Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya firma onunla ilgili bir açıklama yaptı Anladığım kadarıyla ekstrakt olarak geçiyormuş Ama genel olarak hiçbir yerde artık bulunamıyor diye biliyorum o ananaslı çaydan..
Ananasmiymis yani

Selam hanımlar karabatak ördeğiniz geldi (bi görünüp bi kayboluyorum kendime bu ismi uygun gördüm )
Nasılsınız bakalım? Tanıdık isimler halen var takımda, bir gün gelip yepyeni bir ekiple karşılaşmaktan korkuyorum. aman neyse öyle bir şey olmasın
Hmavidag listeye geri dönmüş sanırsam, ona da ayrıca bi selam vereyim dedim ne zamandır konuşamadık onunla da
Bende durumlar aynı, hayat baya rutine bindi. Hafta içi iş koşturmacası, hafta sonu da bebeyle vakit gecirmece. Bebe dediğim de yakında 3'ü bitirecek ama gözümde buyuyemiyor kendisi

Ananasmiymis yani
Oyle diyor firma açiklamasinda..bana sorarsaniz en guzeli yeşil cay normal alip kendimiz demlemek
.neden derseniz poset çaylar sicak su ile birlestiginde icinde cozunen plastikler olduguna dair bir arastirma sonucu okudumdu..yabi bi nevi poset cay araciligi ile vucudumuza poşet aliyoruz arkadaşlar..biliyorum..cok pratik..ancak sagligimizi dusunuyordak demlemek en mantiklisi gibi geliyor bana

Hoşgeldin canım. Düzenini oturtmana çok sevindim. Umutcum büyüdü artık annesi kabul et . Benim küçük geçen gün dışarda düştü dudağı kanadı. Ben çok kötü oldum. O beni teselli ediyo kendi ağlamadı bile. Bişey yok dedi bana yaa.. Nasıl da büyümüş bak
Daha sık uğra kuzum

Ya firma onunla ilgili bir açıklama yaptı Anladığım kadarıyla ekstrakt olarak geçiyormuş Ama genel olarak hiçbir yerde artık bulunamıyor diye biliyorum o ananaslı çaydan..
Bendeki ananaslı değildi ama yalan olmasın kayısı ve kırmızı meyveler vardı sanırım onlarda da çıktı

ananas a gerek yok kayısılı erikli doğadan form çayında da var maalesef o beyaz parçacıklardan

dennisgo yaptinmi sporunu
Kacamak varmi kacamak?
Ona gore yanii
Sporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..

Hoşgeldin canım
Düzene girmene sevindim. Rutin çoğu zaman sıkıcı gelirdi bana ama nedense bir süredir güvenli gelmeye başladı :) o yüzden sen rutin dediğinde süper bir şey olmuş gibi hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…