- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.161
Kesinlikle anlaşılmıyor kimi övdün kimi gömdünTabi ki leyliyideniz gibi durup 5000 ip atlayamacagina göre destek olmak lazım
Ovdum mü sövdüm mu belli değil
Aa hayırlara vesile olsun inşallah nasıl gördünSağol canım başladım dün gece ilaca sirkeli su da içeyim. Sabah hep yaptığım ödem çayından içtim.
Sağol canım. Bu arada dün gece seni rüyamda gördüm
Sağol kuzum
Sağol canım Allahtan yemek getircekmiş. Ne zamandır Cemre babaannesinin sarma istiyormuş. O da sarmış getircekmiş ben de ufak tefek bişeyler hazırladım
Sağol canım. Maalesef erteleyemiyorum alınıyorlar. Koşturmacadan hastalığımı unuttum zaten ılık bişeyler içiyorum sürekli
Geçmiş olsun canı. Dikkat et kendine o şekilde tansiyon da duymamıştım hiç
Kesinlikle anlaşılmıyor kimi övdün kimi gömdünama bence sen ikimiz de tutuyorsun :)
Oooo super hayırlı olsun kuzumÇok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
simdiden hayırlı olsun canimÇok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
TeşekkürleerOooo super hayırlı olsun kuzum
Teşekkür ederiimmsimdiden hayırlı olsun canim
Merhaba hoşgeldin demedim sanıyorumKızlar gününüz nasıl geçti benim Bugun spor yoktu sıkılaştırıcımı sürüp korsemi takip çılgınlar gibi temizlik yaptım ter attım akşam yemegindr ekmek yemedm azıcık pilav dedim çok ihtiyacım vardı çünkü kahvaltı öglen hafif tutmuştum
Ben isterim ama kaptan ne der bilmiyorum bende 2 gundur seker yemiyorum sadece meyve yedim 2 gundur ekmegi bugun yemim dedim ama cok aciktim normalde 1 ekmek yerdim bugun yarimdan az yedim ve zumba yaptip 300 ip atladim dambilla agirlik calistimYarın ikinci 21 günlük sürece başliyorum..katilmak isteyenler?
Merhaba hoşgeldin demedim sanıyorum
Korse takanlar genelde çok memnun cidden ise yariyor.mu benim arkadaslarda spora falan korse takip gelirlerdi hep
Kahvaltıyı iyi yapmanın önemide buradan geliyor olsa gerek gun bitişine doğru daha hafif beslenmeyi basarsak kendiliğinden düzene girecek ama genelde uymuyorhele ki çay yanındaki o boşluğa halen alışamadım çay içmiyorum sırf bu yüzden
[/QUOTE
hoşbuldum bence korse daha sıkı tutup terletiyo ben önceden sterç film sarardm cayın yanında bende tatlı çerez bisküvi falan çok arıyorum
Ben çay olarak kiraz sapı ve kayısı çayı içiyorum ikiside bimde var çok faydasını gördüm tavsiye ederimMerhaba hoşgeldin demedim sanıyorum:)
Korse takanlar genelde çok memnun cidden ise yariyor.mu benim arkadaslarda spora falan korse takip gelirlerdi hep
Kahvaltıyı iyi yapmanın önemide buradan geliyor olsa gerek gun bitişine doğru daha hafif beslenmeyi basarsak kendiliğinden düzene girecek ama genelde uymuyorhele ki çay yanındaki o boşluğa halen alışamadım çay içmiyorum sırf bu yüzden
Güle güle oturun canım..Çok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
İçinde sinameki var.mi canım ? O bende çok gaz sıkışması yapiyordaBen çay olarak kiraz sapı ve kayısı çayı içiyorum ikiside bimde var çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Sağol canım içerim maden suyu da. Bir an önce iyileştim yeterkiGeçmiş olsun bol su ve daha önce bir doktordan duymuştum. 2 maden suyu içmelisin mineral eksiliyormuş vücuttan onları yerine koymak için hem direncin yükseliyormuş
Aa hayırlara vesile olsun inşallah nasıl gördün
Kuzum rüyamda güya bi video paylaşıyorsun. Videoda siyah bi elbise gitmiştin saçlar sarıydı. Evin çok modern döşenmiş bi evdi. Bi köşede müzik aletleri ve mikrofon vardı. Sen oraya geçiyorsun. Başlıyorsun şarkı söylemeye. Sesin de çok güzelmiş. Şarkının hangi şarkı olduğunu anlamadım ama Türk Sanat müziğiydi.Çok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
Hahaha koptum bir gunde beni gör kuzumyaa madem böyle eve dalaletKuzum rüyamda güya bi video paylaşıyorsun. Videoda siyah bi elbise gitmiştin saçlar sarıydı. Evin çok modern döşenmiş bi evdi. Bi köşede müzik aletleri ve mikrofon vardı. Sen oraya geçiyorsun. Başlıyorsun şarkı söylemeye. Sesin de çok güzelmiş. Şarkının hangi şarkı olduğunu anlamadım ama Türk Sanat müziğiydi.
Bu arada beni rüyam acaba beğendiğiniz eve mi delalet
Hayırlı uğurlu olur inşallah
Teşekkür ederiimGüle güle oturun canım..
Yaa ne güzel rüyaymışSağol canım içerim maden suyu da. Bir an önce iyileştim yeterki
Kuzum rüyamda güya bi video paylaşıyorsun. Videoda siyah bi elbise gitmiştin saçlar sarıydı. Evin çok modern döşenmiş bi evdi. Bi köşede müzik aletleri ve mikrofon vardı. Sen oraya geçiyorsun. Başlıyorsun şarkı söylemeye. Sesin de çok güzelmiş. Şarkının hangi şarkı olduğunu anlamadım ama Türk Sanat müziğiydi.
Bu arada beni rüyam acaba beğendiğiniz eve mi delalet
Hayırlı uğurlu olur inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?