bol bol.
Geçmiş olsun bol su ve daha önce bir doktordan duymuştum. 2 maden suyu içmelisin mineral eksiliyormuş vücuttan onları yerine koymak için hem direncin yükseliyormuşGünaydın herkese.
Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?