Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzücü gercekten,sen neyim alındı demistin,normal dollenme olmuyodu hani,yanlista snlamis olabilirim.boyle tekrar ignelerle olucakmi

Üzücü gercekten,sen neyim alındı demistin,normal dollenme olmuyodu hani,yanlista snlamis olabilirim.boyle tekrar ignelerle olucakmi
Kanallarım yok o yüzden tüp bebekle devam etmem gerekiyor. İğneler ile yumurta toplanacak, kaç tane embriyo oldu kaçıncı güne gitti gibi dertlerim başlayacak yeniden. O hormon iğnelerinin yan etkisi olarak da gelsin + kilolar

Bir dahaki ay başlayabiliriz de gerçekten gözümde büyüyor bilmiyorum. Doktorla bir konuşalım kararımızı vereceğiz
Evet o iğne dönemi gerçekten çok yıpratıcı ama bir kez üstesinden geldin yine gelebilirsin

Umarım su gibi hızlıca akıp geçer sürecin

Kilo verilirde o igne acilari kimbilir nasil, Allah yardımcınız olsun.sen bir cocuk parkina git bi seyret dusun tasin icine ne dogarsa onu yaparsin

Umarım su gibi hızlıca akıp geçer sürecin
Kabus gibi ya.. her halde haftaya yol haritamız belli olur başlarsam gider ilaçlarımı alırım.. bakalım. Akışına bırakmak en iyisi..

Kilo verilirde o igne acilari kimbilir nasil, Allah yardımcınız olsun.sen bir cocuk parkina git bi seyret dusun tasin icine ne dogarsa onu yaparsin
İğne uçları insülin iğnesi gibi ince olduğu için acıtmıyor pek. Ama benim tedaviler biraz inişli çıkışlı oluyor. Her zaman bir yumurta hızını alamıyor önden gidiyor. Derdi ne çözemedik, kendi manyaklığı diyoruz geçiyoruz artık. Geriden gelenlerin boyutuna göre bazen tedavi iptal oluyor bazen o vitaminli yumurta feda ediliyor arkadan gelenler toplanıyor falan..
Bu konuda hiç pozitif düşünmüyorum şu an. O yüzden düşünmemeyi seçiyorum şimdilik. Su akacak yolunu bulacak bir şekilde..
belki kısa bir tatile gitmek kafa dağıtmak gerekir. Bilmiyorum bakacağız..

Belki bu sefer bi güzellik yapar manyaklığından vazgeçer güzel güzel hepsi vakitli büyürler

Belki bu sefer daha az kilo alırsın burda takımcak yemeklerine müdahale edelim o dönem
Sen de yaşamışsındır belki. Kaçamak yapacağım zaman her şey 1 dakika içinde gerçekleşiyordu. Çiğnemeden yutacak gibi oluyorum. Ama bence biraz da mazeret.. tamam canın istiyor ama şu an regl oldum yine istiyor. Bahane bitmiyor ki bende :) tek sorun o dönemde doymamak. Belki ekmeksiz protein arttırmak iyi olacaktır. Neyse yaşayıp göreceğiz. Geçen sene her tedavi 3 kg oluyordu. Ama ben şu an bir günlük kaçamakla 3 kg alıyorum, kendimi aştım :)

Ben meyveye yüklenmiştim o ara epey canım bişey istedikçe meyve yiyodum belki sende öyle masum kaçamaklarla halledebilirsin

Vardır bundada bir hayır de sıkma guzel canını

Zor süreçler.. Hem bedenen hem ruhen yıpratıyor elbette.. Ama Allah yardımcınız olsun. Kolay geçer ve sonucu unutturur İnşaAllah herşeyi.. Şimdiden başarılar

Zor süreçler.. Hem bedenen hem ruhen yıpratıyor elbette.. Ama Allah yardımcınız olsun. Kolay geçer ve sonucu unutturur İnşaAllah herşeyi.. Şimdiden başarılar
Teşekkürler canım. Evet zor ve sıkıcı ama dediğin gibi ama en azından sağlıklıyız.. mücadele ettiğimiz şey olmazsa olmaz bir şey değil. Olursa olur olmazsa olmaz sağlık olsun yeter ki kalan her şey çözülür bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…