- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.201
Melisa gibi bişey mi.var ilaç gibi.mi.verebilirsin kuzum.reklam.yapmiyorsun sonuçtaBaşlıyım bakim bende deniyim yapabilir miyim emin değilim ama meyvesiz yapamayabilirim
Sallama çay mı? Ay marka versem bişey olur mu acabası internette bişey gördüm bi markada sakinleştirici var vs diye cidden üç markayı açtım sadece bahsi geçen şey o markada vardı içme dicem ama veriyim mi marka
Doğadan markasıydı canım böyle içinde beyaz sanki hap kırmışsın gibi beyaz parçacıklar vardı. Uyuşturucu sakinleştirici diyodu. Melisa olduğunu sanmıyorum. Liptonu açtım onda hiç bişey yoktu. Doğuşta da yoktuMelisa gibi bişey mi.var ilaç gibi.mi.verebilirsin kuzum.reklam.yapmiyorsun sonuçta
Ayıpsın kuzum görürüm inşallahHahaha koptum bir gunde beni gör kuzumyaa madem böyle eve dalaletdeğil Türk sanat müziği her biseyi söylerim
Ayyy inanmıyorum. Tanımıyorum valla kuzum şimdi gördüğüm rüyaya şaşırdımTeşekkür ederiim
Yaa ne güzel rüyaymışben şarkı söylemeye bayılırım üniversitede arkadaşlarım çok zorlamışlardı biz çalalım sen söyle diye sesimi de beğeniyolardı ama ben beğenmiyorum iç güveysinden hallice sarı saçlarda yeni gitti kestirdim ombreleri tanıyo musun yoksa beni bi yerlerdeeenn
Böyle imkan olsa topluca bi yeşilçay partisi yapsak tanışsak ne tatlış olurdukAyyy inanmıyorum. Tanımıyorum valla kuzum şimdi gördüğüm rüyaya şaşırdım. Rüyamdaki gibiyse sesin, gerçekten güzeldir.
Menülerin gerçekten şahane nasıl oSabah: çok az yağda kızartılmış 1 küçük patates, yarım dilim beyaz peynir, 2 adet çeri domates
Öğlen:1 küçük mandalina ve elma, 1kk fıstık içi
Ara:2 tane kakaolu hurma topu
Akşam:6 yk bulgur pilavı, 1,5 sb ayran
1 litre su
Spor yok, temizlikten vakit bulamadım
Cherry Mom
Evet yaa güzel olurduBöyle imkan olsa topluca bi yeşilçay partisi yapsak tanışsak ne tatlış olurduk
Ayy evet ben patates hastasıyım yaa. Hiç vazgeçemiyorumMenülerin gerçekten şahane nasıl o
Doyuyorsun anlamıyorumama patatesi kahvaltılarında çok görüyorum az yağla da olsa kızarıyor ve patatesin şeker oranı yükseliyor. Patates yerine yumurta yemeyi bi kaç gün denesen belki istediğin sonucu alabilirsin. Nacizane fikrim
Kardelenim benide gör ruyanda nolur nolurrAyyy inanmıyorum. Tanımıyorum valla kuzum şimdi gördüğüm rüyaya şaşırdım. Rüyamdaki gibiyse sesin, gerçekten güzeldir.
Ayıpsın kuzum görürüm inşallah
Rabbim sana da gönlüne göre nasip etsin inşallah bebeeem
Ne kadar az patates yedigimi farkettim birdenAyy evet ben patates hastasıyım yaa. Hiç vazgeçemiyorumbide meyvelerden. Azaltmaya çalışayım gerçekten.
Ah bennNe kadar az patates yedigimi farkettim birden
Hayretmi edeyim hayranmi olayim,sabah oglen ara toplamini yedim ben bu sabah.tebrik edlyorumSabah resimde
Öğle sucuk (miktarını olcmedim ama toplamda yarim sucuk vardı en fazla ceyrek yemisimdir) 1 top ekmek, çay
Ara 1 portakal
Aksam toyga çorbası, 2 dilim kavun
Su az
Spor yok
Kardelenim benide gör ruyanda nolur nolurr
Ya firma onunla ilgili bir açıklama yaptı Anladığım kadarıyla ekstrakt olarak geçiyormuş Ama genel olarak hiçbir yerde artık bulunamıyor diye biliyorum o ananaslı çaydan..Ben merakımdan evde vardı açtım üçünü de cidden öyle çıktı ne amaçla koyuldu bilmiyorum ama cidden var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?