- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.281
valla ben onlarla da kilo verememiştimOf kendimden sıkıldım resmen. Alıp başımı kaçacağım dağa bağ bahçe işleri ile kilo vereceğim
şuan zaten hem if hem keto yaptığım için 1 haftadır şekersiz besleniyorum da eşim gelecek 1-2 hafta içinde o gelince bozulur diye korkuyorumKatil kaptanim..beraber takilalim..21 gun biş degil nolacak..
canım benim hiç olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini alacağız senindeKabus gibi ya.. her halde haftaya yol haritamız belli olur başlarsam gider ilaçlarımı alırım.. bakalım. Akışına bırakmak en iyisi..
İğne uçları insülin iğnesi gibi ince olduğu için acıtmıyor pek. Ama benim tedaviler biraz inişli çıkışlı oluyor. Her zaman bir yumurta hızını alamıyor önden gidiyor. Derdi ne çözemedik, kendi manyaklığı diyoruz geçiyoruz artık. Geriden gelenlerin boyutuna göre bazen tedavi iptal oluyor bazen o vitaminli yumurta feda ediliyor arkadan gelenler toplanıyor falan..
Bu konuda hiç pozitif düşünmüyorum şu an. O yüzden düşünmemeyi seçiyorum şimdilik. Su akacak yolunu bulacak bir şekilde..
belki kısa bir tatile gitmek kafa dağıtmak gerekir. Bilmiyorum bakacağız..
Ne güzel dedin "olmazsa olmaz bir şey değil" diye. Bende böyle düşünüyorum artık. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olalımTeşekkürler canım. Evet zor ve sıkıcı ama dediğin gibi ama en azından sağlıklıyız.. mücadele ettiğimiz şey olmazsa olmaz bir şey değil. Olursa olur olmazsa olmaz sağlık olsun yeter ki kalan her şey çözülür bir şekilde
Ne güzel dedin "olmazsa olmaz bir şey değil" diye. Bende böyle düşünüyorum artık. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olalım
Ben az önce maalesef kahve ile 4 kare çikolata yedim. 88 kalori almış oldum. Benim cezamı ver de bölgeselimi ona göre yapayımBende dun esimin marketten cikolata ve tatli alma girisimlerini engelledim kac gun dayanabiliriz bilmiyorum ama deniz e nasil aciklarim utanirim diye düşündüm
Ama bu hafta bi arkadasa gidicem insallah dengeleyebilirim
dennisgo ben de sizinle hemfikirimm patili kızım da pek ala hiç büyümeyen bi bebek gibi o yeter olmazsa ne yapalım
Hiç kendimizi paralamayalım.. sahip olduklarımızla güzel bir hayat sürelim. Eğer bu hayata eklenmek isteyen bir bebek varsa buyursun gelsin.. yoksa yolu açık olsun. Hayat her şeye rağmen son derece güzel ve her anı çok kıymetli :)Ne güzel dedin "olmazsa olmaz bir şey değil" diye. Bende böyle düşünüyorum artık. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olalım
Sen bahçede çalışıyorsun ama senin vücut onu spor olarak algılamıyor kaptanım. Ben hiç öyle işler yapmadığım için bahçe işleri şimdilik benim vücuda cardio etkisi yapar bence :)valla ben onlarla da kilo verememiştim
Bunlar olabilecek şeyler aslında tedavi sürecinde ama nedense çok etkilendim. Hiç olumlu bakamıyorum kaptanım.. Üstüne biraz düşününce de kendi kendimi gaza getirip daha da olumsuz hissediyorum :)canım benim hiç olumsuz düşünme inşallah güzel haberlerini alacağız senindepawlover ında
Oh ne güzel.. faydasını görürsün umarım Cuma’ya çok güzel bir eksi gelecek bence..kızar öğle tatilinmde reformer pilates e gittim ama bugün beni haşat etti resmen hoca canıma okudu
Bence de bi kafa dağıtmak iyi gelir. Ben de yaz tatilinden sonra düşünüyorum o yüzdenBunlar olabilecek şeyler aslında tedavi sürecinde ama nedense çok etkilendim. Hiç olumlu bakamıyorum kaptanım.. Üstüne biraz düşününce de kendi kendimi gaza getirip daha da olumsuz hissediyorum :)
Genel olarak pozitif biriyimdir biliyorsun, bu olumsuz halden de sıkılıyorum o yüzden.. en güzeli yokmuş gibi davranmak şu an :) eşim de bu hafta Türkiye’ye git, biraz tatil yap, ben doktoru görür ilaçları alırım başlamak istiyorsan dedi. Ama ona bile hamle yapmadım. Şu an valizimi topluyor olmam gerekirdi normalde
Ya daha yeni dağıtmıştım kafayı..süper enerjik hissediyordum. yeni evime taşındım. Keyfim fena halde yerindeydi, neşemiz yerinde yaşıyorduk falan. Grip olunca bile eşime hastayken bile kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum diyordum. Bugün diyorum havam kısa sürdü hiç iyi hissetmiyorum :)Bence de bi kafa dağıtmak iyi gelir. Ben de yaz tatilinden sonra düşünüyorum o yüzden
Biz kendimizi üzsekte, yıpratsakta, ağlayıp zırlasakta sonuç değişmiyo. Şöyle mantıklı bi insan kafasına girdiğimizde farkına varıyoruz aslında ama o evreye gelene kadar kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz işte. Nasıl iyi hissedeceksen öyle yapYa daha yeni dağıtmıştım kafayı..süper enerjik hissediyordum. yeni evime taşındım. Keyfim fena halde yerindeydi, neşemiz yerinde yaşıyorduk falan. Grip olunca bile eşime hastayken bile kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum diyordum. Bugün diyorum havam kısa sürdü hiç iyi hissetmiyorum :)
Şaka bir yana. Hayat bu, inişli çıkışlı yaşıyoruz ama yine de en büyük dert bu olsun deyip devam etmek lazım. Geçen yaz, 1,5 saatlik ameliyattan üç saat sonra getirdiklerinde eşim çok yıpranmıştı. Ben uyuduğum için çok anlamadım tabiki. Ama bugün diyor ki, öyle şeyler yaşamaktansa en güzeli başta olumsuz olması.. o yüzden bu durum onu hiç etkilemedi.
Sen de hiç kolay bir süreç yaşamadın istediğin kadar dinlen canım..
ama benim canım çıkıyor bahçede çalışırkenSen bahçede çalışıyorsun ama senin vücut onu spor olarak algılamıyor kaptanım. Ben hiç öyle işler yapmadığım için bahçe işleri şimdilik benim vücuda cardio etkisi yapar bence :)
Annemin de bahçesi var o da çok yoruluyo kendini çok yorma kaptanımama benim canım çıkıyor bahçede çalışırken
bilmi,yorum bi de bugün regli oldum dizlerim titriyor halenOh ne güzel.. faydasını görürsün umarım Cuma’ya çok güzel bir eksi gelecek bence..
Eger o bahçede calistigindan daha cok keyfini cikaramiyorsan yapma zaten kaptanım yaparken keyif aliyorsan o baska tabi.kaz ek topla pisir yedir temizle,ise git evde calis ferdi sorumluliklar of of ofama benim canım çıkıyor bahçede çalışırken
Annem bahcede calisirken evi ben temizlerdim haftasonlari,o yorgunlukla yemekte yapardi kadin ama kışın rahat ederdi hem organik hem ekonomikAnnemin de bahçesi var o da çok yoruluyo kendini çok yorma kaptanım
Evet çok güzel oluyo aslında ama epey yoruyo insanı. Bu sene annemin bahçesi maşallah çok verimli oldu bende kışlık soslarımı, fasulyelerimi, kabaklarımı falan hep ordan ayarladım. Ablam da öyle üç aileyi doyuruyo maşallahAnnem bahcede calisirken evi ben temizlerdim haftasonlari,o yorgunlukla yemekte yapardi kadin ama kışın rahat ederdi hem organik hem ekonomikyazinda kus yaprak sesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?