- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.181
teşekkür ederimm darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Canim ben ilkinde 2 hafta meyve ve kuru meyve de yedim..ama baya kisitliydi..mesela 1 dilim portakal ( 2 dilim mandalina, 1 dilim elma vb.) yediysem o gun baska meyve ya da kuru meymve yemedim.. ya da gunluk 21 adet en kucuk kuru uzum yediysem de meyve yemedimdi..son hafta da ise bunlari da kesmeye karar verdim..nrmyn şekersiz 21e katılmak isterimm, meyve de mi yok? Neleri yemiyorsun?
Bulgur falan da mı yokCanim ben ilkinde 2 hafta meyve ve kuru meyve de yedim..ama baya kisitliydi..mesela 1 dilim portakal ( 2 dilim mandalina, 1 dilim elma vb.) yediysem o gun baska meyve ya da kuru meymve yemedim.. ya da gunluk 21 adet en kucuk kuru uzum yediysem de meyve yemedimdi..son hafta da ise bunlari da kesmeye karar verdim..
Bunun disinda ekmek pilav makarna bugday ve turevleri irmik vb. de yemedim..
Aksam yedin mi ayrica ekmek kuzum.yemediysen sıkınti yokCherry Mom menülerimi yazamadım kaç gündür ama kaçamağım yok, dün öğlen kendim burger yaptım onun ekmeğini kaçamak sayar isek cezamı alayım
Cıks akşam yemedim ama sabah yemiştim bi dilimAksam yedin mi ayrica ekmek kuzum.yemediysen sıkınti yok
Hayirli olsun canimÇok şükür bi ev beğendik kızlar nasipse alcaz inşallah yarın işlemlere başlıyoruz
Allah sana da nasip etsin canim benim
Hahaha koptum bir gunde beni gör kuzumyaa madem böyle eve dalaletdeğil Türk sanat müziği her biseyi söylerim
Yoook..pilav yook bulgur yoook ekmek yook bugday ve urunleri yook mısır erkmegi yoookBulgur falan da mı yok
Of ofYoook..pilav yook bulgur yoook ekmek yook bugday ve urunleri yook mısır erkmegi yoook
Totalde normal benceCıks akşam yemedim ama sabah yemiştim bi dilim
Kayısı da karısık yazıyo ama içlerinde başka ne var biliyorumİçinde sinameki var.mi canım ? O bende çok gaz sıkışması yapiyorda
Başlıyım bakim bende deniyim yapabilir miyim emin değilim ama meyvesiz yapamayabilirimYoook..pilav yook bulgur yoook ekmek yook bugday ve urunleri yook mısır erkmegi yoook
Sallama çay mı? Ay marka versem bişey olur mu acabası internette bişey gördüm bi markada sakinleştirici var vs diye cidden üç markayı açtım sadece bahsi geçen şey o markada vardı içme dicem ama veriyim mi markaKayısı da karısık yazıyo ama içlerinde başka ne var biliyorum
Evet ya bende duydumBaşlıyım bakim bende deniyim yapabilir miyim emin değilim ama meyvesiz yapamayabilirim
Sallama çay mı? Ay marka versem bişey olur mu acabası internette bişey gördüm bi markada sakinleştirici var vs diye cidden üç markayı açtım sadece bahsi geçen şey o markada vardı içme dicem ama veriyim mi marka
Ben merakımdan evde vardı açtım üçünü de cidden öyle çıktı ne amaçla koyuldu bilmiyorum ama cidden varEvet ya bende duydum
Açmak hiç aklıma gelmedi de direk attım. Bi açaydım olurmuşBen merakımdan evde vardı açtım üçünü de cidden öyle çıktı ne amaçla koyuldu bilmiyorum ama cidden var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?