Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa hayırlara vesile olsun inşallah nasıl gördün

Merhaba hoşgeldin demedim sanıyorum :)
Korse takanlar genelde çok memnun cidden ise yariyor.mu benim arkadaslarda spora falan korse takip gelirlerdi hep
Kahvaltıyı iyi yapmanın önemide buradan geliyor olsa gerek gun bitişine doğru daha hafif beslenmeyi basarsak kendiliğinden düzene girecek ama genelde uymuyor hele ki çay yanındaki o boşluğa halen alışamadım çay içmiyorum sırf bu yüzden

Yarın ikinci 21 günlük sürece başliyorum..katilmak isteyenler?
Ben isterim ama kaptan ne der bilmiyorum bende 2 gundur seker yemiyorum sadece meyve yedim 2 gundur ekmegi bugun yemim dedim ama cok aciktim normalde 1 ekmek yerdim bugun yarimdan az yedim ve zumba yaptip 300 ip atladim dambilla agirlik calistim

Son düzenleme:
Ben çay olarak kiraz sapı ve kayısı çayı içiyorum ikiside bimde var çok faydasını gördüm tavsiye ederim

Geçmiş olsun bol su ve daha önce bir doktordan duymuştum. 2 maden suyu içmelisin mineral eksiliyormuş vücuttan onları yerine koymak için hem direncin yükseliyormuş
Sağol canım içerim maden suyu da. Bir an önce iyileştim yeterki

Aa hayırlara vesile olsun inşallah nasıl gördün
Çok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
Kuzum rüyamda güya bi video paylaşıyorsun. Videoda siyah bi elbise gitmiştin saçlar sarıydı. Evin çok modern döşenmiş bi evdi. Bi köşede müzik aletleri ve mikrofon vardı. Sen oraya geçiyorsun. Başlıyorsun şarkı söylemeye. Sesin de çok güzelmiş. Şarkının hangi şarkı olduğunu anlamadım ama Türk Sanat müziğiydi.

Bu arada beni rüyam acaba beğendiğiniz eve mi delalet
Hayırlı uğurlu olur inşallah tatlım

Hahaha koptum bir gunde beni gör kuzumyaa madem böyle eve dalalet değil Türk sanat müziği her biseyi söylerim

Güle güle oturun canım..
Teşekkür ederiim
Yaa ne güzel rüyaymış ben şarkı söylemeye bayılırım üniversitede arkadaşlarım çok zorlamışlardı biz çalalım sen söyle diye sesimi de beğeniyolardı ama ben beğenmiyorum iç güveysinden hallice sarı saçlarda yeni gitti kestirdim ombreleri tanıyo musun yoksa beni bi yerlerdeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…