Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa melita09 da listeye geri gelmiş onu kaçırmışım. Sen nasılsın melitacım?
Teşekkür ederim kaptanım.. İyiyim sen nasılsın... Düzenini kurabildinmi... Eskisi kadar burada aktif olamıyorum ama düzene girecem inşallah..... Sesini duymak çok güzel....

Teşekkür ederim kaptanım.. İyiyim sen nasılsın... Düzenini kurabildinmi... Eskisi kadar burada aktif olamıyorum ama düzene girecem inşallah..... Sesini duymak çok güzel....
Düzeni kurduk canım baya alıştık güzel gidiyor şimdilik inşallah böyle devam eder
Sen yaparsın ya inanıyorum biraz azim lazım sana o zaman muhteşem sonuçlar alıyorsun
Girdi girdi darma duman etti bizi melita09 bu hafta iyi olacak değil mi kuzum ? Sen çalışıyor muydun ? Neden eski melitayi göremedik bir türlu ya
Ahaha olur öyle arada haftaya güzel bir sonuç alır ben de tanıyorsam :)

Kızlar spor için dizime iğne vurdurduğum tarih 1 ay geçsin istiyorum sonra yavaş yavaş başlayacağım ama içim gidiyor havalar çok güzel biraz yürüdüm bu gün
Güzel yurumussun canim ağrı yaptı mı ? Bu saatten sonra inşallah bozmaz havalar ya bende çocuk parkta oynarken park çevresinde turluyorun iyi oluyor öbür türlü eve hapis

Kesinlikle... Dereceleri çok severim değilmi... 1.2. Ve 3. Lüğü tatmıştım... Ahhh ah şimşek gibi çıkıp şimşek ten beter gibi düştüm

Aynen kaptanım bende eski ışığı bekliyorum onda ki bir başlasa tam anlamıyla arkasi gelecek :)
İyi oldu ugradigin
Ara ara bakmaya çalışıyorum emniscim umarım daha sık da gelebilirim
Kesinlikle... Dereceleri çok severim değilmi... 1.2. Ve 3. Lüğü tatmıştım... Ahhh ah şimşek gibi çıkıp şimşek ten beter gibi düştüm
Evet yaa hepsini tatmıştın. Bence yine yaparsın hadi yeni hedefin bu olsun gene hepsini ol teker teker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…