Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Melisa gibi bişey mi.var ilaç gibi.mi.verebilirsin kuzum.reklam.yapmiyorsun sonuçta

Melisa gibi bişey mi.var ilaç gibi.mi.verebilirsin kuzum.reklam.yapmiyorsun sonuçta
Doğadan markasıydı canım böyle içinde beyaz sanki hap kırmışsın gibi beyaz parçacıklar vardı. Uyuşturucu sakinleştirici diyodu. Melisa olduğunu sanmıyorum. Liptonu açtım onda hiç bişey yoktu. Doğuşta da yoktu

Ayyy inanmıyorum. Tanımıyorum valla kuzum şimdi gördüğüm rüyaya şaşırdım . Rüyamdaki gibiyse sesin, gerçekten güzeldir.

Ayyy inanmıyorum. Tanımıyorum valla kuzum şimdi gördüğüm rüyaya şaşırdım . Rüyamdaki gibiyse sesin, gerçekten güzeldir.
Böyle imkan olsa topluca bi yeşilçay partisi yapsak tanışsak ne tatlış olurduk

Menülerin gerçekten şahane nasıl o
Doyuyorsun anlamıyorum ama patatesi kahvaltılarında çok görüyorum az yağla da olsa kızarıyor ve patatesin şeker oranı yükseliyor. Patates yerine yumurta yemeyi bi kaç gün denesen belki istediğin sonucu alabilirsin. Nacizane fikrim

Ayy evet ben patates hastasıyım yaa. Hiç vazgeçemiyorum bide meyvelerden. Azaltmaya çalışayım gerçekten.

Sabah resimde
Öğle sucuk (miktarını olcmedim ama toplamda yarim sucuk vardı en fazla ceyrek yemisimdir) 1 top ekmek, çay
Ara 1 portakal
Aksam toyga çorbası, 2 dilim kavun

Su az

Spor yok
Hayretmi edeyim hayranmi olayim,sabah oglen ara toplamini yedim ben bu sabah.tebrik edlyorum

Ben merakımdan evde vardı açtım üçünü de cidden öyle çıktı ne amaçla koyuldu bilmiyorum ama cidden var
Ya firma onunla ilgili bir açıklama yaptı Anladığım kadarıyla ekstrakt olarak geçiyormuş Ama genel olarak hiçbir yerde artık bulunamıyor diye biliyorum o ananaslı çaydan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…