Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim hiç olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini alacağız seninde pawlover ında

Ne güzel dedin "olmazsa olmaz bir şey değil" diye. Bende böyle düşünüyorum artık. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olalım

Ne güzel dedin "olmazsa olmaz bir şey değil" diye. Bende böyle düşünüyorum artık. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olalım
dennisgo ben de sizinle hemfikirimm patili kızım da pek ala hiç büyümeyen bi bebek gibi o yeter olmazsa ne yapalım

Bende dun esimin marketten cikolata ve tatli alma girisimlerini engelledim kac gun dayanabiliriz bilmiyorum ama deniz e nasil aciklarim utanirim diye düşündüm
Ama bu hafta bi arkadasa gidicem insallah dengeleyebilirim
Ben az önce maalesef kahve ile 4 kare çikolata yedim. 88 kalori almış oldum. Benim cezamı ver de bölgeselimi ona göre yapayım Cherry Mom :)

dennisgo ben de sizinle hemfikirimm patili kızım da pek ala hiç büyümeyen bi bebek gibi o yeter olmazsa ne yapalım
Hiç kendimizi paralamayalım.. sahip olduklarımızla güzel bir hayat sürelim. Eğer bu hayata eklenmek isteyen bir bebek varsa buyursun gelsin.. yoksa yolu açık olsun. Hayat her şeye rağmen son derece güzel ve her anı çok kıymetli :)

canım benim hiç olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini alacağız seninde pawlover ında
Bunlar olabilecek şeyler aslında tedavi sürecinde ama nedense çok etkilendim. Hiç olumlu bakamıyorum kaptanım.. Üstüne biraz düşününce de kendi kendimi gaza getirip daha da olumsuz hissediyorum :)
Genel olarak pozitif biriyimdir biliyorsun, bu olumsuz halden de sıkılıyorum o yüzden.. en güzeli yokmuş gibi davranmak şu an :) eşim de bu hafta Türkiye’ye git, biraz tatil yap, ben doktoru görür ilaçları alırım başlamak istiyorsan dedi. Ama ona bile hamle yapmadım. Şu an valizimi topluyor olmam gerekirdi normalde

Bence de bi kafa dağıtmak iyi gelir. Ben de yaz tatilinden sonra düşünüyorum o yüzden

Bence de bi kafa dağıtmak iyi gelir. Ben de yaz tatilinden sonra düşünüyorum o yüzden
Ya daha yeni dağıtmıştım kafayı..süper enerjik hissediyordum. yeni evime taşındım. Keyfim fena halde yerindeydi, neşemiz yerinde yaşıyorduk falan. Grip olunca bile eşime hastayken bile kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum diyordum. Bugün diyorum havam kısa sürdü hiç iyi hissetmiyorum :)
Şaka bir yana. Hayat bu, inişli çıkışlı yaşıyoruz ama yine de en büyük dert bu olsun deyip devam etmek lazım. Geçen yaz, 1,5 saatlik ameliyattan üç saat sonra getirdiklerinde eşim çok yıpranmıştı. Ben uyuduğum için çok anlamadım tabiki. Ama bugün diyor ki, öyle şeyler yaşamaktansa en güzeli başta olumsuz olması.. o yüzden bu durum onu hiç etkilemedi.
Sen de hiç kolay bir süreç yaşamadın istediğin kadar dinlen canım..

Biz kendimizi üzsekte, yıpratsakta, ağlayıp zırlasakta sonuç değişmiyo. Şöyle mantıklı bi insan kafasına girdiğimizde farkına varıyoruz aslında ama o evreye gelene kadar kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz işte. Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

ama benim canım çıkıyor bahçede çalışırken
Eger o bahçede calistigindan daha cok keyfini cikaramiyorsan yapma zaten kaptanım yaparken keyif aliyorsan o baska tabi.kaz ek topla pisir yedir temizle,ise git evde calis ferdi sorumluliklar of of of

Annemin de bahçesi var o da çok yoruluyo kendini çok yorma kaptanım
Annem bahcede calisirken evi ben temizlerdim haftasonlari,o yorgunlukla yemekte yapardi kadin ama kışın rahat ederdi hem organik hem ekonomikyazinda kus yaprak sesleri

Annem bahcede calisirken evi ben temizlerdim haftasonlari,o yorgunlukla yemekte yapardi kadin ama kışın rahat ederdi hem organik hem ekonomikyazinda kus yaprak sesleri
Evet çok güzel oluyo aslında ama epey yoruyo insanı. Bu sene annemin bahçesi maşallah çok verimli oldu bende kışlık soslarımı, fasulyelerimi, kabaklarımı falan hep ordan ayarladım. Ablam da öyle üç aileyi doyuruyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…