Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim tansiyon hep 7-8 en yüksek 9, önce neden bayıldığını anlamadım baktım ben anormalmişim Umutumut82 dikkat et kendine

Benim normalde kücük 7 8 büyük 11 12 oluyordu. Bu sefer kücük 3 e büyük 8 e düsmüs valla ruhum bedenimden cikip geri geldi resmen. Sende dikkat et Allah muhafaza

Benim normalde kücük 7 8 büyük 11 12 oluyordu. Bu sefer kücük 3 e büyük 8 e düsmüs valla ruhum bedenimden cikip geri geldi resmen. Sende dikkat et Allah muhafaza
Benim hep 7 3, 8 3, 9 6 doktora gittim baş dönmelerim için ama beni çok kısıtlamıyo normal oluyorum. Hipotansiyon ileri yaşta çok rahat edersin dedi. Başım dönünce oturup bekliyorum şimdi sadece

Benim hep 7 3, 8 3, 9 6 doktora gittim baş dönmelerim için ama beni çok kısıtlamıyo normal oluyorum. Hipotansiyon ileri yaşta çok rahat edersin dedi. Başım dönünce oturup bekliyorum şimdi sadece

Sen yinede dikkat et benim ameliyattada 7 3 oldu cihaza bagladilar.ameliyathanede cihazlar ötmeye başladi . Senin vucudun alismis ama sen yinede takip et.

Süpersin kaptanım insan karar verince önünde gerçekten bir şey duramıyor. Karşılığını da alacaksın umarım

Günaydın herkese .

Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Geçmiş olsun canım benim boğaz ağrılarıma sirke çok iyi gelmişti. İlaç içip dinlenmeden de geçmiyor maalesef bu hastalık. İptal etme şansın olmaz mı?

Cok gecmis olsun canim ilerletmeden ilac kullan bu yil gripler ilacsiz gecmiyor. Elma sirkesi kullan bol bol.
Sağol canım başladım dün gece ilaca sirkeli su da içeyim. Sabah hep yaptığım ödem çayından içtim.

Geçmiş olsun hemencik geçsin gitsin
Sağol canım. Bu arada dün gece seni rüyamda gördüm

Geçmiş olsun kuzum ya
Sağol kuzum

Gecmis olsun canım hemen gargaraya baslasaydin,sende yorma kendini corba salata yemek ne varsa onu yesinler zaten hastasin
Sağol canım Allahtan yemek getircekmiş. Ne zamandır Cemre babaannesinin sarma istiyormuş. O da sarmış getircekmiş ben de ufak tefek bişeyler hazırladım

Geçmiş olsun canım benim boğaz ağrılarıma sirke çok iyi gelmişti. İlaç içip dinlenmeden de geçmiyor maalesef bu hastalık. İptal etme şansın olmaz mı?
Sağol canım. Maalesef erteleyemiyorum alınıyorlar. Koşturmacadan hastalığımı unuttum zaten ılık bişeyler içiyorum sürekli

Şifa olsun canim. Insanin acısı nerdeyse canıda orda oluyor

Günaydın herkese .

Kızlar fena grip oldum heryerim ağrıyo. Boğazım çok kötü. Bugün kv kp gelecek bi de. Benimse hiç halim yok.
Geçmiş olsun bol su ve daha önce bir doktordan duymuştum. 2 maden suyu içmelisin mineral eksiliyormuş vücuttan onları yerine koymak için hem direncin yükseliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…