- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.861
Yapmak istiyorum ama umarım yaparımBana iyi gelmişti bu detoks
Olsun canım hatanın neresinden dönersen kardır. Geçmişi bırak önüne bak
Selam canım aynen maalesef genelimizde öyle bur durum oluyor ama cumaya kadar dikkat edersen eksiye yine ulasirsinn :)
Teşekkür ederim kaptanım.. İyiyim sen nasılsın... Düzenini kurabildinmi... Eskisi kadar burada aktif olamıyorum ama düzene girecem inşallah..... Sesini duymak çok güzel....
Girdi girdi darma duman etti bizi
Düzeni kurduk canım baya alıştık güzel gidiyor şimdilik inşallah böyle devam ederTeşekkür ederim kaptanım.. İyiyim sen nasılsın... Düzenini kurabildinmi... Eskisi kadar burada aktif olamıyorum ama düzene girecem inşallah..... Sesini duymak çok güzel....
Ahaha olur öyle aradaGirdi girdi darma duman etti bizimelita09 bu hafta iyi olacak değil mi kuzum ? Sen çalışıyor muydun ? Neden eski melitayi göremedik bir türlu ya
Evet bu haftasonu çok güzeldi havaaKızlar spor için dizime iğne vurdurduğum tarih 1 ay geçsin istiyorum sonra yavaş yavaş başlayacağım ama içim gidiyor havalar çok güzel biraz yürüdüm bu gün
Aynen kaptanım bende eski ışığı bekliyorum onda ki bir başlasa tam anlamıyla arkasi gelecek :)Ahaha olur öyle aradahaftaya güzel bir sonuç alır ben de tanıyorsam :)
Güzel yurumussun canim ağrı yaptı mı ? Bu saatten sonra inşallah bozmaz havalar ya bende çocuk parkta oynarken park çevresinde turluyorun iyi oluyor öbür türlü eve hapisKızlar spor için dizime iğne vurdurduğum tarih 1 ay geçsin istiyorum sonra yavaş yavaş başlayacağım ama içim gidiyor havalar çok güzel biraz yürüdüm bu gün
Yarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem sözGirdi girdi darma duman etti bizimelita09 bu hafta iyi olacak değil mi kuzum ? Sen çalışıyor muydun ? Neden eski melitayi göremedik bir türlu ya
Doğum günün kutlu olsunYarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem söz
Kesinlikle... Dereceleri çok severim değilmi... 1.2. Ve 3. Lüğü tatmıştım... Ahhh ah şimşek gibi çıkıp şimşek ten beter gibi düştümDüzeni kurduk canım baya alıştık güzel gidiyor şimdilik inşallah böyle devam eder
Sen yaparsın ya inanıyorum biraz azim lazım sana o zaman muhteşem sonuçlar alıyorsun
Ahaha olur öyle aradahaftaya güzel bir sonuç alır ben de tanıyorsam :)
Teşekkürler canım... İnşallah... Sonra detokslara başlıyacamDoğum günün kutlu olsunçok kaçamak yapmaa battık bu hafta
Eyvahhh doğum günü mü :))) dikkat et olur muYarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem söz
Teşekkür ederim canım,Eyvahhh doğum günü mü :))) dikkat et olur mu ✌
Şaka bir yana şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Ara ara bakmaya çalışıyorum emniscim umarım daha sık da gelebilirimAynen kaptanım bende eski ışığı bekliyorum onda ki bir başlasa tam anlamıyla arkasi gelecek :)
İyi oldu ugradigin
Evet yaa hepsini tatmıştın. Bence yine yaparsın hadi yeni hedefin bu olsun gene hepsini ol teker tekerKesinlikle... Dereceleri çok severim değilmi... 1.2. Ve 3. Lüğü tatmıştım... Ahhh ah şimşek gibi çıkıp şimşek ten beter gibi düştüm
Canım hedefim 84Yok canım almadım iyi hatırlattın haydiii hedefler gelsiiin
Doğum günün kutlu olsun canım.Yarın doğum günüm geçsin. Fırtına gibi dönecem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?