Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..
o kilometrelere dayanamadi tabii,gecmis olsun,sicak tut.
Sen o kadar yiyor musun ya.. sabah öğlen toplamı da kahvaltı öğünü kadar eder zaten ama yağlar biraz fazla kaçar bu haliyle belki :)
cokmu yaa
2 d ekmek,1 h.yumurta,yumurta kadar peynir,7 y.zeytin,yarim turp,5 halka sucuk,ceyrek portakal
Meyve ve sucuk her zaman olmuyo birkacgundur var regl yaklasiyo,yesillik yemek istemedigimdendi

Bence çok değil çünkü sen öğleni hafif geçiyorsun.ben 3 öğün yediğim için, kahvaltıda sucuk olunca peynir yemiyorum ve bunları yağda kızarttıysam zeytin de yemiyorum. Ama senin beslenmene göre bana normal geldi

Ne güzel. Herşeydan vazgeçtim. Çikolata bisküvi vs. Ama bi patates hassas noktam olarak duruyor ama azaltıcam bende İnşaAllah
Bir orta boy patates bir dilim ekmek ediyor ben canım istediğinde fırına atıyorum yağsız sadece baharat ile ve ekmek yerine yiyorum. Ama genelde üşeniyorum :)

Sporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..
Geçmiş olsun cnm,
En azından bölgesel de olsa yapabiliyosun.
Ben spordan fena koptum. Çok yoruluyorum bir kaç haftadır. Akşam eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmıyo.

Geçmiş olsun cnm,
En azından bölgesel de olsa yapabiliyosun.
Ben spordan fena koptum. Çok yoruluyorum bir kaç haftadır. Akşam eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmıyo.
Ben de yapmazdım normalde. Ayağım ağrıyor ısınmadan bölgesel mi olur derdim muhtemelen. ama şu an Leyl-i-fer sayende motiveyim..

Ben de yapmazdım normalde. Ayağım ağrıyor ısınmadan bölgesel mi olur derdim muhtemelen. ama şu an Leyl-i-fer sayende motiveyim..
Bende dun esimin marketten cikolata ve tatli alma girisimlerini engelledim kac gun dayanabiliriz bilmiyorum ama deniz e nasil aciklarim utanirim diye düşündüm
Ama bu hafta bi arkadasa gidicem insallah dengeleyebilirim

Şöyle kışı kış, yazı yaz olan bi dağ bulalım hayırdır ne oldu?
Hiç sorma.. regl oldum hafta sonu tedavi için merkezi aradık. Dondurulmuş embriyom kalmadığını öğrendik. Sanırım çözdürülürken sorun oldu ve aramızda da bir kopukluk yaşandı. Şimdi hormon iğneleri ile baştan başlamam gerekiyor.. istersek bir dahaki ay başlayacağız ama sinir oldum.

Aa ne kötü olmuş, var diye güvenirken öğrenmek cidden şok olmuştur çok üzüldüm başlayacak mısın tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…