- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.241
Rejime gireli bende hiç yemiyorum. Yemeğini falan yapmadim hiç 3 aydırNe kadar az patates yedigimi farkettim birden
Veremiyorum demistin ya patatesi azaltinca farkedecek bence
o kilometrelere dayanamadi tabii,gecmis olsun,sicak tut.Sporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..
cokmu yaaSen o kadar yiyor musun ya.. sabah öğlen toplamı da kahvaltı öğünü kadar eder zaten ama yağlar biraz fazla kaçar bu haliyle belki :)
Bezelye barbunya ya falan koyuyorumda kucuk 1 tane,porsiyona bolunce ceyrek bile dusmuyoRejime gireli bende hiç yemiyorum. Yemeğini falan yapmadim hiç 3 aydır
Ne güzel. Herşeydan vazgeçtim. Çikolata bisküvi vs. Ama bi patates hassas noktam olarak duruyorBezelye barbunya ya falan koyuyorumda kucuk 1 tane,porsiyona bolunce ceyrek bile dusmuyo
Bence çok değil çünkü sen öğleni hafif geçiyorsun.ben 3 öğün yediğim için, kahvaltıda sucuk olunca peynir yemiyorum ve bunları yağda kızarttıysam zeytin de yemiyorum. Ama senin beslenmene göre bana normal geldio kilometrelere dayanamadi tabii,gecmis olsun,sicak tut.
cokmu yaa
2 d ekmek,1 h.yumurta,yumurta kadar peynir,7 y.zeytin,yarim turp,5 halka sucuk,ceyrek portakal
Meyve ve sucuk her zaman olmuyo birkacgundur var regl yaklasiyo,yesillik yemek istemedigimdendi
Bir orta boy patates bir dilim ekmek ediyor ben canım istediğinde fırına atıyorum yağsız sadece baharat ile ve ekmek yerine yiyorum. Ama genelde üşeniyorum :)Ne güzel. Herşeydan vazgeçtim. Çikolata bisküvi vs. Ama bi patates hassas noktam olarak duruyorama azaltıcam bende İnşaAllah
Geçmiş olsun dikkat et kendineSporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..
Geçmiş olsun cnm,Sporumu yaptım kaçamak yok. Ama ayak bileğimi incitmişim. O yüzden bugün sadece bölgesel yapabileceğim. Bir yerim geçiyor bir yerim başlıyor. Bu ara hep bir sıkıntı var bende nedense..
Of kendimden sıkıldım resmen. Alıp başımı kaçacağım dağa bağ bahçe işleri ile kilo vereceğimGeçmiş olsun dikkat et kendine
Katil kaptanim..beraber takilalim..21 gun biş degil nolacak..bende mi katılsam acaba
Ayy birlikte kaçalım mı tam istediğim hayat lokumu da alırızOf kendimden sıkıldım resmen. Alıp başımı kaçacağım dağa bağ bahçe işleri ile kilo vereceğim
Ben de yapmazdım normalde. Ayağım ağrıyor ısınmadan bölgesel mi olur derdim muhtemelen. ama şu anGeçmiş olsun cnm,
En azından bölgesel de olsa yapabiliyosun.
Ben spordan fena koptum. Çok yoruluyorum bir kaç haftadır. Akşam eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmıyo.
Hangi dağ bizi açar hemen gidelim :) toprak strese de iyi gelir. Sabah sabah hayatımın şokunu yaşadım canım sıkkın zaten :)Ayy birlikte kaçalım mı tam istediğim hayat lokumu da alırız
Şöyle kışı kış, yazı yaz olan bi dağ bulalımHangi dağ bizi açar hemen gidelim :) toprak strese de iyi gelir. Sabah sabah hayatımın şokunu yaşadım canım sıkkın zaten :)
Komsularmi yineHangi dağ bizi açar hemen gidelim :) toprak strese de iyi gelir. Sabah sabah hayatımın şokunu yaşadım canım sıkkın zaten :)
Bende dun esimin marketten cikolata ve tatli alma girisimlerini engelledim kac gun dayanabiliriz bilmiyorum ama deniz e nasil aciklarim utanirim diye düşündümBen de yapmazdım normalde. Ayağım ağrıyor ısınmadan bölgesel mi olur derdim muhtemelen. ama şu anLeyl-i-fer sayende motiveyim..
Hiç sorma.. regl oldum hafta sonu tedavi için merkezi aradık. Dondurulmuş embriyom kalmadığını öğrendik. Sanırım çözdürülürken sorun oldu ve aramızda da bir kopukluk yaşandı. Şimdi hormon iğneleri ile baştan başlamam gerekiyor.. istersek bir dahaki ay başlayacağız ama sinir oldum.Şöyle kışı kış, yazı yaz olan bi dağ bulalımhayırdır ne oldu?
Ay kabus gibi değil mi :) ama şu an sorun değiller. Aslında onların ne kadar sorun oldukları benim ruh halimle alakalı bence :)Komsularmi yine
Aa ne kötü olmuş, var diye güvenirken öğrenmek cidden şok olmuştur çok üzüldümHiç sorma.. regl oldum hafta sonu tedavi için merkezi aradık. Dondurulmuş embriyom kalmadığını öğrendik. Sanırım çözdürülürken sorun oldu ve aramızda da bir kopukluk yaşandı. Şimdi hormon iğneleri ile baştan başlamam gerekiyor.. istersek bir dahaki ay başlayacağız ama sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?